Zavarna ha anyósod ezt csinálná?
Férjem és én együtt élünk két éve. Mikor összeköltöztünk kivettem anyósom takaritó nőjének a kezéből a munkát és mondtam,hogy most már én szeretném végezni a házimunkát és a házkörüli teendőket. Persze ez nem tettszett és azóta is vannak próbálkozások arra hogy had járjon el hozzánk a nő ezt azt csinálni. Nászúton voltunk most nyáron és anyósom megkapta a ház kulcsát,hogy ha van valami gond be tudjon menni. mire hazajöttünk láttam,hogy minden szana szét, semmi nincs a helyén, a kutya sz@aros seprű a lakásba, a szennyesünk feltúrva...stb....Ők takaritottak!!
Tegnap este kérés nélkül kijelentette,hogy ma elhozza a takaritónőt,hogy le fessen néhány dolgot a kertben. Reggel ott hagytam őket természetesen lakás kulccsal együtt, tárva nyitva mindennel. Én dolgozok de most már elég feszült vagyok,hogy megint idegen van a házban.
Ki az akit ez zavarna? Finomabban már nem tudom jelezni,hogy amit tudunk megcsinálunk férjemmel, de ha mégsincs valamira időnk akkor hétvégére ütemezzük azt,hogy hozzánk eljöjjön valaki dolgozni, amikor mi otthon vagyunk.
hogyne zavarna?! Kulcsot vissza, köszönöm a segítséget, eddig is mindent megcsináltunk, ezután is.
Mindezt határozott ellentmondást nem tűrő hangon. Ne félj, hogy megsérted, ez a ti életetek, ha megsértődik majd megbékél.
14.12 nek
Kulcsot éán adtam oda neki ma reggel, nem volt választásom, indulnom kellett dolgozni. De nem birtam bent gyomorideggel ezért hazajöttem 1 kor. Ha nem jövök haza a festés mellett már ablakpucolás lett volna. Mondtam köszönöm , nem. Szar nap ez a mai.
14.34-nek
A takaritó nő addig itt dolgozott a páromnak, amig el nem vett engem, akkor vált feleslegessé és nem is hivtk többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!