Lehet valaki ellen hangolni egy másfél éves kisgyereket?
Miért is vagy ezekkel a népekkel kapcsolatban? A kertkapun nem engedném be őket.
A másfél éves pedig az ilyesmit nem érti, még ha célzottan nevelnék is ilyesmire. Lehetetlen.
De hogy minek győzködni ilyen embereket hogy lássák a gyereket, számomra felfoghatatlan.
Az lenne a könnyebb, ha inkább nem lennének.
Hidd el, a gyereknek jobb, ha nincs, minthogy ilyenb rossz van...
Megjavulni nem fognak, úgyhogy inkább szakítsd meg velük a kapcsolatot.
Én 17 évesen jöttem el anyámtól, azóta sem beszéltünk. Most 32 vagyok, 3,5 éves a fiam, és van 1 db mamája, meg 1 db papája, akik anyósom, és apósom. Ők kárpótolják mindenért, fantasztikus nagyszülők, a mi viszonyunk is nagyon jó.
Jobb így a fiunknak.
Hát, akármi is volt az előzmény, azért ha nekem bárki, akár a saját anyám is olyat mondana, hogy csak azért jön, hogy nyugodt legyen a lelkiismerete, megmondanám, hogy akkor inkább ne jöjjön. Így nem kell. Ezzel konkrétan azt is mondta, hogy nem rátok és az unokájára kiváncsi, csak illemből jelenik meg.
A keresztelős ügy is megér egy misét, azért cirkuszolni, mert kitagadással fenyegetőzni, mert nem ott volt, ahol ők elképzelték. Wtf, komolyan, és ha már egyszer nekem olyat mondana valaki, hogy kitagad, megmondanám, hogy arra semmi szükség, mert innentől kezdve nem kötelező a találkozás meg a kapcsolattartás.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ne legyél már hülye! Igazából te hagyod magad, ahelyett, hogy leállítanád őket vagy elküldenéd őket a búsba. Legyen már benned tartás és ne hagyd, hogy ordítsanak veled meg fenyegetőzzenek!
Növessz tököket és légy férfi, ne engedd magadat manipulálni.
Ahogy ők is mondták, külön család vagytok, amikor jönnek a sirámaikkal, nyugodtan közölheted is ezt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!