Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért csinálja ezt? Ti mit...

Miért csinálja ezt? Ti mit tennétek a helyemben? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Barátommal több mint 3 éve vagyunk együtt. Eddig mindig azt hittem, hogy szeretnek anyósomék, mert így mutatták, főleg anyósom, de egyre inkább azt érzem hogy nem akarja hogy a fiával legyek. Egyetemisták vagyunk, 4 hónapja költöztünk össze, az ő házában lakunk. Féltünk a korai együttéléstől, de szerencsére nagyon jól kijövünk, és már leküzdöttük a kezdeti nehézségeket. Anyósom ellenezte hogy odaköltözzek, sőt, még azt is hogy összetoljuk az ágyakat, és együtt aludjunk. A szemembe- és anyukámék szemébe is- dicsér engem, de a barátomnak telebeszéli a fejét.(Pl. anyukámnak mondta, hogy jól áll nekem ez a kis súlyfelesleg, barátomnak pedig hangoztatja, hogy mennyire megcsúnyultam, hogy híztam.) Mindenbe beleköt, és semmi nem jó neki. Ha már nincs teljesen kitakarítva a lakás, ki van akadva,és főként engem szid. Persze csak a hátam mögött. Értem én, hogy én vagyok a lány, de én tanulni költöztem fel, és szerintem még nem vagyok háziasszony, a házimunkának közösnek kell lennie. Vizsgaidőszakban nem volt úgy időm fullra kinyalni az egész lakást, de azért rend van, és ezen is fennakad. Gondolkodom azon, hogy elköltözzek onnan, ami fáj, mert a barátommal nagyon jól megvagyunk, imádjuk egymást, de én ezt nem bírom. Mit tegyek?
2015. jan. 10. 21:03
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
37%
majd írd le mit sikerült vele megbeszélni :) és örülök ha egy kicsit is tudtam segíteni :)
2015. jan. 10. 22:52
 32/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Nagyon-nagyon rendesek vagytok!
2015. jan. 10. 22:52
 33/41 anonim ***** válasza:
86%

Sztem nem lakast vett a mama a fianak, hanem egy porazt. Hogy mindig kontroll alatt tudja tartani. Pl.egy tarsberletbe tudod mikor mehetne be ellenorizni a kicsi fiat?...

Gondolom meg van a konkret elkepzelese a leendo menyerol is, amknek te nem felelsz meg.

Hogy mit tennek a helyedben?

Figyelj. Lehetsz te a cseledje, az se lesz jo neki. A baratoddal muszaj megbeszelni azt, h. huznia kell egy hatart , amin mar csak o mint ferfi, es te mint no leteztek. A hataron kivul legyen o a mama pici fia, te ebbe ne szolj bele, lehet neked is lesz fiad. De a hataron belul nincs a mamanak semmi keresnivaloja. Ezt a baratodnak kell meghuznia. Ha erre keptelen, akkor nem ferfi, hanem kisfiu...Es nyilvan te nem akarsz a mama pici fianak gyerekeket szulni. Hanem egy ferfinak, aki onallo, igazi apa.

2015. jan. 10. 23:02
 34/41 A kérdező kommentje:
Nagy igazság! Már alig várom, hogy találkozzunk és beszéljek vele..most ő a lakásban van, én meg itthon, mert ő vizsgázik hétfőn.Én is megyek hétfőn hozzá, és akkor beszélek vele mindenképpen, de ez nem telefontéma.
2015. jan. 10. 23:06
 35/41 anonim ***** válasza:
Írjál, hogy alakulnak a dolgok, figyelünk!
2015. jan. 11. 12:17
 36/41 A kérdező kommentje:
Rendben! Majd csak holnap este találkozunk személyesen, mert én még itthon vagyok, holnap megyek fel az ominózus lakásba, és beszélek vele, utána írok mindenképpen! :) köszönöm az érdeklődést, aranyosak vagytok!
2015. jan. 11. 21:32
 37/41 anonim ***** válasza:
86%

Ha a barátod ezt nem rendezi le az anyjával (már eddig is le kellett volna) és szakítana is, ha elköltöznél, akkor hidd el jobban jársz!

Az anyósok nagyon-nagyon gyakran hülyék. De! a lényeg az, hogy a fiú lerendezi. Lehet bármilyen hülye az anyós, ha a fiú férfi módjára viselkedik. A te barátodnak ez nem megy. Fiatal vagy még ahhoz, hogy ilyenekre pocsékold az idődet!

Anyósod a későbbiekben sem lesz jobb. Tudom az enyém is ilyen. De a férjem az első perctől fogva rendezi. Még így is fel tud idegesíteni, de összehasonlíthatatlan szerintem.

Hiába mondod, hogy jól megvagytok ti, de az egész életedet így fogod leélni, hogy egy félhülye nő fog stresszelni meg a nyakadra mászkálni, a barátod meg töketlen lesz és nem mond semmit, csak hebeg, habog, de hát az anyám, kibírod, inkább kivonja magát az egészből, akkor az nem boldogság meg jó élet.

Nem szabad ennek beáldozni magadat, hogy de amúgy jó lenne. De nincs amúgy. Nem jó. És nem is lesz, ha nem változtat KOMOLYAN.

2015. jan. 13. 17:01
 38/41 anonim ***** válasza:
72%
Mit sikerült megbeszélni?
2015. jan. 14. 19:22
 39/41 anonim ***** válasza:
51%
Költözzetek el, mert az ilyen áskálódás tönkre fogja tenni a kapcsolatotokat.
2015. jan. 15. 16:10
 40/41 A kérdező kommentje:
Arra jutottam, hogy várok egy következő ilyen alkalomra, mindketten vizsgázunk, idegeskedünk, nem akartam ezzel is stresszelni, de ha lement a vizsgaidőszak, megbeszélem vele :) egyébként finoman célozgattam rá, de mindig csak annyit mondott hogy "jaj tudod hogy nagyon szeret téged anya.." :DD nagy lószart.:D
2015. jan. 17. 21:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!