Szereted az anyósod/apósod? Kort és nemet is!
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 21:37
1/16 anonim válasza:
el vagyok vele.csak kikészít néha a hülyeségeivel meg hogy fújja a magáét és nem hallja meg amit más mond.meg hogy azt hiszi hogy csak neki eshetnek rosszul dolgok.
2/16 anonim válasza:
Szeretem az anyósom (nő, 64 éves) és az apósom (férfi, 65 éves) is.
3/16 anonim válasza:
Apósom meghalt, mielőtt megismerkedtem volna párommal, anyósom meg kicsit habókos és van vele probléma (pénzügyekhez abszolút nem ért, folyton átvágják, ja, és ami van neki, elkölti lottóra, puttóra,meg mindenfélére, ezért folyamatosan figyelni kell...) de ezen felül jól kijövünk.
4/16 anonim válasza:
Őszintén? Nem szeretem anyósomat. Apósomat imádtam de sajnos 1,5 éve meghalt :/ 17/L
5/16 A kérdező kommentje:
A saját életkorra vagyok kíváncsi,de írhatjátok az anyósét is.
2011. júl. 20. 21:43
6/16 anonim válasza:
Ja bocs, második 21:42-es vagyok? Én 26, párom 36, anyós 68, após 94 lenne (nagy volt köztük a korkülönbség).
7/16 anonim válasza:
Anyóst messze kerülöm, apósom jó fej. 22/N
8/16 anonim válasza:
Mindkettővel elvagyok, de apósomat néha kihagynám az életünkből...eléggé fura a felfogása, mindig az a jó amit ő akar, stb.. anyósomat szeretem.. 19 éves vagyok L
9/16 anonim válasza:
Anyósom már nem él, apósommal, meg a párom családjának többi tagjával nem, vagy csak nagyon ritkán tartjuk a kapcsolatot, különösebb bajom nincs velük, de alig váltunk pár szót.
32/N
10/16 anonim válasza:
elváltak
anyósomat ki nem állhatom
apósomat és az "új" feleságát csípem
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!