Kezdek besokalni anyósomra, mit kezdhetnék?
Két hete született meg az első babánk.
Anyósom részéről nem első unoka.
Mióta haza jöttünk a kórházból, kétszer volt itt.
Alapvető probléma, hogy náluk az egész lakásban dohányoznak.
Anyósom a sógoromrnőmmel jött át, mind a ketten bűzlöttek a cigi szagtól, kezet mosni is csak rá szólás után mentek el, a baba kezét puszilgatta.
Második látogatásra csak úgy beestek, itt ismét egy órán át szellőztettem a szobát, da baba aludt de meg kérdezték, hogy miért nem keltem fel.
Ma meg este akartak át jönni mikor a baba fürdik.
Mit tegyek, hogy mondjam el ezeket a dolgokat?
Nem akarok senkit megbántani, de nagyon zavar.
Semmit nem értettél meg abból ami írtem kedves utolsó kommentelő.
A hozzáálláson van a hangsúly.
Azon,hogy erről az emberek mit gondolnak.
Inkább a nyüves bagó,mint egy apró élet.
Ha valaki a lakásban dohányzik,mindegy hogy hol,az át van a bűzzel itatva.Egy unoka biztonsága nem ér annyit,hogy változtasson az ember?
Tőlem bárki szétrohaszthatja a saját tüdejet úgy ,ahogy akarja.Ez a maga baja.
Aki azt irta, hogy mos kell koszt ennie, az baromi nagyot téved.
A babának, gyereknek azt a koszt kell ennie, amit magától megszerez. Tehát, ha hasrafordul, kuszik-maszik. Na akkor nem szabad agyon sterilizalni mindent.
A kezmosasert szepen szólnék, és hogy dohányzás után mosson kezet. És ne puszilgassa a gyerek kezét, de nem a dohányzás miatt, hanem mert sosem tudjuk kibe mi lappang... te sem teszed és a férjed sem.
a cigiszagtol viszont baja nem lesz... nincs ott ő olyan gyakran.
Kedves Kérdező!
A legjobb tényleg az lenne, ha a férjed beszélne velük erről. Ha nem, akkor pedig kedves formában Te is megkérheted Őket.
Akik szerint pedig KÉT HETESEN CIGARETTÁBÓL SZÁRMAZÓ "koszt kell ennie hogy erős legyen majd az immunrendszere"... Ehhez nem fűznék hozzá semmit. Rossz olvasni a válaszokat - tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!