Ti mit tennétek ha az anyósodék a hátatotok mögött szervezkednétek?
Páromnak most lesz a harmincadik születésnapja jövőhéten. Jövőhét szombatra meglepetés bulit szervezek neki, szóltam a közeli barátoknak, jönne a testvére a családjával, szülei, az én szüleim,testvéreim. Holnap megyünk anyosékhoz, nem egy városban lakunk. Ma kiderült hogy ők el kezdtek szervezkedni, holnap délutánra szülinapi meglepit szerveznek a páromnak. Ahol ott lesznek a párom testvéréék, pár rokon meg ugye ők, az én rokonságom meg a barátok sehol. Nagyon jól tudják már 1 hónapja hogy mit terveztem, erre most keresztbe húztak. Olyan ideges lettem mikor kiderült, erre anyós el kezdett nyafogni hogy miért hát az ő fia, ne balhézzak már azon hogy a családja otthon akarja megköszönteni. Egyébként a páromnak bármije van akár névnap vagy szülinap, mindig el kell menni hozzájuk hogy meg legyen tartva náluk.
Mit tennétek a helyemben?
Annyira jó hogy itt egyesek mennyire tudják mi hogyan történt.
Mint írtam megbeszéltem anyosekkal is a "bulit", nem kész tények elé állítottam. 1 hónapja meg volt beszélve és semmi ellenvetése nem volt ellene, sőt mint írtam felajánlotta hogy süt sóst is.
Igen meg volt beszélve hogy megyünk hozzájuk, de azért megyünk mert a párom megy segítkezni egy ismerőshöz.
Ennyi erővel én sem szóltam volna nekik hogy mit szervezek a páromnak, ahogy ő sem beszélte meg velem ezt az egészet. Nem hiszem hogy a párom dijazná ezt az egészet ha tudná.
De nem is írok többet mert egyesek csak ugyanazt a hülyeséget hajtja...
Igen be akar előzni. Mint írtam már közölte hogy akkor ők meg akiket meghívott nem fognak eljönni az általam szervezett "bulira".
Azt mondta az ő fia, ne háborogjak azon hogy ő szervezkedik.
Hát sajnállak téged, hogy ilyen anyós jutott, és láthatóan nem érti, mi a probléma a viselkedésével.
Én eléggé hirtelen haragú vagyok, ezek után nem mennék el az anyós által szervezett bulira. Viszont azért, hogy a férjem ne kerüljön egy nagyon kínos szituációba az anyjáékba, előtte elmondanék neki mindent. Tudom, ezzel mindkét meglepetés bulinak annyi, ráadásul valóban emlékezetes lesz a 30. szülinap. :(
Az a baj, hogy ha engedsz, akkor anyós legközelebb is át fog rajtad gázolni, keresztbe fog szervezni mindenben.
Esetleg azt teheted még, hogy felhívod anyóst, közlöd vele, hogy rendben, most ezt a békát lenyeled a FÉRJED kedvéért, azonban a jövőben egyikőtök (férjed, gyereked, te) szülinapja vagy névnapja sem ott lesz megtartva, minden karácsony és egyéb ünnep nálatok lesz és pont.
Oké, hogy ott lesz a kérdező meg a kislány is, de ha nem szólt neki az anyós, és nem kottyintja el magát a sógor, akkor igencsak kellemetlen helyzetbe került volna a feleség, hogy ott áll ledöbbenve, ajándék és minden szó nélkül.... ez azért elég kellemetlen lett volna...
plusz egy 30as buli kerek buli, legyen normális, rokonokkal, barátokkal, azokkal, akiket szeret. Itt csak a fél család lenne, lenne egy fél buli itt is meg ott is, a második nyilván hülyén venné ki magát, és én mondjuk biztos elküldeném az ötletgazdát a búspi-ba, ott, mindenki előtt...
"Ti mit tennétek ha az anyósodék a hátatotok mögött szervezkednétek?"
Hát az anyósunk háta mögött szerveszkednénk,ez ott van a kérdésedben is :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!