Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális az anyósom?

Normális az anyósom?

Figyelt kérdés
A babám 2 hetes volt mikor szinte sértődötten megkérdezte hogy miért nem megyünk már el hozzá ebédre, mert ő babázni akar. Hozzáteszem 70 km-re lakik tőlünk. Most 2,5 hónapos a babám és mondtam menjünk, mert már elegem van a nyavajgásából. 2 hete le volt beszélve, hogy gyereknapkor megyünk hozzá, és elmondtam neki hagymás, nagyon fűszeres dolgot, valamint epret stb. nem ehetek, mert szoptatok. Mondta, hogy persze tudja, majd olyat csinál. Mit ad isten eperlevest csinált. Ok mondom majd eszek második félét. Közben felébredt a babám is és elmentem szoptatni. 2 órakor már kopogó szemekkel mentem ki ebédelni, de mint kiderült nem sokat ehettem, mert hagymás krumplit hagytak bőven, de a hagyma nélkülit, ami elvileg nekem készült jól megeszegették a rántotthússal egyetemben. A saláta jó fokhagymás volt így azt is csak nézegethettem. De megvígasztalt hogy csinált tortát... Persze epreset. Tudom hogy nem direkt csinálta, alapjáraton ilyen buta az anyósom. Na de igazán az unokája miatt odafigyelhetett volna, hisz neki abból lesz tej amit én eszek... Ja és ezer éve ki nem mosott ágytakaróval volt leterítve az ágy is amin szoptattam.
2016. máj. 30. 08:21
 101/152 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó, nem éppen. Meghívta ebédre, készített különköretet és olyan főételt, amiből ehetett volna.

A kérdező kivonult ebéd közepén szoptatni, az összes bunkó pedig (nem anyós egyedül!!!!), a saját FÉRJÉVEL egyetemben felzabálta az összes kaját, azt is, amit KÜLÖN NEKI készítettek.

Ezért nehogy már anyós legyen az egyetlen bűnös, ez azért durva.

2016. máj. 30. 22:00
 102/152 A kérdező kommentje:
Az ebéd elején mentem ki amikor hozta ki a levest. Nem láthattam a második félét a többiek meg nem tudhatták, hisz anyós tálalta fel.
2016. máj. 30. 22:07
 103/152 anonim ***** válasza:
36%

A saját férjed azért nagyon édes, hogy tudta mit nem ehetsz és szart bele :) Az anyós meg gondolom DIREKT feltálalta a külön neked készített ételt, hogy egyék meg. Nem vagy te kicsit fogyatékos?? Gondolod, ha direkt vesződött vele, majd pont az lenne a célja, hogy elfogyjon, ugye??

Ekkora rosszindulatú, hülye nőszemélyt mint te rég láttam

2016. máj. 30. 22:11
 104/152 anonim ***** válasza:
29%

Na, ez a téma rendesen túl lett lihegve, kérdező, megvolt a " 10 perc hírnév", örülhetsz, akadt, aki melléd állt (hiszen ezt akartad, semmi mást)lehet örülni.

Változatlanul az a véleményem,ha belegebedsz is, hogy jellemtelen húzás volt itt jajgatnod, ahelyett, hogy leülsz megbeszélni az anyósoddal ezt az egészet és talán választ kapsz a miértekre. Igaz, abból nem lett volna ekkora felhajtás, neked meg ez kellett most. Megkaptad. Jellemtelen vagy. Ez a helyzet. Gyerünk, meg se állj a nulláig!

2016. máj. 30. 22:13
 105/152 A kérdező kommentje:
A párom nem tudhatta, hogy azt nekem csinálta, nem ő volt a háziasszony. -.-
2016. máj. 30. 22:15
 106/152 A kérdező kommentje:
104-es te is részt vehettél a hatalmas hírnévben! Élvezd és ragyogj! :D
2016. máj. 30. 22:16
 107/152 anonim ***** válasza:
41%
MIért, a férjed fogyatékos, hogy nem tudja mit ehetsz? Vagy nincs szája, hogy megkérdezze az anyóst (hiszen te nem is voltál a szobában ezek szerint!), hogy a te étrendeddel mi van?
2016. máj. 30. 22:16
 108/152 anonim ***** válasza:
75%
De miért vitte ki az anyós a többi vendégnek a kérdezőnek szánt ennivalót, ha a kérdező nem is volt ott, mivel elment szoptatni? A férj is joggal gondolhatta, hogy a kérdezőnek van félretéve kaja. Én legalábbis nem tálalnám fel azt az ételt, amit kifejezetten annak az embernek készítettem, aki nincs jelen a feltálalás pillanatában...
2016. máj. 30. 22:25
 109/152 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó: mert a legtöbb ember nem 2 órán át szoptat, és gondolom már terítve volt az asztal. Az anyós meg valószínűleg feltétlezte, hogy max. fél óra és jön a kérdező.
2016. máj. 30. 22:29
 110/152 A kérdező kommentje:
Minden ki van már tárgyalva, olvass vissza, ha nem értesz valamit...
2016. máj. 30. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!