Normális az anyósom?
#41 Ja és biztos, az én szüleim és anyósomék a rosszak, de akárhányszor megyünk hozzájuk, tiszta lakás vár minket. A gyerekszobáink vannak berendezve úgy, hogy a babának is legyen benne hely. Mindig friss mosott ágynemű van felhúzva és ki van takarítva. A fürdő is, a nappali is. Tiszta törölköző pedig mindig van.
A kajákat illetően pedig tudják, hogy mit szeretünk, és én mit ehettem szoptatás alatt, most pedig mit ehet a gyerek és ennek megfelelően vásárolnak be és főznek.
Szerintem ez így normális.
Úgy gondolom, hogy aki szereti a gyerekeit, az unokáit, az mindent megtesz azért, hogy jól érezzék magukat, amíg látogatóban vannak.
"A babám 2 hetes volt mikor szinte sértődötten megkérdezte hogy miért nem megyünk már el hozzá ebédre, mert ő babázni akar. Hozzáteszem 70 km-re lakik tőlünk."
mondjuk ez nem normális. egy 2 hete szült nőt nem rángatunk el magunkhoz,hanem meglátogatjuk mi.
az epres dolog lehet kiment a fejéből,vagy úgy volt vele,hogy akkor csak főételt eszel. mert a főételből készített olyat, amit te is megehettél volna, csak a többiek megették. ez nem anyósod hibája szerintem,hanem azoké akik megették.
legközelebb nyisd ki a szádat én mondd el nekik,hogy mi van .
Olvasva a kérdést, több dolog is eszembe jutott.
1: Mivel az anyósod csinált hagyma nélküli krumplit, gondolt rád. Hogy ezt a család felzabálta, talán ne neki ródd fel!
2: Az epres süteményből az eper kihagyható fogyasztás közben. Idősebb korosztály révén járhatott így az agya.
3: Nem kizárt, hogy feledékeny, megragadt benne, hogy beszéltetek az eperről, de nem emlékezett arra, hogy ezt tiltólistásként említetted. Régen nem csináltak ekkora faxnit abból, hogy mit ehet a szoptató anyuka és mit nem.
4: Miért nem tőle kérdezed meg, hogy miért csinált ilyen kajákat, ha egyszer megbeszéltétek? Talán mert akkor tisztázni lehetne egy félreértést?
Nézz olykor kicsit mások szemével is, mielőtt ítélkezni kezdesz, és talán elsőként az érintettel tisztázd a félreéréseket! Mert megmondom őszintén, ezt a gyk-s panaszkodást egy mocsok gerinctelen húzásnak tartom.
Hihetetlen, milyen rinyagép vagy.
Gondolom nem most voltál életedben először anyósodnál, úgyhogy tudtad, mi vár rád higiénia terén...
Nálam alap volt a 3-4 textilpelus, és a pelenkázó alátét, bárhova mentünk. Nem csak azért, hogy a gyerek tiszta helyen feküdjön, hanem hogy a gyerek se kenjen össze semmit...
Ha tudod, hogy megmosod mindig a melled szoptatás előtt, miért nem hordasz magaddal tiszta törölközőt?
A férjednek nincs szája, hogy megkérdezze, ezt neked csinálta-e, vagy tett félre? Szóval őt miért nem szidod???
A hagymás burgonyából nem tudtad megenni a burgonyát, és meghagyni a hagymát???
"ezer éve ki nem mosott ágytakaróval volt leterítve az ágy is amin szoptattam."
NEm mindegy min van a kis kerek popód? Vagy talán a padot is fertőtleníted az utcán, mielőtt leülsz???
Ez nettó hiszi, amit csinálsz!!!
nem főzött külön, csak tett félre külön nem bekevert krumplit
tehát anyós gondolt rád, a férjed meg megette...
nyilván erről is anyós tehet, mert nem szedte ki a szájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!