Zavarna, ha este keresnék a párodat telefonon?
Figyelt kérdés
Este fél10kor megcsörgette egyik női ismerőse, hogy 1 hónap múlva költözik, és megkérdezte a páromtól, hogy segítene-e neki pakolni...
3 hónapja már felajánlkozott a nő a páromnak, de ő kikosarazta.
2011. szept. 6. 10:28
1/32 anonim válasza:
Nem zavarna, mert ebben az esetben a férjem nem segítene neki. A nő ebből is azt szűrné le, hogy talán van esélye. Ha meg még is segítene se aggódnék, megbízom a férjemben. Szeret engem, megkap mindent, miért kéne neki más?
2/32 A kérdező kommentje:
A párom nem érti, miért zavart engem a dolog...
2011. szept. 6. 10:31
3/32 anonim válasza:
Egyébként 8 után nem telefonálunk sehova, csak ha vészhelyzet van. Alapvető illendőség, de sokak nem rendelkeznek ezzel. Ezért biztos haragudnék rá, de azért mert a férjem kell neki nem, hiszen jó pasi még jó hogy kell neki (:
4/32 anonim válasza:
Az első válaszoló teljesen jól leírta, nálunk ugyanígy lenne, nem lenne probléma
6/32 A kérdező kommentje:
A nő csak megcsörgette, én hívtam fel (párom kért meg rá) hogy mit akar...
2011. szept. 6. 10:33
7/32 A kérdező kommentje:
Annyit mondott a nőnek, hogy nem tudja (még bőven aug. volt mikor telefonált) hogy mit fog csinálni október végén.
2011. szept. 6. 10:34
8/32 anonim válasza:
Zavarna. Az a nő meg hajt a párodra, gusztustalan!
9/32 A kérdező kommentje:
Eddig a nő nem tudta ki vagyok, de bemutatkoztam neki... Remélem ezek után nem keresi a páromat!
2011. szept. 6. 10:36
10/32 anonim válasza:
Hát figyelj, ha a párodban van egy csöpp jóérzés nem vállalja el. De neked sem jó a taktikád, nem tudom mondtad-e neki, hogy féltékeny lennél, de ne tedd. Sok férfi olyan egyszerű, hogy ezt elkotyogja a másik nőnek aki ettől még inkább nyeregben érzi magát, mert világossá válik, hogy tartasz tőle. Ezért mondd azt a párodnak, hogy szerinted vállalja el, mert szegény azt fogja hinni, hogy van esélye. Minek hagyni szenvedni a nőt? És akkor szerintem nemet mondana neki, ráadásul nem is azért, mert féltékeny vagy (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!