Szereted az anyósod?
Igen.
A gyerekünk születése után próbált mindenbe beleszólni, de ez lecsengett. Ha kell, jön és segít. Ha neki kell valami, nem követelőzik, szépen megkér minket. Nem veszi természetesnek hogy a fia ugrik amikor ő úgy kívánja.
Igen.
Bár olyan mintha két külön bolygóról jöttünk volna kijövünk egymással.10év alatt még egy kis vitánk sem volt.Én elfogadom őt ő elfogad engem és tiszteljük a másikat.
Igen.
Állandóan veszekedtünk, de nagyrészt vitáztunk, és fel sem tűnt, hogy mennyire szükségem volt egy ilyen makacs idősnőre, aki kiváló vitapartner, amíg el nem váltunk a feleségemtől. Mostmár kezd hiányozni.
Ex-anyósomat nagyon szerettem. Ő volt a világ legjobb asszonya...
A mostanit meg utálom. De ő is engem. Minden nap nálunk ebédel és kritizálja a főztömet. A ház berendezését, a macska lakásban való bentlétét, a szőrmés szőnyeg rosszuli fésülését egyszóval mindent... Egyszer már nem bírtam és megmondtam neki,hogy akkor tessék hazafáradni. Erre én lettem a legszemetebb nő a földön.
Tulajdonképpen igen. Még nem az anyósom, de jövőre lehetséges, hogy az lesz:)
Rendes asszony, bár néha be nem áll a szája, de ez legyen a legkevesebb:)
Nem szól bele semmibe, segít, amiben csak tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!