Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennétek ha az anyósodé...

Ti mit tennétek ha az anyósodék a hátatotok mögött szervezkednétek?

Figyelt kérdés

Páromnak most lesz a harmincadik születésnapja jövőhéten. Jövőhét szombatra meglepetés bulit szervezek neki, szóltam a közeli barátoknak, jönne a testvére a családjával, szülei, az én szüleim,testvéreim. Holnap megyünk anyosékhoz, nem egy városban lakunk. Ma kiderült hogy ők el kezdtek szervezkedni, holnap délutánra szülinapi meglepit szerveznek a páromnak. Ahol ott lesznek a párom testvéréék, pár rokon meg ugye ők, az én rokonságom meg a barátok sehol. Nagyon jól tudják már 1 hónapja hogy mit terveztem, erre most keresztbe húztak. Olyan ideges lettem mikor kiderült, erre anyós el kezdett nyafogni hogy miért hát az ő fia, ne balhézzak már azon hogy a családja otthon akarja megköszönteni. Egyébként a páromnak bármije van akár névnap vagy szülinap, mindig el kell menni hozzájuk hogy meg legyen tartva náluk.

Mit tennétek a helyemben?

2015. aug. 7. 13:27
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
68%
utolsó te meg egy após lehetsz :D
2015. aug. 7. 16:31
 32/53 anonim ***** válasza:
33%
Nem talált, ahhoz még fiatal vagyok:D
2015. aug. 7. 16:39
 33/53 A kérdező kommentje:

Annyira jó hogy itt egyesek mennyire tudják mi hogyan történt.

Mint írtam megbeszéltem anyosekkal is a "bulit", nem kész tények elé állítottam. 1 hónapja meg volt beszélve és semmi ellenvetése nem volt ellene, sőt mint írtam felajánlotta hogy süt sóst is.

Igen meg volt beszélve hogy megyünk hozzájuk, de azért megyünk mert a párom megy segítkezni egy ismerőshöz.

Ennyi erővel én sem szóltam volna nekik hogy mit szervezek a páromnak, ahogy ő sem beszélte meg velem ezt az egészet. Nem hiszem hogy a párom dijazná ezt az egészet ha tudná.

De nem is írok többet mert egyesek csak ugyanazt a hülyeséget hajtja...

2015. aug. 7. 16:53
 34/53 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem a legtöbben azért hajtogatják a hülyeséget, mert nem tiszta a leírásod. Én pl. azt nem értem, hogy akkor anyósod most tulajdonképpen be akar előzni egy szülinapi bulival? Direkt előbbre tervezett egy szülinapi programot csak hogy keresztbe tegyen? Ő akkor már el sem megy a Te általad szervezett bulira?
2015. aug. 7. 16:59
 35/53 A kérdező kommentje:

Igen be akar előzni. Mint írtam már közölte hogy akkor ők meg akiket meghívott nem fognak eljönni az általam szervezett "bulira".

Azt mondta az ő fia, ne háborogjak azon hogy ő szervezkedik.

2015. aug. 7. 17:05
 36/53 A kérdező kommentje:
Így az általam szervezetten csak páran lennénk.
2015. aug. 7. 17:06
 37/53 anonim ***** válasza:
83%

Hát sajnállak téged, hogy ilyen anyós jutott, és láthatóan nem érti, mi a probléma a viselkedésével.

Én eléggé hirtelen haragú vagyok, ezek után nem mennék el az anyós által szervezett bulira. Viszont azért, hogy a férjem ne kerüljön egy nagyon kínos szituációba az anyjáékba, előtte elmondanék neki mindent. Tudom, ezzel mindkét meglepetés bulinak annyi, ráadásul valóban emlékezetes lesz a 30. szülinap. :(

Az a baj, hogy ha engedsz, akkor anyós legközelebb is át fog rajtad gázolni, keresztbe fog szervezni mindenben.

Esetleg azt teheted még, hogy felhívod anyóst, közlöd vele, hogy rendben, most ezt a békát lenyeled a FÉRJED kedvéért, azonban a jövőben egyikőtök (férjed, gyereked, te) szülinapja vagy névnapja sem ott lesz megtartva, minden karácsony és egyéb ünnep nálatok lesz és pont.

2015. aug. 7. 17:17
 38/53 anonim ***** válasza:
89%

Oké, hogy ott lesz a kérdező meg a kislány is, de ha nem szólt neki az anyós, és nem kottyintja el magát a sógor, akkor igencsak kellemetlen helyzetbe került volna a feleség, hogy ott áll ledöbbenve, ajándék és minden szó nélkül.... ez azért elég kellemetlen lett volna...

plusz egy 30as buli kerek buli, legyen normális, rokonokkal, barátokkal, azokkal, akiket szeret. Itt csak a fél család lenne, lenne egy fél buli itt is meg ott is, a második nyilván hülyén venné ki magát, és én mondjuk biztos elküldeném az ötletgazdát a búspi-ba, ott, mindenki előtt...

2015. aug. 7. 18:31
 39/53 anonim ***** válasza:
64%
Elmondanám az egészet a férjemnek, persze vádaskodás nélkül. Így nincs meglepi buli, de a barátokkal megtartanám egy laza kerti grillezés közepette. Reménykednék h a férjem a helyén tudja kezelni a dolgokat, vagyis az édesanyját. Mert az tényleg gáz, ha le van szervezve és keresztbe tesz. Ha meg nem derül ki ott álsz, mint egy bamba borjú. Lehet el sem mennék. Mert minek, ha õket sem érdekled. Viszont ez meg nem a legjobb a férjed miatt, mert akkor is csak a balhé lesz.De te meg nyilván nem fogod magad ott jól érezni. Megbeszélném a férjemmel.
2015. aug. 7. 19:17
 40/53 anonim ***** válasza:
28%

"Ti mit tennétek ha az anyósodék a hátatotok mögött szervezkednétek?"

Hát az anyósunk háta mögött szerveszkednénk,ez ott van a kérdésedben is :D

2015. aug. 8. 13:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!