Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire szereted anyósodat...

Mennyire szereted anyósodat egy 10-se skálán?

Figyelt kérdés

1 utálom, igazi banya

5 elvagyunk de azért tartsuk meg a megfelelő távolságot

10 annyira szeretem mint a saját szüleim

Persze ezektől eltérő válszokat is szívesen várok!

2014. dec. 27. 11:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
47%
18-as, akik lepontoznak, azok a dühös kis (b)anyósok, akik pont olyanok mint amilyeneket leírtunk :D
2014. dec. 27. 12:41
 22/33 anonim ***** válasza:
84%
10-es. Nagyon jó ember, én is úgy szeretném nevelni a gyerekeimet mint ő. Sajnos a saját anyám pont az ellentéte.
2014. dec. 27. 12:54
 23/33 anonim ***** válasza:
81%
9.5, fél pont lepontozást csak azért kap, mert néha nagyon önfejű, ha kitalál valamit, akkor azt azonnalderögtön kell (önmagában nem butaságok ezek, csak reálisan nézve kicsit érhetetlen, hogy miért pont akkor jutott az eszébe), különben megpróbálja maga megoldani, túl hirtelen döntésekkel, ami hosszútávon nekünk rossz, szóval valahogy meg kell oldanunk mindig :D De egyébként anyám helyett anyám (akit max 5 pontra értékelnék, mert nem tudunk kijönni, ha hosszan tartózkodunk egy térben), volt 1-es körüli anyósjelöltem, szóval nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen jó anyósom lett :)
2014. dec. 27. 12:59
 24/33 anonim ***** válasza:
87%
Megérdemel egy 10-est. Persze nem ő sem tökéletes és vannak számomra nehezen megemészthető dolgai, de ugyanez elmondható édesanyámról is, szóval... :)
2014. dec. 27. 16:19
 25/33 anonim ***** válasza:
74%
6-7 között. Sosem tudnám ugy szeretni mint a saját anyukámat, bár sztm ez természetes. Érdekes, hogy akik imádják az anyósukat, azok sokszor az anyjukkal nem jönnek ki. Valószínűleg emiatt elfogadobbak az anyossal, nem? Az en anyósom nem rossz, bár bele-bele szól dolgokba, dehát az en anyukám is, ilyenek az anyukák. Csak a sajatomnak előbb megmondom, hogy hagyjon má'. :)) amúgy mi messze vagyunk tőle, sztm ez jót tesz a kapcsolatunknak, nem bírnám ha folyton ott lenne. Amúgy ez a titka a jo kapcsolatnak, életteret kell hagyni es kész. A gyerek felnőtt, nem kell a seggebe lenni. Ez nem csak a menynek jo de az anyosnak is. Felnevelte a gyereket, mostmár pihenjen, találjon hobbit, unokazzon ha van kedve, de tegye le a lantot, ne akarja irányítani egy masik család életét.
2014. dec. 27. 16:43
 26/33 anonim válasza:
olyan mínusz elmondhatatlan szinten.erre nincsenek számok mennyire gyűlölöm!
2014. dec. 27. 17:04
 27/33 anonim ***** válasza:

10/5-10 (attól függ, mennyit találkozunk :D)

Rossz embernek semmiképp sem mondanám.

2014. dec. 27. 17:49
 28/33 anonim ***** válasza:

hát, az elején olyan 7-8 volt. Aztán, mikor összeköltöztünk és kezdte látni, hogy elveszti a házi kiszolgálóját, megindult meredeken lefelé, ellenem fordult, megutált. Kígyót-békát köp rám. Most olyan 3 körül lehet, amíg nincs a közelünkben, nem érdekel.

Anyum teljesen más, férjem őt 10-re értékeli. Anyum is sajátjának tekinti, nagymamám is unokájának.

2014. dec. 28. 00:54
 29/33 anonim válasza:
100%
10/11! saját lányaként szeret, ugyanígy én őt anyámként (bár még nem anyós). Természetesen vannak dolgai, amiket utálok benne, de ő ilyen, és százszor több pozitív tulajdonsága van, mint negatív. Ez a szám elég ingadozó, hangulattól függ. Az enyémtől is, és az övétől is. :) anyám pedig ahogy a 20-as válaszoló pontozta, kettes alát kap :)
2014. dec. 28. 17:14
 30/33 anonim ***** válasza:
Ha a férjem jelen van akkor 8-as kategóriás. Ha nincs 3-as kategóriás. Emiatt a viselkedése miatt van nálam a 0-ás ponton. Ez nálam a semlegeset jelenti. Nem szeretem, de nem utálom. Nem vált ki belőlem érzelmeket, semleges, nem érdekel se a nyomora, se az öröme. Semmi. Szerintem ez valahol még az utálatnál is rosszabb, de magának köszönheti.
2014. dec. 29. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!