Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális az anyósom?

Normális az anyósom?

Figyelt kérdés
A babám 2 hetes volt mikor szinte sértődötten megkérdezte hogy miért nem megyünk már el hozzá ebédre, mert ő babázni akar. Hozzáteszem 70 km-re lakik tőlünk. Most 2,5 hónapos a babám és mondtam menjünk, mert már elegem van a nyavajgásából. 2 hete le volt beszélve, hogy gyereknapkor megyünk hozzá, és elmondtam neki hagymás, nagyon fűszeres dolgot, valamint epret stb. nem ehetek, mert szoptatok. Mondta, hogy persze tudja, majd olyat csinál. Mit ad isten eperlevest csinált. Ok mondom majd eszek második félét. Közben felébredt a babám is és elmentem szoptatni. 2 órakor már kopogó szemekkel mentem ki ebédelni, de mint kiderült nem sokat ehettem, mert hagymás krumplit hagytak bőven, de a hagyma nélkülit, ami elvileg nekem készült jól megeszegették a rántotthússal egyetemben. A saláta jó fokhagymás volt így azt is csak nézegethettem. De megvígasztalt hogy csinált tortát... Persze epreset. Tudom hogy nem direkt csinálta, alapjáraton ilyen buta az anyósom. Na de igazán az unokája miatt odafigyelhetett volna, hisz neki abból lesz tej amit én eszek... Ja és ezer éve ki nem mosott ágytakaróval volt leterítve az ágy is amin szoptattam.
2016. máj. 30. 08:21
 141/152 anonim ***** válasza:
0%
138-as, ez hogy az istenbe kapcsolódik ehhez? Gratulálok, ügyes vagy, a válaszod hogy befolyásol bármit is?
2016. máj. 31. 22:08
 142/152 A kérdező kommentje:
Egyik válasz se befolyásol semmit.
2016. jún. 1. 09:56
 143/152 anonim ***** válasza:
73%
54%-oska itt is megköszönném a trágár privát üzit, amit amúgy senki nem kért hogy írd meg nekem :) Gyönyörű szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról, gyanítom egy marék száritott lepkébe több értelem szorult
2016. jún. 1. 11:34
 144/152 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Kérdező! Még mindig nem kaptam választ a kérdéseimre! Bemásolom megint, hátha csak nem vetted észre, szeretnék választ kapni,és csak ezek után véleményezni a dolgokat,mert nem mondegy,mi hogyan volt! Szóval:

"Én ezt valahogy el sem tudom képzelni, hogyan lehetett!? Mármint amikor kiderült, hogy elfogyott a hús,amiből ehetnél,a többire meg mondtad,hogy nem ehetsz, akkor anyósod is meg férjed is megrántották a vállukat, és annyit mondtak "Ez van aranyom, kell vagy nem, majd eldöntöd!"???Anyósod nem ajánlotta fel, hogy összeüt neked valamit gyorsan, mondjuk eg tojásrántottát? Ok,nem főétel, de akkor is. Vagy férjed sem kérdezett rá,hogy kaphatsz-e valami mást? Sőt te sem?"

2016. jún. 1. 13:39
 145/152 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó kérdéseire engem is erdekelne y valasz.
2016. jún. 1. 14:55
 146/152 A kérdező kommentje:
Fagyasztott kenyeret felajánlott mackósajttal. De itt nem ezen van a hangsúly. Nem igaz hogy nem értitek, hogy én csináltam volna magamnak otthon NORMÁLIS kaját amiben van vitamin is, pl tavaszi saláta, amit nem engedett, mert Ő akart főzni. Az a bajom hogy ő maga ajánlotta fel azt is, hogy kimossa azt az ágytakarót. Hát nem tette. Szólhatott volna aznap is, de nem szólt. Ez a bajom, felfogjátok végre? Az hogy tojt az egészre miközben ő ajánlotta fel. Arra nem volt képes, hogy felhívjon. Azt vártam volna, hogy oda-vissza 140 km-t utazunk forró autóban egy 2 hónapos üvöltő csecsemővel csak azért, hogy ő boldog legyen, cserébe ő nagy örömmel, tisztaságban várja az unokáját, hisz már 2 hónapja rágja a fülem érte. Hozzáteszem bármikor láthatta nálunk. Ez fájt. Különben meg az unokájával se nagyon foglalkozott. De mint írtam belátta ő is a sérelmeimet. Fejezzük már be, mert már nagyon unom a kötekedést.
2016. jún. 1. 18:16
 147/152 anonim ***** válasza:
33%

BIztos az is az ő hibája, hogy a rozzant kocsitokban nem megy a klíma és forró volt az autó :)

Amúgy tény, hogy anyósod nem tökéletes, de ennyire kiakadni a történteken beteges.

2016. jún. 1. 18:43
 148/152 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az beteges, hogy sokan még mindig ezen rágódnak, illetve keresnek egy szót amibe beleköthetnek. Én már rég túltettem magam rajta, és cselekedtem, ahogy leírtam. Csak én tudhatom mik történtek még. Többet nem írok ide.
2016. jún. 1. 18:59
 149/152 A kérdező kommentje:
Ja és nem fújatom a légkondit 2 hónapos babára.
2016. jún. 1. 19:02
 150/152 anonim ***** válasza:
22%
Figyelj, az valóban anyósod hibája, hogy nem figyelt oda rátok úgy, ahogy az elvárható lett volna, ha vendégségbe meghív valakit. Kitakaríthatott volna rendesen meg főzhetett volna olyan dolgokat, ami mindenkinek jó meg elég is. De ezek szerint megbeszéltétek már. Én nem szeretném azt elhinni, hogy direkt csinálta, mikor így is alig mentek ti hozzá, egyértelmű, hogy ha direkt keresztbe tesz, akkor nem fogtok még ennyit se menni. Te pedig nyugodj meg egy kicsit! Tragédia nem történt. Nem hiszem, hogy otthon minden étkezést van időd vitamindúsan és kiegyensúlyozottan elkölteni. Ha pedig dög meleg van a kocsibam,szenved tőle a gyerek is, nem hiszem el,hogy nem lehet azt a klímát bekapcsolni,ablakra irányítani,mikor a gyerek hátul van,csak annyit érez belőle,hogy kellemesebb az idő,nem szenved a hőségtől. Neki is jobb,nektek is, mindenki boldog! Vond le a következtetést, legközelebb felkészülten érkezz anyóshoz, akármit ígér, max hazaviszed az ételt,amit magadnak csomagolsz. Babád ellátásához pedig mindig csomagolj extra dolgokat, bármi előfordulhat, legyen extra pelus, textilpelenka, bébiétel, ruha a kicsinek, neked is, ha esetleg bukna! A történteket pedig próbáld nem elfelejteni, de megbocsájtani! Neked is érdeked és a babádnak is. Szerencsére éhen nem haltál,ha az ebéded csak macisajtos kenyér volt is.
2016. jún. 2. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!