Miért csinálja ezt? Ti mit tennétek a helyemben? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Barátommal több mint 3 éve vagyunk együtt. Eddig mindig azt hittem, hogy szeretnek anyósomék, mert így mutatták, főleg anyósom, de egyre inkább azt érzem hogy nem akarja hogy a fiával legyek. Egyetemisták vagyunk, 4 hónapja költöztünk össze, az ő házában lakunk. Féltünk a korai együttéléstől, de szerencsére nagyon jól kijövünk, és már leküzdöttük a kezdeti nehézségeket. Anyósom ellenezte hogy odaköltözzek, sőt, még azt is hogy összetoljuk az ágyakat, és együtt aludjunk. A szemembe- és anyukámék szemébe is- dicsér engem, de a barátomnak telebeszéli a fejét.(Pl. anyukámnak mondta, hogy jól áll nekem ez a kis súlyfelesleg, barátomnak pedig hangoztatja, hogy mennyire megcsúnyultam, hogy híztam.) Mindenbe beleköt, és semmi nem jó neki. Ha már nincs teljesen kitakarítva a lakás, ki van akadva,és főként engem szid. Persze csak a hátam mögött. Értem én, hogy én vagyok a lány, de én tanulni költöztem fel, és szerintem még nem vagyok háziasszony, a házimunkának közösnek kell lennie. Vizsgaidőszakban nem volt úgy időm fullra kinyalni az egész lakást, de azért rend van, és ezen is fennakad. Gondolkodom azon, hogy elköltözzek onnan, ami fáj, mert a barátommal nagyon jól megvagyunk, imádjuk egymást, de én ezt nem bírom. Mit tegyek?2015. jan. 10. 21:03
41/41 anonim válasza:
"egyébként finoman célozgattam rá, de mindig csak annyit mondott hogy "jaj tudod hogy nagyon szeret téged anya.." :DD"
Ezen sírni kéne, nem nevetni. Kifogtál egy anucika pici fiát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!