Kezdek besokalni anyósomra, mit kezdhetnék?
Két hete született meg az első babánk.
Anyósom részéről nem első unoka.
Mióta haza jöttünk a kórházból, kétszer volt itt.
Alapvető probléma, hogy náluk az egész lakásban dohányoznak.
Anyósom a sógoromrnőmmel jött át, mind a ketten bűzlöttek a cigi szagtól, kezet mosni is csak rá szólás után mentek el, a baba kezét puszilgatta.
Második látogatásra csak úgy beestek, itt ismét egy órán át szellőztettem a szobát, da baba aludt de meg kérdezték, hogy miért nem keltem fel.
Ma meg este akartak át jönni mikor a baba fürdik.
Mit tegyek, hogy mondjam el ezeket a dolgokat?
Nem akarok senkit megbántani, de nagyon zavar.
üdv a klubban....
légy határozott vagy idegbajt fogsz kapni az anyóstól...
pl mond meg ,hogy ne fürdéskor jöjjön ,mert ,olyankor már vacsizik a baba ,csönd van ,és pihentek . vagy csak simán azért se akkor fürdesd mikor megy ,mond neki ,hogy már fürdött....
muszály határozottnak lenned most már ,mert gyereked van ,te vagy a fönök ,te mondod meg mikor lehet jönni a pici babához ,és ne ö irányitson ,ebbe nincs semmi rossz...és igenis ne akkor menjen mikor fürdik a kicsi vagy alszik ,ha eröszakos mint a piaci légy és mégis akkor megy mikor tudja ,h nem kéne ,mert megbeszéltétek akkor, mikor magad vagy otthon a babával ne nyiss ajtót...ha férjednek panaszkodik mond meg neki is ,hogy nem hallottad h csenget ,mert más csináltál, amugy a férjed beszélhetne vele elöször mégis csak ö fia,és csak meg érti ,h egy pici babának nem jo ,ha ébrezgetig ,és nyugalom kell neki...
utolsó vagyok ,ja és anyós akkor dohányzik mikor akar ,felnott nö .
viszont nálatok nem gyujthat rá, abba meg nincs semmi rossz ,ha nem jut eszébe magatól ,hogy kezet mosson ,akkor rászólsz.
Szerintem ne hagyd magad.Állj ki és igen is mondd meg,hogy neked ez nem tetszik.Ha most nem teszed meg mi lesz később? Erre is gondolj.Ne hagyd,hogy azt tegyék ami szerinted nem helyes.Ha később más miatt leszel kiakadva majd akkor se szólsz? Állj ki magadért és a gyerekedért!
Ha hagyod magad idővel már nem tudsz tenni ellene semmit.19 éve van anyósom tudom mit beszélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!