Normális az anyósom?
Én nem tudom miért estek így a kérdezőnek.
Tisztázta előre hogy a baba miatt mit nem eszik meg. Na most már, egyszerűbb lett volna nem 2 köretet csinálni, amiből az egyik kevesebb és hátha jut, meg eleve epres levest/sütit, hanem olyan ételt amiből mindenki ehet, és egy jó nagy adagot. Mindenki jól jár, anyós nem csinál annyi félét, és jut is mindenkinek.
Nem tudom megérteni egy csokis süti, vagy hús leves nem lett volna bárkinek ugyan olyan finom, és jó? Nem-nem pont epres, hagymás kajából kellett töménytelent csinálni, amit majd válogatni kell.
Lehet az én logikám túl csavart de én vendéglátóként tuti nem csavartam volna így meg. Egy félét csináltam volna, ami mindenkinek jó.
54%-os aki itt jellemtelen az te vagy meg pluszban idegbeteg is. Hozzád sem mennék vendégségbe az is tuti.
"Az unokája nem egy játék baba, akit csak dajkálni kell, ha kedvünk szottyan rá."
Hát pedig olyasmi. Szerencsére az unokák felé nincs kötelessége a nagyszülőnek. :)
Szólhat. De nem az ő feladata nevelni. Arra találták ki a szülőt.
Meddig akartok még ezen a szaron rugózni?
Nagy az Isten állatkertje! Ennyi ostobaságot összeírni hát nem mindennapi...kérdező szard le őket!
Ne kelljen már visszakeresnem...tényleg minden nap ment a mama? Mert akkor, ha ez igaz csak szerethet titeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!