Zavarna, ha este keresnék a párodat telefonon?
Este fél10kor megcsörgette egyik női ismerőse, hogy 1 hónap múlva költözik, és megkérdezte a páromtól, hogy segítene-e neki pakolni...
3 hónapja már felajánlkozott a nő a páromnak, de ő kikosarazta.
Az este 8 tudomásom szerint a vezetékes telefonra vonatkozik. Mobilt elvileg bármikor illik hívni, mert feltételezhető a kikapcsolt állapot abban az esetben ha zavar a hívó fél. Anno így tanultuk. Ha nem így van, akkor se vitatkozok senkivel. Nyilván piszlicsáré ügyekkel kapcsolatosan mindezektől függetlenül nem hívogatok este senkit.
Na szóval szerintem ez a nő akármikor hívta volna a párod, téged akkor is zavarna. Bár engem is, azzal a kivétellel, hogy valóban jóban vannak. Ha csak kollégák, ismerősök, akkor nem értem, hogy miért nem lehet nappal elintézni a hívást.
Ha valami jó barát keresné, nem igazán zavarna, bár olyan későn már nem illik telefonálni. Viszont ha olyan nő keresné, aki pár hónapja még hajtott rá, akkor zavarna.
Az meg még jobban zavarna, ha a párom el is vállalná a segítséget.
Na, ennyi hülyeséget is rég olvastam. Erre jó ez a rovat, újra és újra megerősít abban, hogy be ne engedjek lakásomba olyan nőt, aki másnap is ott akarna maradni...
Mi a francnak kell ezen agyalni, meg beleavatkozni, hogy majd Te beszélsz a nővel, meg este ne hívja már stb.? Így is, úgy is ki tudnak játszani, ha akarnak, ezzel csak lejáratod magad. Akármilyen szándékkal is hívta fel, pont nem neked kell megoldanod a ''problémát''. Majd a párod lerendezi, ha akarja...
Ha egy barátja hívta volna fel ugyanezért, akkor is zavarna a kései időpont?
:)
Igen, zavarna, engem sem hivogatnak a barátaim fél10kor
A nő arra számított (szerintem) hogy a párom estefelé már egyedül lesz...hiszen ki gondolná, hogy 3 hónap után már félig együtt lakunk?
Egyébként a nő a szemben lévő házban lakik (én meg a mellette levőbe), tehát bármikor meg tudta volna kérdezni... nem értettem miért volt ennyire sürgős
Nem volt sürgős. A nő a pasidtól várta a visszahívást, de Tőled kapta, így gyorsan kreált egy indokot, hogy miért telefonált:D Ugyanis egy valós költözés előtt 2 hónappal, este fél 10-kor nem telefonálunk sürgősen senkinek segítségért...
Erre még nem gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!