Miért nem szeretik a gyerekemet? Nem a gyerek tehet róla, hogy nem vér szerinti unoka.
4 hónapos terhesen hagyott el az exem. 9 hónapos volt a lányom, mikor a mostani páromat megismertem.
Ő elfogadta, sőt imádja a lánykámat.
A szülei nem örültek annak, hogy egy vadidegen gyerekét visszük hétvégente magunkkal.
A kislány most 5 éves, érzi hogy a "mamáék" őt nem szeretik.
Mikuláskor, húsvétkor egy szelet csokit sem vesznek
neki. Születésnapra, karácsonyra úgy kap ajándékot tőlük,hogy én megveszem, és felcsempészem a lakásukba.
Ha beteg, ők nem vigyáznak rá, még csak telefonon sem érdeklődnek, hogy meggyógyul e stb.
Nekem is rosszul esik, és a kislány is néha sírdogál miatta.
Abból következtetett erre mindenki, hogy annyira próbáltad védeni magadat és a gyerekedet, hogy ha tervben lenne esküvő vagy közös gyerek, azt egész biztos írtad volna.
Hiszen ez elég nagy lépés lenne az "anyósék" irányába is, nekik is az jönne le ebből, hogy a fiuk komolyan tervez ezzel a nővel, akkor be kell fogadni a családba a kislányával együtt, hiszen 10 év múlva is itt lesznek.
DE nem, te nem írtál ilyesmit, ráadásul már az első oldalakon jelezték többen, hogy az "anyósék" esetleg arra gondolhatnak, hogy minek szeressenek meg titeket, ha hamarosan úgyis leléptek, és sosem látjátok többé egymást.
Akkor sem említetted egy szóval sem, hogy esküvő meg közös gyerek lenne tervben, így a 6. oldalon már elég értelmetlen smiley-val vicsorogni, hogy "jaj, honnan vettétek vajon, hogy nem lesz esküvő meg közös gyerek?"
vagy megint utólag akarod úgy alakítani a történetet, hogy az számodra kedvező legyen?
csak mert ezt a megoldást eléggé kedveled, úgy vettem észre.
5 éve együtt vannak, nyilván nem egy futó kalandról van szó, szóval az esküvőt felesleges emlegetni. Minek fogadná örökbe? Van annak a gyereknek apja, akinek ráadásul le kellene mondani a gyerekről, hogy az új párja örökbefogadhassa, de minek? tök felesleges.
Nekem férjem van, mégis páromnak hívom, ez se volt valami jó indok.
Amúgy szánalmas, hogy annyira nem képesek, hogy egy nyamvadt csokit vegyenek neki. Szánalmas, de tényleg. Én a helyedben többet biztosan nem mennék családi ebédelni hozzájuk, meg semmikor. Felesleges.
A kislánynak meg, ha kérdezi, miért nem szereti a mama, mondd meg, hogy a mamától kérdezze meg, te nem tudhatod.
Nagybátyám is egy olyan nőt szedett össze, akinek volt egy 1,5 éves kislánya. Első karácsonykor, mikor már tudtuk, hogy van a nő és van egy lánya, megkérdeztük, ott lesznek-e szenteste, mert akkor a kislánynak is viszünk valamit. Értitek?? Még csak nem is ismertük, de basszuskulcs, egy kisgyerek hol tehet arról, amit a felnőttek alakítanak? Mennyire lehet rossz neki, hogy nem törődnek vele, holott ő még szereti is a 'mamát'. Ja, és a kislány azóta már 10 éves, mamának hívja a mamámat, holott semmi köze hozzá, ő is unokájaként kezeli, született azóta közös gyerekük, sosem kezelte őket másképp.
Ezt hívják emberségnek. Undorító, hogy manapság ennyi emberből hiányzik.
Tegnap nem mentünk ebédre, csak a párom ment egyedül. Negyed órával később csörgött a telefon, anyós volt az.
Jaj hát mi baja az én pici lánykámnak, amiért otthon maradtunk. Csomagolnak finom húslevest, rántott husit, sült krumplit stb.
Kérdeztem a páromat, vajon mi lelte anyóst, mi ez a pálfordulat.
Lehet hogy olvasta a kérdésem?
Bőven túltoltad már ezt a kérdést, kérdező, úgyhogy ha hosszabb távon is fenn szeretnéd tartani az érdeklődést, akkor kreatívabban próbáld meg tovább szőni a történetet.
Én értékelném, ha pszichothriller elemek is megjelennének benne például.
" A kislány nem tehet róla"
Senki az égvilágon nem mondta (írta), hogy tehet róla a kislány.
De az öregek sem tehetnek róla, hogy hipp-hopp odakerült a gyerek.
Ez nem az a téma, amikor bárki tehet bármiről, hiszen itt nem történt semmi tragédia, semmi baleset.
Miért kell ezt írni folyton, hogy a gyerek nem tehet róla???
Ennyi erővel az öregek a szomszéd gyereknek is vegyenek csokit, mert őt még gyakrabban látják. Ahhoz is kb ugyanannyi közük van rokonságilag: SEMMI.
Szerintem is nagyon túl van már bonyolítva.
Olvassuk még ezt később már megfogalmazásban, úgy érzem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!