Ti mit tennétek ha az anyósodék a hátatotok mögött szervezkednétek?
Páromnak most lesz a harmincadik születésnapja jövőhéten. Jövőhét szombatra meglepetés bulit szervezek neki, szóltam a közeli barátoknak, jönne a testvére a családjával, szülei, az én szüleim,testvéreim. Holnap megyünk anyosékhoz, nem egy városban lakunk. Ma kiderült hogy ők el kezdtek szervezkedni, holnap délutánra szülinapi meglepit szerveznek a páromnak. Ahol ott lesznek a párom testvéréék, pár rokon meg ugye ők, az én rokonságom meg a barátok sehol. Nagyon jól tudják már 1 hónapja hogy mit terveztem, erre most keresztbe húztak. Olyan ideges lettem mikor kiderült, erre anyós el kezdett nyafogni hogy miért hát az ő fia, ne balhézzak már azon hogy a családja otthon akarja megköszönteni. Egyébként a páromnak bármije van akár névnap vagy szülinap, mindig el kell menni hozzájuk hogy meg legyen tartva náluk.
Mit tennétek a helyemben?
Lehet hogy szemét vagyok de elmondtam a páromnak hogy mit kavart az anyja. Hát a páromnak sem tetszett egyáltalán, és nem is voltunk náluk a hétvégén. Igaz így mostmár tudja hogy most hétvégére készülök neki de azt mondta nem gond. Az anyjára viszont eléggé mérges hogy ha egyszer 1 hónapja meg volt beszélve valami akkor miért akart keresztbe húzni.
Azt nem tudom hogy anyosék eljönnek e hétvégén.. Azóta nem beszéltem velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!