Mennyire szereted anyósodat egy 10-se skálán?
1 utálom, igazi banya
5 elvagyunk de azért tartsuk meg a megfelelő távolságot
10 annyira szeretem mint a saját szüleim
Persze ezektől eltérő válszokat is szívesen várok!
Lassan 7 éve vagyok együtt a párommal, szeptemberben volt az esküvőnk.
Az esküvő előtt egy erős 7-esnek éreztem. Kicsit kotnyeles, de a helyén van a szíve.
Az esküvő szervezése alatt kezdett kijönni az igazi énje, gyakorlatilag szándékosan rossznak állított be és sajnáltatta magát, amiért egy 30 fős esküvőre az én rokonaim kárára nem engedtem, hogy a barátnőit meghívja (megjegyzem ő erőltette ránk a vacsora helyszínét is ami miatt nem fért be oda több ember). Rohadt nagy botrányt csinált belőle, sz.rrá voltunk alázva párommal. Akkor lecsúszott kb 4-es szintre.
Majd esküvő után 2 nappal gyakorlatilag 1-essé vált, miután a 6 éve nekünk ígért kisházra (ami miatt fundamentát meg semmit nem fizettünk, mert 6 éve veszekedtek velünk, hogy ne költözzünk el, ott a kisház, az a miénk, sógoromékkal megosztva) közölte, hogy jó lenne ha nézelődnénk, mert az a ház soha nem lesz a miénk... Hozzáteszem van egy több mint 200 nm-es házuk amiben élnek, van 2 telkük, 2 másik ház telekkel amit örökölni fognak, és az amiben mi vagyunk. És ezt a házat amiben jelenleg vagyunk csupán szemétgyűjtésre használják, de arra úgy tűnik nagyon kell. Jah és közben kapom a megjegyzést, hogy jó lenne ha nem költöznénk messzire, mert ők micsoda baromi nagy segítségek lesznek a gyereknél... Nem akartam mondani, hogy a kutyámat is panzióba kellett adnom mert egy napig sem képes vigyázni rá, majd pont egy gyereket fogok rábízni...
Hát ennyi lenne az én anyósom.
Nem tudnék számot mondani..
Nagyon sokáig kedveltem, amíg azt hitem, olyan, mint szemtől szemben, de akkor is csak kb 8-asnak ítéltem a ha mar tényleg szamokkal kelkene a kapcsolatot. Azért, mert nehéz természet, nehéz vele, mert "problémás" a szüleimmel pedig extrán jő a kapcsolatom, oylan senki el sem oehet, mint velük, senkut nem tudnek szülőmként szeretni. Mert az nagyon különleges dolog.
A problémás az azt jelenti, hogy papírja van róla../ hangulatingadozások, depresszív viselgedés miatti gyógyszerek, idegösszeomlás..üldözési mania..stb/
Szőval belépetta kapcsokatunkba egy kívülállő személy, aki ellenem hangolta, még ekkor is jő viseltem aránylag ( pedig én sem vagyok egy könnyű ember az is biztos)m a személy kilépett már 3 éve az életünkből/ sógor exe/ még minidg érzékelhető a hatása, de még ez sem lenne baj, ha a fiával rendesen viselkedne az anyósom, én azóta haragszom rá, amiőta az esküvőnk napját tönkretette neki. Konkrétan haza akarta küldeni a férjem, és nagyon megbántotta, megkérdőjelezte a döntését, hogy elvesz, azon a napon.
Ez se érdekel, én elviselem azt amut velem tesz, de ha olyat bánt, akit szeretek akkor nehezen emesztem meg.
Ahogy uganazt csinálja a sógor jelenlegi baránőjével....aki nagyon rendes lány, persze nem hibák nélkül..szemében mézes -mázos, és a fülem hallatára mondja a fiának, hogy miért vannak együtt..
Tehát nehezen szerethető anyósom van
Köszönöm, hogy az őszinte, nehezen "papírravetett" véleményemet 0-ra pontozta valaki..
Én örülnék a legjobban, ha 8-9 es anyósom lehetne, de nincs...
Rendesen leírtam, miért..
Persez magamat enm fenyeztem, pedig lenne miért ( a fia a kagylót nem emelné fel, hogy beszéljen vele,múgy kell nyúzni, hogy találkozzanak... Hogy megkerdezze hogy van, ha valami van akkor én intezkedek, én szorgalmazom,mhogy támogassuk anyagilag...perezs erről anyuka sem tud...)
Lenne miért szidni is, erős szemelyiség vagyok, határozott, és van véleményem, nem vagyok bologatós fajta, de az sem aki szándékosan a masik orra alá dörgöl dolgokat. Magyarul nem az vagyok, aki azt hiszi csak van veleménye, hangoztatja, közben meg csak bunkó...semmi más.
De legyen meg az öröme, a pontozónak;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!