Te befogadnád a házadba anyósodat, ha 7 évig rá se nézett volna az unokáira?
Most kialakult egy olyan helyzet, hogy a férjem nem áll velem és lányommal szóba, hogy ilyenek vagyunk. Megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó befogadni egy ilyen embert. Én nem tudok neki megbocsájtani, meg a lányom se. Sajnos ő azon a véleményen van, hogy segítségre szorul és mégis csak az anyja.
Sajnálom őt tényleg, de mindenki maga kovácsolja sorsát. Férjem szerint nagyon meg fog verni az isten, ha nem engedem be.
Nem tudom mit tehetnék. Ha idejön én megyek.:(
A férjed egy hülye, már bocsánat!
Mi az, hogy nem áll szóba veletek? A saját lányával? Szerintem azt hiszi, majd ezzel a zsarolással engedsz neki, de ne hagyd magad! Menj el a gyerekeiddel együtt, azt hiszi a férjed, nem tennéd meg, de majd néz nagyokat, ha mégis egyedül marad.
Nagyon sajnállak egyébként, de tényleg ne engedj a férjed zsarolásának.
Apropó, megver téged az isten? Anyósodat, na őt, megverte, mert ő meg is érdemelte. Mondjuk nem hiszek istenben, én is azt mondom csak, amit a többiek itt előttem sokan, saját magát hozta ebbe az élethelyzetbe.
Mondd meg neki hogy válasszon... Te is tudod hogy ez lesz mert ha ő jön te mész.
Amúgy meg emlékeztesd a férjed hogy az anyja mit tett a gyerekeiért... vagy értetek ha pedig ezek után is őt válassza szerintem egyértelmű hogy nem komplett...
"a férjem nem áll velem és lányommal szóba, hogy ilyenek vagyunk"
Most ismert meg igazából !!
" azt üzente, hogy "dögöljön meg az összes"
Kérdező!
Ugye nem baj, hogy egy szavadat sem hiszem el a gonoszkodó fröcsögésedből!!!
Ma éjjel aludj kinn a kertben. Próbáld ki, hogy milyen a hajléktalanélet, hisz ezt szánod az anyósodnak.
Még nincs is nagyon tél, nem is fogsz fázni.
Remélem, a lányod nem megy ki egy takaróval, hogy Anyám, ne a földön aludj, hanem magasról tesz rád benn a jó melegben.
Mert erre tanítod! Öreg korodra már rutinos leszel, mikor ő is kivág téged a francba.
"Ha idejön én megyek.:("
Miért is mennél te a gyerekeiddel???
Menjen a kedves férjed a mamával vhova...
55%os válaszoló! Esetleg küldhetem akkor hozzád? Te biztos, hogy befogadnád azok után amit mondott, meg azután, hogy a családját ember számba se vette 7 évig. Annyit nem kérdezett hogy vannak az unokái!!!! Az ilyet biztos, hogy babusgatnád te is...ugye? Arról nem beszélve, hogy nem vagyunk anyagilag úgy eleresztve, hogy plusz egy felnőtt embert eltartsunk!
Tudom, gyakorin mindenki gazdag! Mindenki venne neki egy házat és eltartaná!:) Csak akkor nem értem, miért tart itt Magyarország? Miért van annyi közmunkás? (én nem közfoglalkoztatott vagyok, diplomás nő vagyok, tisztességes állásom van nekem is és férjemnek is, mégse tudunk egy évben több millió forintot félre tenni, hogy esetleg anyóspajtásnak vegyünk egy házat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!