Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális az anyósom?

Normális az anyósom?

Figyelt kérdés
A babám 2 hetes volt mikor szinte sértődötten megkérdezte hogy miért nem megyünk már el hozzá ebédre, mert ő babázni akar. Hozzáteszem 70 km-re lakik tőlünk. Most 2,5 hónapos a babám és mondtam menjünk, mert már elegem van a nyavajgásából. 2 hete le volt beszélve, hogy gyereknapkor megyünk hozzá, és elmondtam neki hagymás, nagyon fűszeres dolgot, valamint epret stb. nem ehetek, mert szoptatok. Mondta, hogy persze tudja, majd olyat csinál. Mit ad isten eperlevest csinált. Ok mondom majd eszek második félét. Közben felébredt a babám is és elmentem szoptatni. 2 órakor már kopogó szemekkel mentem ki ebédelni, de mint kiderült nem sokat ehettem, mert hagymás krumplit hagytak bőven, de a hagyma nélkülit, ami elvileg nekem készült jól megeszegették a rántotthússal egyetemben. A saláta jó fokhagymás volt így azt is csak nézegethettem. De megvígasztalt hogy csinált tortát... Persze epreset. Tudom hogy nem direkt csinálta, alapjáraton ilyen buta az anyósom. Na de igazán az unokája miatt odafigyelhetett volna, hisz neki abból lesz tej amit én eszek... Ja és ezer éve ki nem mosott ágytakaróval volt leterítve az ágy is amin szoptattam.
2016. máj. 30. 08:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/152 anonim ***** válasza:
76%
# 51 Te vendégségben szívesen ülnék dzsuvás kanapéra? :) Na ugye, hogy nem. ;)
2016. máj. 30. 11:54
 52/152 anonim ***** válasza:
42%

Itt nem anyóssal van a baj, hanem

- veled, mert képtelen vagy kommunikálni, és válogatsz is (tortából pl. a piskótát megehetted vna)

- a többi bunkóval - beleértve a férjedet is -, akik nem hagytak hagymátlan krumplit

Mellesleg, ha tudom, hogy mennem kell szoptatni, dolgom van, szedek egy tányérra kaját magamnak, beteszem a mikróba, hűtőbe, és majd később megeszem! Persze könnyű az anyóst szidni.

53/152 anonim ***** válasza:
33%

Annyit "főzött neki külön", hogy csinált nem hagymás krumplit, amiből végül nem tudott enni, mert nem hagytak neki.

nem anyós nem hagyott neki, hanem a férje és a többiek. De nyilván ezért is az anyóst kell köpködni. Volt neki külön kaja, és pont azt bacogatja, aki megoldotta, nem azt, aki megette...

54/152 anonim ***** válasza:
76%

Nem értem, miért szapulja mindenki a kérdezőt...

1. Azért nehogy már hasraessen bárki attól, hogy az anyós hajandó volt csinálni egy kis adag köretet, amit ehet úgy, hogy az összes többi étel, amit készített, olyan volt, amit a kérdező nem ehet. Ahhoz mennyire kell butának vagy rosszindulatúnak lenni, hogy dafke epres levest és desszertet készítsen? Van ezer gyümölcs, amit ehet a kérdező... Mintha húslevessel várnék egy vegát, hogy ja, amúgy a második fogás pörihez készítettgem uborkasalátát, abból ehetsz... (aki meg az ételérzékenység stb. miatt b.tatja a kérdezőt... nyilván azt fogja követni, amit az orvos, védőnő mond... én is inkább követném azt, mint azt, amit egy random fórumozó mond, hogy "nem lesz attól semmi baja" meg "hülyeség"... az orvos, védőnő picit talán jobbabn ért hozzá...)

2. Ha már annyira babázni akar anyós, igenis legyen tiszta a lakás. Ennyi igényesség legyen már az emberben, hogy kisbabát tiszta lakásba fogad.

3. Azt aláírom a többi válaszolónál, hogy a férjed is látta, gondolom, amint a többiek megették a sima krumplit, ő miért nem szólt?

