Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális az anyósom?

Normális az anyósom?

Figyelt kérdés
A babám 2 hetes volt mikor szinte sértődötten megkérdezte hogy miért nem megyünk már el hozzá ebédre, mert ő babázni akar. Hozzáteszem 70 km-re lakik tőlünk. Most 2,5 hónapos a babám és mondtam menjünk, mert már elegem van a nyavajgásából. 2 hete le volt beszélve, hogy gyereknapkor megyünk hozzá, és elmondtam neki hagymás, nagyon fűszeres dolgot, valamint epret stb. nem ehetek, mert szoptatok. Mondta, hogy persze tudja, majd olyat csinál. Mit ad isten eperlevest csinált. Ok mondom majd eszek második félét. Közben felébredt a babám is és elmentem szoptatni. 2 órakor már kopogó szemekkel mentem ki ebédelni, de mint kiderült nem sokat ehettem, mert hagymás krumplit hagytak bőven, de a hagyma nélkülit, ami elvileg nekem készült jól megeszegették a rántotthússal egyetemben. A saláta jó fokhagymás volt így azt is csak nézegethettem. De megvígasztalt hogy csinált tortát... Persze epreset. Tudom hogy nem direkt csinálta, alapjáraton ilyen buta az anyósom. Na de igazán az unokája miatt odafigyelhetett volna, hisz neki abból lesz tej amit én eszek... Ja és ezer éve ki nem mosott ágytakaróval volt leterítve az ágy is amin szoptattam.
2016. máj. 30. 08:21
 111/152 anonim ***** válasza:
31%
Én értem, hogy hisztis vagy, még 60 másik válaszadóval karöltve. Remélem tanulságos volt számodra a kérdés - egyértelműen nem az anyósod a hülye, hanem te...
2016. máj. 30. 22:34
 112/152 anonim ***** válasza:
56%

109: ha elmész valahova enni, és van egy adag étel, ami más, nekiesel vagy feltételezed, hogy az valakié??? Ha egy adag volt, elég ciki, ha senkinek se esett le.

Ha meg ebből is nagyobb adag volt, akkor meg a férj a fő ludas, akinek nem jutott eszébe, hogy assonyka nem eszik meg bármit.

2016. máj. 30. 22:39
 113/152 anonim ***** válasza:
63%

"Gondolod, ha direkt vesződött vele"

Vesződött vele? Nem nagyon vagyok otthon a főzésben, de ha kifőzte a krumplit, majd félretett belőle, a többit pedig hagymával tovább főzte/összekeverte, akkor utóbbiban van a "vesződés", nem abban, hogy kiszedem egy tálba.

2016. máj. 30. 23:28
 114/152 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon lesokkoltak a válaszok, végig olvastam az összeset. Arra tudok csak gondolni, vajon ha a történetben nem szerepelne egy babás anyuka, csak egy vendég és egy vendéglátó, akkor is a vendég lenne a rossz a válaszolók szemében? Némelyik válaszból azt éreztem, hogy a legnagyobb bűne az, hogy kisbabás anyuka. Emellett eltörpül minden más, mert egy friss anya csakis hisztis és önző lehet. Azért kíváncsi lennék, hányan vittek volna törülközőt azok közül, akik utólag ezt javasolják, illetve hányan szánták volna rá magukat a szendvics készítésre vendégként a házigazda konyhájában? Plusz a kérdező azt is írta még, hogy leginkább a macskák miatt kellett volna kimosni az ágytakarót. Ki szoptatna szívesen egy olyan helyen ahol száll a szőr? Teljesen egyértelmű, hogy ez szándékos nemtörődömség. Az is megeshet, hogy direkt ki akarta provokálni a kérdező sértettségét, hogy utána majd ő panaszkodhasson, milyen válogatós és kényes menye van. De ha még ez nincs is benne a képletben, akkor is, szerintetek ilyen egy tündéri nagymama?
2016. máj. 31. 02:01
 115/152 anonim ***** válasza:
15%
Tényleg ebédkor kellett menni szoptatni? Nehogy együtt egyetek? Nem tudtál volna szedni magadnak, hisz ugyan úgy kihül.Mért nem vitted, amire szükséged van? Mért kell ennyire válogatni?? Mire ez a hiszti? Ner oldottad meg, mert nem is akartad megoldani az evésedet. Jobb köpködni.
2016. máj. 31. 08:24
 116/152 anonim ***** válasza:
80%

Ahogyan én látom, itt a férjed is ugyanolyan hibás, mint az anyósod.Neki tudnia kellett, hogy miket nem eszel a gyereketek miatt.Tehát szart ő is rád meg a közös gyerekre...

