Normális az anyósom?
Aztaaaa
A vilagon mindehol meghalnak mert nem mosnak mellet hagymat foghagymat chilit esznek es foldon ulnek szoptatni.
Halalos
Komolyan ennyire fontosnak tartod magad mert szultel egyetlen egy gyereket ?
90-es elég sok időt töltött nálunk az anyósom. Nem kellett hívni, beállított, leült az ágy szélére és segítség helyett nézte ahogy szoptatok. Az elején majdnem mindennap jött és nézett. A saját lánya állította le, mert besértődött, mikor megemlítettem. Neki csak az kellett hogy mi el menjünk hozzá, állandóan ezzel szekált, de miért azt nem tudom. A törülközőt nemtudom ki írta, de érdekesmód anyukám idősebb nála, neki nem kellett semmit mondani, tudta.
91-es de tudta hogy szoptatok, mivel rendszeresen nézte és csak egy ágya van, valamint megigérte, hogy a macskák miatt kimossa az ágytakarót... Ezt se kellett mondanom az anyukámnak, ő érdekesmód tudta, mindig előkészítette az ágyat. Leírtam már mit gondolok és lehet sértegetni igenis van jogom azt kérni, hogy takarítson ki, ha már elviszem az unokáját. Nagyon rá is ért volna, nincs semmi fizikai problémája.
"Ha egy kismama kap külön köretet és ehet a főételből, akkor továbbra is maga az ördög az anyós, ...
Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet az a tény, de NEM jutott neki hús, és a köretből is olyat hagytak neki, amit nem akart enni (hagymásat), plusz a leves és a süti is olyan dolgot tartalmazott, amiről tudta az anyósa, hogy kerülendő számára.
Ha ez szerinted, vagy bárki más szerint alapvetően nem a vendéglátó háziasszony hibája, hanem mindenki másé, (falánk vendégeké, "finnyás" kismamáé stb., az szerintem minimum meglepő).
Én legalábbis irtó kínosnak érezném és nagyon szégyellném magamat háziasszonyként, ha vendégségbe hívnék valakit, és abból állna a szíves vendéglátás, hogy ebédre jó esetben a hagymás krumpliból - valamelyik hozzászóló javaslatával élve - kiválogathatja a krumplit magának, amíg én és a többiek jóllakottan üldögélünk, miután végigettünk 3 fogást.
És mindezt egy szoptatós kismamával, aki 140 km-t utazik, hogy házhoz vigyen a nagyi kedvéért egy 2,5 hónapos kisbabát, a férjét rábeszélve az utazásra, aki nincs jó viszonyban a saját anyukájával.
Ha jóhiszemű vagyok, és elhiszem, hogy nem szándékos kitolásból csinálta, - mint ahogy Te is azt írtad, hogy "tudom hogy nem direkt csinálta, alapjáraton ilyen buta az anyósom", akkor lehet, hogy kezdenék aggódni, hogy nem az időskori demencia jelei mutatkoznak nála.
Kellő jóindulattal el lehet esetleg képzelni, hogy ha már komolyabb memóriazavara van, akkor talán annyi maradt meg az emlékezetében, hogy "eper", az már nem, hogy nem azt kértél, hanem azt kerülnéd.
Azt nyilván ti tudjátok megítélni, hogy milyen állapotban van szellemileg a férjed édesanyja, meg azt is, hogy ez az egész simán az odafigyelés hiánya lehetett-e a részéről, vagy valami más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!