4. Az tényleg gáz, ha egy 2hetes kismamát akarnak össze-vissz rángatni babástul... ő is mehetett volna...

2016. máj. 30. 11:59
 55/152 anonim ***** válasza:
57%
édesem, oké tegyük fel, hogy nem törődtek azzal mit eszel, ezt még meg lehet oldani jó paraszti ésszel, ahogy a lepedőt is(hozol saját kaját, törcsit és mondjuk egy pokrócot) ami a babám itt sír ott meg nem arra egyszerű a képlet.A babád érzi a közted és anyós közti feszültséget, ehhez nem kell agytrösztnek lenni hogy felismerd.
2016. máj. 30. 12:01
 56/152 anonim ***** válasza:
69%

Akik ezeket a nagyon kreatív megoldásokat javasolják, akkora nyomorban élnek, hogy saját maguknak is kikotorják mindenből az ehető morzsákat, vagy csak a más kontójára ilyen nagy a szájuk?

Ettől eltekintve is, krumpli magában és némi széttúrt piskóta mennyire tekinthető kiegyensúlyozott menünek? Különös tekintettel arra, hogy egy szoptató nőről van szó. És mit mond az a vendégnek, ha mindenki más tisztességes háromfogásos ebédet kap, neki meg ez a moslék jut? Kihallja ebből valaki azt, hogy "örülök, hogy eljöttél"?

A hagymát kiszemezgető válaszoló figyelmébe: ha kicsit megpácolják trágyában a krumplidat, de leszedik róla a darabos nagyját, akkor ugye meg se kottyan neked a híg fos, amit magába szívott?

A kérdező férje is vendégségben volt, nem az ő dolga a vendéglátás. Az anyja tálalta fel nekik a kérdező részét.

2016. máj. 30. 12:15
 57/152 anonim ***** válasza:
28%

Az ég áldjon meg kérdező, nyilván sír a gyereked az anyósod közelében, hiszen egyértelmű, hogy tiszta szívből gyűlölöd. A gyerekek ezt érzik.

Amúgy meg, ha tudod, hogy anya nem egy tisztasagmanias nő, akkor evidens, hogy viszel magaddal törölközőt és minden más egyebet, amire szükséged lehet.

Az is érdekelne, hogy mégis hány órát szopott az a agyerek, hogy te 2kor kopog szemekkel mentél ki. Félnek 12kor van ebéd, ha valaki óráig lebecol az asztaltól távol, az nekünk azt jelenti, hogy nem akar enni, ergo nem teszünk neki félre semmit.

2016. máj. 30. 12:33
 58/152 anonim ***** válasza:
20%
Igen. És te normális vagy, hogy nem gondolkozol?
2016. máj. 30. 12:34
 59/152 anonim ***** válasza:
82%

És úgy néz ki, hogy csak néhányunkat neveltek fel normálisan a szüleink. Ha vendég jön hozzánk, és nem tudom, hogy mit szeretnek, akkor megkérdezem őket, hogy jó lesz-e a menü, vagy van-e valamit amit esetleg nem szeretnek, nem ehetnek.

Ha a szüleim, testvéreim jönnek hozzánk az unokahugikkal, akkor méginkább figyelek erre. Ha majd nekem lesznek elég nagyok a gyerekeim és hazajárnak, később a saját családjukkal, akkor szintúgy.

Lehet én vagyok a szar, de megtisztelem a másikat azzal, hogy tiszta lakásba, megfelelő ételekkel várom.

Elég szomorú, hogy sokak szerint teljesen normális az, amit anyós művelt. Hálisten a párom és az én közel 60 fős rokonságomban, valamint az ennél is több baráti és ismerősi körben egy ember sincs, aki ennyire ostoba, bunkó paraszt lenne, mint amit most itt sokan előadtatok.

2016. máj. 30. 12:37
 60/152 anonim ***** válasza:
83%
Felétek 12-kor van, felénk meg 2-kor. Az meg a minimum, hogy megvárunk mindenkit. Tehát adott esetben a kérdezőt, hogy befejezze a szoptatást. Ha valamiért mégsem úgy jön ki a lépés, akkor bőven teszünk neki félre, hogy semmiképp ne maradjon éhen.
2016. máj. 30. 12:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!