Ti mit tennétek ha az anyósodék a hátatotok mögött szervezkednétek?
Páromnak most lesz a harmincadik születésnapja jövőhéten. Jövőhét szombatra meglepetés bulit szervezek neki, szóltam a közeli barátoknak, jönne a testvére a családjával, szülei, az én szüleim,testvéreim. Holnap megyünk anyosékhoz, nem egy városban lakunk. Ma kiderült hogy ők el kezdtek szervezkedni, holnap délutánra szülinapi meglepit szerveznek a páromnak. Ahol ott lesznek a párom testvéréék, pár rokon meg ugye ők, az én rokonságom meg a barátok sehol. Nagyon jól tudják már 1 hónapja hogy mit terveztem, erre most keresztbe húztak. Olyan ideges lettem mikor kiderült, erre anyós el kezdett nyafogni hogy miért hát az ő fia, ne balhézzak már azon hogy a családja otthon akarja megköszönteni. Egyébként a páromnak bármije van akár névnap vagy szülinap, mindig el kell menni hozzájuk hogy meg legyen tartva náluk.
Mit tennétek a helyemben?
Elég nagy pofátlanság, hogy nem szólt. Ha nem kavarás lenne, akkor előre szól hogy oké, megyünk az általad szervezett buliba, de szeretnénk egy családit is. De akkor se meglepetést az UNOKÁI és az unokái anyja nélkül!
Nem mennék el, az én férjem pedig nem megy ha mi nem akarunk a gyerekekkel, találjátok ki hogy a gyerekekkel akartok valahová menni pl kirándulni.
Egyszer megteszi, a fejedre nő!
Most konkrétan az arcodba jópofi volt, a hátad mögött meg ocsmány és ellopta az ötletet.
Előre amúgy meg nem illik nagyon köszönteni nálunk.
Nem mennéksoha többet az anyóshoz és a lányomat sem engedném a közelébe egy jó darabig.
Szemet szemért..
Csak ámulok a válaszok nagy többségén... "Szervezz programot, intézd el, hogy direkt ne menjetek, tegyél keresztbe, alakoskodj, manipuláld szexszel..." Hát nagyon szép, kedves válaszolók. Emberségből kettes alá.
Értem én, hogy anyós bekavart, és nem szép dolog, és hasonló szituban nekem is nagyon sz@rul esne, de erre az a megoldás szerintetek, hogy a kérdező alacsonyodjon le a szintjükre és kezdjen el roh@dékoskodni?
Kedves kérdező, szerintem én közölném a párommal, hogy mi a tényállás. Hogy egy hónapja szerveztem a bulit (a meglepi része asszem már nem érdekelne), anyukáék ígérték, hogy jönnek, besegítenek, erre rám szerveztek aljas módon. Nekem eszem ágában sincs elmenni az ő bulijukra, kedves párom ha akar, menjen. Számítson rá, hogy én is külön fel fogom köszönteni az én családommal, barátaimmal, és azokkal, akik el szeretnének jönni, akár másodjára. Elmondanám, hogy mennyire rosszul esett anyósék húzása, és innentől rá bíznám a döntést.
Azt már nem tenném hozzá, de persze annak örülnék a legjobban, ha felhívná anyóst, leteremtené és nem menne... De ha elmenne se halnék bele. Az általam szervezett bulira koncentrálnék.
Kedves utolsó, eszem ágában sincs különbnek feltüntetni magam, csupán leírtam, hogy megdöbbentem az emberek rosszindulatúságán. Ha ettől egy kivagyi gyökér vagyok, akkor nyugodtan tarts annak.
Nem olvastam el minden hozzászólást, de mivel meghökkentően sokszor találkoztam ezzel a g*nyóságot szorgalmazó gondolatmenettel, kikívánkozott a komment.
Remélem, örömöd lelted a lepontozásomban :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!