Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális az anyósom?

Normális az anyósom?

Figyelt kérdés
A babám 2 hetes volt mikor szinte sértődötten megkérdezte hogy miért nem megyünk már el hozzá ebédre, mert ő babázni akar. Hozzáteszem 70 km-re lakik tőlünk. Most 2,5 hónapos a babám és mondtam menjünk, mert már elegem van a nyavajgásából. 2 hete le volt beszélve, hogy gyereknapkor megyünk hozzá, és elmondtam neki hagymás, nagyon fűszeres dolgot, valamint epret stb. nem ehetek, mert szoptatok. Mondta, hogy persze tudja, majd olyat csinál. Mit ad isten eperlevest csinált. Ok mondom majd eszek második félét. Közben felébredt a babám is és elmentem szoptatni. 2 órakor már kopogó szemekkel mentem ki ebédelni, de mint kiderült nem sokat ehettem, mert hagymás krumplit hagytak bőven, de a hagyma nélkülit, ami elvileg nekem készült jól megeszegették a rántotthússal egyetemben. A saláta jó fokhagymás volt így azt is csak nézegethettem. De megvígasztalt hogy csinált tortát... Persze epreset. Tudom hogy nem direkt csinálta, alapjáraton ilyen buta az anyósom. Na de igazán az unokája miatt odafigyelhetett volna, hisz neki abból lesz tej amit én eszek... Ja és ezer éve ki nem mosott ágytakaróval volt leterítve az ágy is amin szoptattam.
2016. máj. 30. 08:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/152 anonim ***** válasza:
22%
jól van, utolsó. És mondd, olvasni tudsz? Főzött neki külön az anyósa!!!
2016. máj. 30. 09:27
 22/152 A kérdező kommentje:
Nem főzött külön, csak tett félre külön nem bekevert krumplit amit odaadott a többieknek.
2016. máj. 30. 09:39
 23/152 anonim ***** válasza:
45%

Nem kérhettél volna kenyeret vagy rizst, mikor láttad, hogy nem hagytak krumplit? Csak kérdezem!

A "k"-betűs válaszon csak röhögök, szóval krumplit ne, csak burgonyát...lol

2016. máj. 30. 09:40
 24/152 anonim ***** válasza:
42%
Miért ne ehetnél epret a szoptatás miatt? Meg hagymát? Régen nem találtak ki ekkora baromságokat, mégse lett semmi baja a gyereknek. Szerintem te rohadtul felfújod ezt az egészet...kb úgy csinálsz, mintha higítót adott volna neked a levesbe.
2016. máj. 30. 09:46
 25/152 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem meg szerencsétlen csak arra emlékezett, hogy azt mondtad eper és hagyma, így kedvessegbol csinált hát neked ezekkel ételeket.

Amúgy a gyereknek semmi baja nem lesz attól, ha egyszer ilyesmit eszel

2016. máj. 30. 09:47
 26/152 A kérdező kommentje:
Nekem köszönheti, hogy ott voltunk nála. Tényleg nem sűrűn megyünk hozzá, mivel nem jó a viszonya a párommal, erről nem én tehetek. El vártam volna, hogy az unokája miatt figyeljen ránk. Mennyiből tartott volna kimosni egy fehér lepedőt meg egy törülközőt? Nem oda adni a kaját amit elvileg nekem csinált? 2 hete volt rá...
2016. máj. 30. 09:56
 27/152 anonim ***** válasza:
41%
Szoptatás előtt nem kell megmosni a mellet. Minek? Lepedő se kell hozzá, de mindegy. Ha köszönök látod az agyteritot, akkor nem fekteted rá a gyereket, hanem a karodban tartva szoptatod meg. Kicsit eltulzod a dolgokat. Nem az unoka körül forog a világ, pláne nem, ha amúgy se vagytok jó kapcsolatban.
2016. máj. 30. 09:59
 28/152 anonim ***** válasza:
83%

# 22

És te tudsz olvasni??

Annyit "főzött neki külön", hogy csinált nem hagymás krumplit, amiből végül nem tudott enni, mert nem hagytak neki.

Ezért lehet a vendégeket hibáztatni, - akik közül isten tudja, hányan tudták, hogy külön neki készült, és hányan nem - de szerintem abszolút alap, hogy háziasszonyként neki kellett volna odafigyelnie arra, hogy a többiek ne zabálják fel az összes hússal együtt (ha már nem készített eleget).

Meg csinált eperlevest és epres tortát, abban a tudatban, hogy a menye nem ehet ezekből.

Ennyire értetlen tényleg nem lehet valaki, ha nem értelmi képességeiben korlátozott alapjáraton vagy a koránál fogva. Én alapvetően egy jóhiszemű ember vagyok, de nekem is ordít a történetről, hogy szándékos kiszúrásból csinálta.

Ha bárkit meghívok vendégségbe, akinek az étkezési igényeivel, szokásaival nem vagyok tisztában, magamtól meg szoktam kérdezni, hogy van-e esetleg bármi, amit nem ehet, netalán allergiás rá, vagy simán csak nem szeret, hogy olyannal tudjam megkínálni, amit szívesen megeszik.

A kérdező anyósát előre külön megkérték, hogy mire legyen szíves figyelni, ráadásul a saját menyről van szó, ő meg tett rá magasról.

Nekem komolyan a pofámról leégne a bőr szégyenemben nő létemre, ha bárkit meghívnék vendégségbe 70 km-ről, aztán még üres köretet sem tudna enni az én hibámból, nemhogy húst, levest és sütit, amiből a többi vendég jóízűen belakmározik.

De ahogy megdöbbenve látom a hozzászólásokból, sokan nem éreznék ugyanezt szégyennek magukra nézve háziasszonyként, vendéglátóként, inkább nekiállnának a vendéget hibáztatni, akinek a kérését semmibe vették.

2016. máj. 30. 10:01
 29/152 anonim ***** válasza:
43%
én mostanában ha találkozom egy kismamával a falra tudok mászni, tudom vannak normálisak (sőt az a többség) de sajna én csak a hisztis fajtájával találkozom, amelyik a széltől is óvja a gyereket és azt hiszi ő maga a csoda amiért kitolt egy gyereket a két lába között, aztán nem érti ha más ezt nem gondolja így sőőőt személyes sértésnek veszi. Hidd el ha csak a probléma(hiszti a baba körül) van veled nem csoda ha anyós tojik rád. az más hogy azért a látszatot megtehette volna, hogy külön csinál rendesen kaját így nem tudsz mibe belekötni, de a lepedő és tiszta törülköző minek? ott aludtál egy éjszakát? És honnan tudná hogy neked a cickódra kell majd törülköző, azért ő már rég volt édesanya csak azért mert neked most ez a normális ő nem feltétlenül van képben, amúgy széken is lehet szoptatni nem csak ágyon ha annyira finnyás vagy a lepedőre.
2016. máj. 30. 10:02
 30/152 anonim ***** válasza:
35%

te bolond vagy az tuti

mell lemosasa karos es felesleges a babanak kell a borodon levo bakterium.

Foghagyma pont tejtermeles serkenti es nagyon nagyon egeszseges a babanak es neked is.

rantott hus na az felejtos zsiros szenhidratos felesleges rossz kaja.

hagyma semmi bajod nem lesz eper ugyancsak kivallo a tejbe olyan kicsi megy hogy hanyagolhato

A legujabb kutatasok szerint pont a ,,mindenevo ,, anyukaka gyerekei kevesbe allergiasok.

2016. máj. 30. 10:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!