12 éve szültem és az eper már akkor sem volt a szoptatás alatt ehető gyümölcsök között.Sőt a cseresznye és a meggy is csak kis adagban volt ehető.Az epret, málnát a gyerek két éves koráig nem lehetett a kicsinek adni.Fűszeres, puffasztó ételek után az én lányom is sírt a hasfájás miatt, ha ettem ilyen típusú ételeket szoptatás alatt.Nem minden baba reagál egyformán, de nagy ára van, ha az ember kockáztat.Az itt jelenlévő bunkó típusú válaszolók majd rájönnek saját tapasztalatból.Kívánom is nekik.

Neked annyit tudok tanácsolni kérdező, hogy legközelebb beszéld meg anyósoddal szemtől-szemben a problémákat, vagy előre készülj fel.Legyen nálad minden amire szükséged lehet, ha anyósodhoz mentek vendégségbe.

2016. máj. 31. 08:28
 117/152 anonim ***** válasza:
37%

"Azért kíváncsi lennék, hányan vittek volna törülközőt azok közül, akik utólag ezt javasolják,"

Többek között én is javasoltam.

Képzeld, igen, én mindent vittem, ami kellett a babához, soha semmit nem kértem. Még egy kiskanalat sem a bébiételhez.

És azt írta a kérdező, hogy azért mossa a mellét szoptatás előtt, mert szájpenészes volt a kicsi. Ennek ellenére nem visz magával tiszta törölközőt egy olyan helyre, ahol tudja, hogy dzsuva van???

Aki koszos, az az is marad. Én nem bíznék ilyenben, hogy azt ígérte kitakarít, hanem vinném az általam kimosott törölközőt, mert az biztosan tiszta!!!

A másik. Kérdező. Írod, hogy mert bezzeg anyukád. Képzeld, az emberek különbözőek. Mint ahogy megismerted anyósodat, ő messze nem olyan mint anyukád. Soha nem is lesz. Ő ilyen, így kell elfogadni. Ha nem tettszik, nem kell menni hozzá.

Szerintem igenis fontosak vagytok neki, ha napi szinten tett meg 70 km-t, míg le nem állítottad.

A kaja. Mivel a levesnél mentél el szoptatni, feltételezte a másodikra visszaérsz. És nem, nem anyós hibája, hogy olyan csökött férjed van, aki még annyit sem tud megkérdezni, van-e még kaja a konyhában, vagy mindet kihozta. Hiába anyóst köpködöd, a párod volt az, aki tojt a fejedre, hogy tudsz-e enni, hisz ő tudta, hogy nem 20 perc lesz a szoptatás... És mégsem tett félre neked egy falatot sem.

Igen, anyós sem jó fej, hogy epreset csinált, de azért nem kell ennyire kiborulni, és ne gondold, hogy körülötted forog a világ.

Anyós eddig is ilyen volt, ezután is ilyen lesz.

2016. máj. 31. 08:54
 118/152 anonim ***** válasza:
20%
Persze kérdező, minden ki lett tárgyalva, csak azt kerülöd kínosan, hogy miért vagy egy jellemtelen senkiházi, miért nem az anyósoddal beszéled meg a félreértést? Mert ehhez gerinc kellene és 10-nél magasabb IQ?
2016. máj. 31. 09:24
 119/152 anonim ***** válasza:
41%

azért sír a gyerek az anyós kezében mert TE generálod ezt

a gyerek megérzi h utálod az anyóst és ezt reagálja le

kezd el utálni az anyádat és majd az ö kezében is üvölteni fog

de a többit hagyjuk ez már túl szánalmas h érdembe válaszoljak

2016. máj. 31. 09:30
 120/152 anonim ***** válasza:
59%

"Tényleg ebédkor kellett menni szoptatni? Nehogy együtt egyetek? "

Te normális vagy? Láttál már közelről éhes, bömbölő kisbabát? Ebédkor éhezett meg, ez van.

Nem is értem anyuka miért nem ebédelt meg először a családdal, aztán a gyerek ráér majd enni, ha mindenki végzett. Régen azt mondták, hogy erősödik a tüdeje.

2016. máj. 31. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!