Normális az anyósom?
Kedves Kérdező! Még mindig nem kaptam választ a kérdéseimre! Bemásolom megint, hátha csak nem vetted észre, szeretnék választ kapni,és csak ezek után véleményezni a dolgokat,mert nem mondegy,mi hogyan volt! Szóval:
"Én ezt valahogy el sem tudom képzelni, hogyan lehetett!? Mármint amikor kiderült, hogy elfogyott a hús,amiből ehetnél,a többire meg mondtad,hogy nem ehetsz, akkor anyósod is meg férjed is megrántották a vállukat, és annyit mondtak "Ez van aranyom, kell vagy nem, majd eldöntöd!"???Anyósod nem ajánlotta fel, hogy összeüt neked valamit gyorsan, mondjuk eg tojásrántottát? Ok,nem főétel, de akkor is. Vagy férjed sem kérdezett rá,hogy kaphatsz-e valami mást? Sőt te sem?"
BIztos az is az ő hibája, hogy a rozzant kocsitokban nem megy a klíma és forró volt az autó :)
Amúgy tény, hogy anyósod nem tökéletes, de ennyire kiakadni a történteken beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!