Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem szeretik a gyerekeme...

Miért nem szeretik a gyerekemet? Nem a gyerek tehet róla, hogy nem vér szerinti unoka.

Figyelt kérdés

4 hónapos terhesen hagyott el az exem. 9 hónapos volt a lányom, mikor a mostani páromat megismertem.

Ő elfogadta, sőt imádja a lánykámat.

A szülei nem örültek annak, hogy egy vadidegen gyerekét visszük hétvégente magunkkal.

A kislány most 5 éves, érzi hogy a "mamáék" őt nem szeretik.

Mikuláskor, húsvétkor egy szelet csokit sem vesznek

neki. Születésnapra, karácsonyra úgy kap ajándékot tőlük,hogy én megveszem, és felcsempészem a lakásukba.

Ha beteg, ők nem vigyáznak rá, még csak telefonon sem érdeklődnek, hogy meggyógyul e stb.

Nekem is rosszul esik, és a kislány is néha sírdogál miatta.

2016. okt. 4. 18:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:
kedves 65%-os, te nagyon pörögsz a kérdésemen :)
2016. okt. 4. 19:01
 12/66 anonim ***** válasza:
58%

De miért akarod ráerőltetni a gyerekedet másra? Semmi közük hozzá, el kell magyarázni neki, hogy nem a nagyszülei és akkor nem fog neki rosszul esni.

El kell fogadni ha nem tekintik sajátjuknak és ennyi.

2016. okt. 4. 19:03
 13/66 A kérdező kommentje:

Mikor először találkoztunk, nagyon örültek nekem, és a gyereknek.

Nincs még vérszerinti unokájuk, majd kiugrottak a bőrükből, hogy végre lehet majd valakit vinni a játszótérre, megtanítani sakkozni, elkényeztetni stb.

Ők mondták és mondják mindig, hogy minden vasárnap délben várnak mindhármunkat.

Nem lenne kötelességük engem sem etetni, vagy elfogadniuk.

Most jöttek rá, hogy mégsem a fiúktól van a gyerek?! :)

2016. okt. 4. 19:06
 14/66 anonim ***** válasza:
16%

mondjuk, hogy pörgök.

bár én kezdtem azzal, hogy kamu.

nem akarom elhinni, hogy ilyen anya van. :(

bevallom őszintén, az ostobaság fel tud húzni.

egy kérdés: milyen anya az, aki évek óta oda viszi a gyerekét, ahol nem látják szívesen?

egy szívtelen, önző anya.

Vihetnéd a te szüleidhez, vagy a játszira, vagy az unokatestvéréhez, vagy bárhova.

Ha nem kamu a történet, hanem igaz, akkor az szomorú. Én sajnálom a gyereket.

Olyan kicsi még, az ő érdekeit kellene nézni. Legalább az anyjának. Ha az anyja sem, akkor ki legyen rá tekintettel?

:(

2016. okt. 4. 19:07
 15/66 anonim ***** válasza:
72%

"Mivel a fiuk elfogadta a lányt gyermekének, vagyis úgy kezeli, ebből adódóan a férfi szüleinek is úgy kellene kezelni a gyermeket, mintha az unokájuk lenne, de legalább picit emberiebben."

Miért? Ha egy felnőtt ember hoz egy döntést, ahhoz a szüleinek automatikusan alkalmazkodniuk kellene? Talán ők nem önálló felnőtt emberek saját véleménnyel és értékrenddel?

A férfi szüleinek ugyanúgy megvan a joguk ahhoz, hogy ne szeressék azt a gyereket, akit a fiuk nevel, mint ahogy a férfinak megvan a joga ahhoz, hogy annak a gyerekét nevelje, akiét csak akarja.

A kézenfekvő megoldás az, hogy a kérdező és a párja inkább a kérdező szüleihez viszik a gyereket.

2016. okt. 4. 19:07
 16/66 anonim ***** válasza:
86%

Akkor nem tudom mi a bajuk...azt hittem kezdettől fogva nem szeretik. :/

Èn csak a saját tapasztalatomból indultam ki, fater új felesége úgy erőltetni a majd' 90 éves mamámra az előző kapcsolatából hozott gyereket, hogy nekem felfordul a gyomrom. Már telerakták a lakását (1 éve ismeri a kislányt) a gyerek kèpeivel ès úgy neveli a nő, hogy az ő mamája...nekem ez egy kicsit undorító. Mármint nem a gyerek rèszéről, hanem ahogy a nő tukmálja mindenkire.

De ha nálatok szívesen látták a gyereket akkor tényleg nem tudom mi a gond.

2016. okt. 4. 19:09
 17/66 anonim ***** válasza:
29%

Épp akkor írtál, amikor én.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy próbálod mosdatni magad, hogy te gyere ki jól belőle.

Az elején azt írod, hogy nem örülnek.

Most meg azt, hogy de, és hívnak.

Ez a kettő üti egymást.

Gyakori ezen az oldalon, hogy a kérdező utólag alakít a sztorin, hogy neki lehessen igaza. Csak sokszor belebonyolódik, és lebuktatja magát, mert az ellenkezőjét írja az eredeti dolgoknak.

Te magad írtad, a kislány sír miatta.

Fájdalmat okozol neki.

Ezt élvezed?

Horrorfilmre is elviszed a moziba, hadd szenvedjen?

2016. okt. 4. 19:10
 18/66 anonim ***** válasza:
28%
A kérdező lepontoz mindenkit, pedig az én általam írtakat írják mások is, tehát a nagy többség szerint nem az öregek hibáznak.......
2016. okt. 4. 19:11
 19/66 A kérdező kommentje:

Úgy képzelitek el a sztorit, mintha én erőszakkal mennék minden hétvégén a gyerekemmel, hogy most igenis adjanak nekünk enni.

Nem.

Nagyon sokat vívódtunk a párommal. Tényleg nem kötelesek elfogadni, de akkor eddig miért viselkedtek úgy, ahogy?

Miért kell vasárnap együtt ebédelnünk, ha nem látnak minket szívesen? Én is tudok ebédet főzni, ehetnénk otthon is, szüleimnél, étteremben stb.

2016. okt. 4. 19:13
 20/66 A kérdező kommentje:

65%-os

attól, hogy a 10 kommentből 9 a tiéd, még nem jelenti azt, hogy igazad van. :)

Elsőre is megértettem a véleményed, nem kell még 25x leírni.

2016. okt. 4. 19:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!