Normális az anyósom?
Nem kérhettél volna kenyeret vagy rizst, mikor láttad, hogy nem hagytak krumplit? Csak kérdezem!
A "k"-betűs válaszon csak röhögök, szóval krumplit ne, csak burgonyát...lol
Szerintem meg szerencsétlen csak arra emlékezett, hogy azt mondtad eper és hagyma, így kedvessegbol csinált hát neked ezekkel ételeket.
Amúgy a gyereknek semmi baja nem lesz attól, ha egyszer ilyesmit eszel
# 22
És te tudsz olvasni??
Annyit "főzött neki külön", hogy csinált nem hagymás krumplit, amiből végül nem tudott enni, mert nem hagytak neki.
Ezért lehet a vendégeket hibáztatni, - akik közül isten tudja, hányan tudták, hogy külön neki készült, és hányan nem - de szerintem abszolút alap, hogy háziasszonyként neki kellett volna odafigyelnie arra, hogy a többiek ne zabálják fel az összes hússal együtt (ha már nem készített eleget).
Meg csinált eperlevest és epres tortát, abban a tudatban, hogy a menye nem ehet ezekből.
Ennyire értetlen tényleg nem lehet valaki, ha nem értelmi képességeiben korlátozott alapjáraton vagy a koránál fogva. Én alapvetően egy jóhiszemű ember vagyok, de nekem is ordít a történetről, hogy szándékos kiszúrásból csinálta.
Ha bárkit meghívok vendégségbe, akinek az étkezési igényeivel, szokásaival nem vagyok tisztában, magamtól meg szoktam kérdezni, hogy van-e esetleg bármi, amit nem ehet, netalán allergiás rá, vagy simán csak nem szeret, hogy olyannal tudjam megkínálni, amit szívesen megeszik.
A kérdező anyósát előre külön megkérték, hogy mire legyen szíves figyelni, ráadásul a saját menyről van szó, ő meg tett rá magasról.
Nekem komolyan a pofámról leégne a bőr szégyenemben nő létemre, ha bárkit meghívnék vendégségbe 70 km-ről, aztán még üres köretet sem tudna enni az én hibámból, nemhogy húst, levest és sütit, amiből a többi vendég jóízűen belakmározik.
De ahogy megdöbbenve látom a hozzászólásokból, sokan nem éreznék ugyanezt szégyennek magukra nézve háziasszonyként, vendéglátóként, inkább nekiállnának a vendéget hibáztatni, akinek a kérését semmibe vették.
te bolond vagy az tuti
mell lemosasa karos es felesleges a babanak kell a borodon levo bakterium.
Foghagyma pont tejtermeles serkenti es nagyon nagyon egeszseges a babanak es neked is.
rantott hus na az felejtos zsiros szenhidratos felesleges rossz kaja.
hagyma semmi bajod nem lesz eper ugyancsak kivallo a tejbe olyan kicsi megy hogy hanyagolhato
A legujabb kutatasok szerint pont a ,,mindenevo ,, anyukaka gyerekei kevesbe allergiasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!