Ha nem szereted a sogornődet, (de ő a gyereked keresztanyja) és az anyosod is mindig neki ad igazat akkor sérelmeznéd ezt vagy sem?
Ha nincs igaza, akkor termeszetesen serelmeznem!
De ha nem banod, akkor probald meg elkerulni anyosodat, amikor nezetelteresetek van. Neki semmi koze a koztektek levo beszelgeteshez!
32/n
Szia
Véleményem szerint az ilyen dolgok lényegtelenek semmi értelme ezzel foglalkozni teljesen mind1 anyós kinek ad igazat te tudod hogy neked van igazad és kész te is nyugodtan lehetsz nagyképű és nagyszájú vele úgy mint ő veled aztán hátha egyszer észre veszi magát
Hát igen van ilyen, de légy te az okosabb, nekem eddig bejött a módszer:
Nálunk nem sógornő van, hanem a férjem unokatestvérének a felesége. Igaz, a két fickó úgy nevelkedett, mintha testvérek lettek volna.
Mikor megismerkedtünk, bármi progit szerveztünk, belelőttek -az anyós teljes pártfogásával és egyetérésével!!! - mert ők jönnek mamáékhoz és legyünk mi is ott. Berágtam rájuk már az első évben, pedig semmi rosszat nem szóltak, csak hát nekem ez olyan tolakódós eljárás volt a részükről. Aztán jött a babánk, anyósom elvárta volna, hogy ők legyenek a keresztszülők. meg ha jönnek, akkor rohanjunk mi is, mert jöttek. Meg állandó dícsérgetés nekik...Jó tényleg rendesek, de a t..öm tele volt vele, hogy mintaképnek állítják ide nekem őket.
Azt csináltam, hogy nem csináltam semmit! Úgy teszek, mint ahogy érzek, mint távoli rokonokkal. Ha ráérünk mikor jönnek és kedvünk is van, mi is lemegyünk mamáékhoz. Ha nem, akkor nem. Még látogatóban sem voltam náluk soha. Szépen mosolygok ha találkozunk és kész.
Apósom már hamarébb észrevette a hűvös távolságtartást, anyósom csak mostanában. És már nem is erőlteti annyira a dolgokat...meg nincs is dícsérő-hadjárat.
A legjobb vita-veszekedés, a családi béke megtartása mellett minél hamarébb helyretenni a dolgokat, mert később csak még nagyobbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!