Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennétek ha az anyósodé...

Ti mit tennétek ha az anyósodék a hátatotok mögött szervezkednétek?

Figyelt kérdés

Páromnak most lesz a harmincadik születésnapja jövőhéten. Jövőhét szombatra meglepetés bulit szervezek neki, szóltam a közeli barátoknak, jönne a testvére a családjával, szülei, az én szüleim,testvéreim. Holnap megyünk anyosékhoz, nem egy városban lakunk. Ma kiderült hogy ők el kezdtek szervezkedni, holnap délutánra szülinapi meglepit szerveznek a páromnak. Ahol ott lesznek a párom testvéréék, pár rokon meg ugye ők, az én rokonságom meg a barátok sehol. Nagyon jól tudják már 1 hónapja hogy mit terveztem, erre most keresztbe húztak. Olyan ideges lettem mikor kiderült, erre anyós el kezdett nyafogni hogy miért hát az ő fia, ne balhézzak már azon hogy a családja otthon akarja megköszönteni. Egyébként a páromnak bármije van akár névnap vagy szülinap, mindig el kell menni hozzájuk hogy meg legyen tartva náluk.

Mit tennétek a helyemben?

2015. aug. 7. 13:27
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
24%

Gyerekek, menekülök innen mert ez már túlzás xD

Kisajátítja? Mert FEL MERI KÖSZÖNTENI a családdal? Komolyan?

Ez azért még nem világvége.

Kezdem érteni, az én házasságom miért működőképes.

2015. aug. 7. 13:47
 12/53 anonim ***** válasza:
35%

Ha jövő héten lesz a születésnap, akkor holnap mégis mit akarnak megünnepelni? Előre felköszöntik?

Én holnap nem mennék el.

2015. aug. 7. 13:50
 13/53 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel én sajátítom ki mert bulit szervezek neki?

Sógorom szerint az anyós úgy gondolta hogy akkor nekik meg a sógoroméknak már nem kell jönni az általam szervezett buliba.

2015. aug. 7. 13:51
 14/53 anonim ***** válasza:
87%

Mikor lesz 30 éves a jövõhéten?Nem helyeslem,hogy a szülõk egy héttel elõbb köszöntik fel.Mégis miért nem jó nekik a ti házatokban,ez is értelmetlen kötözködés!

A szülõk szoktak menni hozzátok?

2015. aug. 7. 13:52
 15/53 anonim ***** válasza:
86%
Ne aggódj,akkor a párodnak kétszer lesz meglepetés buli.Az egyiken anyósodék az rokonaival,a másikon meg a te csaláod és a barátok.Az a lényeg,hogy nem szabad róla tudnia a párodnak,hogy otthon is buli lesz.Szerintem ők csak jót akartak a fiuknak,nem ellened irányúlt ez a szervezkedés.A mi családunkban is folyton kétszer tartjuk a szülinapokat,mert a két család annyira nincs egymásért oda,és így inkább egyik héten itt a másik héten ott szülinapoznuk,sőtt a baráti társasággal meg egy harmadik időpontban bulizunk,de ez inkább helyhiány miatt van nálunk,mert nem túl nagy a lakásunk.A Karácsony is valahogy ilyen.
2015. aug. 7. 13:54
 16/53 anonim ***** válasza:
44%
Na most ha 60éves lesz,akkor is az ő fia lesz.Nem értem mi bajod,2 buli lesz.ne vedd ilyen mereven.Neki a gyereke,igaza van a családja akarja felköszönteni.Nem huzott át semmit,
2015. aug. 7. 13:56
 17/53 anonim ***** válasza:
45%
Anyós kavarja a sz..t,a végén meg te iszod meg a levét :P
 18/53 A kérdező kommentje:

Jövőhét pénteken lesz a szülinapja. Igen szoktak jönni hozzánk de nem túl gyakran, pedig van egy 3 éves lányunk is.

Egyébként az ő általuk szervezett buliban, az általam meghívottak 70%a ott lesz. Kivétel 4 barátja és az én szüleim meg a testvéreim.

Most akkor 4-es válaszoló jövőhéten a 4 barát meg az én családom tartsuk meg a bulit mert a többiek felköszöntik holnap??

19/53 anonim ***** válasza:
91%

Itt az a fő baj,h ellopták a kérdező ötletét. Ő akart meglepetésbulit szervezni, erre szerveznek egy másikat egy héttel előtte...

Illetve megígérték hogy besegítenek tortával, erre kiderül h nem is áll szándékukban elmenni és még csak nem is szólnak róla. Mi ez ha nem kiszúrás?

Bármi mással meg lehetett volna lepni, miért még egy meglepibulival kellett készülni? Lehetett volna egy családi ebéd mondjuk az ünnepelt kedvenc éttermében, vagy közös kirándulás a kedvenc kirándulóhelyére stb... ezer más dolgot is ki lehetett volna találni ha szűk családi ünneplést is akartak.

20/53 anonim ***** válasza:
83%
Én is rávenném hogy ne menjünk aznap és ha nincs más megoldás, akkor borítanám a bilit és elmondanám hogy mi a helyzet. Gondolom ez szándékos "csakazértis" volt anyóséktól, hiszen nagyon jól tudták hogy mit szervezel. Nem véletlen egybeesés és ilyenkor a kötekedő fél essen pofára, nehogymár az, aki jóhiszeműen szervezkedett hosszasan... Mondjuk a férjem nekem adna igazat és fordított esetben én is neki. Elég csúnya dolog szándékosan rászervezni a gyerekem párjára, csak hogy kellemetlen helyzetet teremtsek. Persze akár 2 buli is lehet, nem erről van szó!!! Hanem arról, hogy direkt rászervezett anyós arra a napra, pedig tudta hogy mi készül. Ez sz a r kavarás.
2015. aug. 7. 14:01
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!