Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért csinálja ezt? Ti mit...

Miért csinálja ezt? Ti mit tennétek a helyemben? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Barátommal több mint 3 éve vagyunk együtt. Eddig mindig azt hittem, hogy szeretnek anyósomék, mert így mutatták, főleg anyósom, de egyre inkább azt érzem hogy nem akarja hogy a fiával legyek. Egyetemisták vagyunk, 4 hónapja költöztünk össze, az ő házában lakunk. Féltünk a korai együttéléstől, de szerencsére nagyon jól kijövünk, és már leküzdöttük a kezdeti nehézségeket. Anyósom ellenezte hogy odaköltözzek, sőt, még azt is hogy összetoljuk az ágyakat, és együtt aludjunk. A szemembe- és anyukámék szemébe is- dicsér engem, de a barátomnak telebeszéli a fejét.(Pl. anyukámnak mondta, hogy jól áll nekem ez a kis súlyfelesleg, barátomnak pedig hangoztatja, hogy mennyire megcsúnyultam, hogy híztam.) Mindenbe beleköt, és semmi nem jó neki. Ha már nincs teljesen kitakarítva a lakás, ki van akadva,és főként engem szid. Persze csak a hátam mögött. Értem én, hogy én vagyok a lány, de én tanulni költöztem fel, és szerintem még nem vagyok háziasszony, a házimunkának közösnek kell lennie. Vizsgaidőszakban nem volt úgy időm fullra kinyalni az egész lakást, de azért rend van, és ezen is fennakad. Gondolkodom azon, hogy elköltözzek onnan, ami fáj, mert a barátommal nagyon jól megvagyunk, imádjuk egymást, de én ezt nem bírom. Mit tegyek?
2015. jan. 10. 21:03
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
37%
Ha tudtok költözzetek el anyóspajtitól együtt, de ha ez nem megy, akkor te mindenképp menj el onnan, mielőtt tönkreteszi a kapcsolatotokat..
2015. jan. 10. 21:12
 2/41 anonim ***** válasza:
38%

Jó hát ne is haragudj, de onnéttól, hogy odaköltöztél valakinek a házába, aki azt ellenezte és ezt ki is fejezte neked, szerintem ne csodálkozz.

Majd 30 év múlva megérted, ha a 18 éves kisfiad oda akarja költöztetni az aktuális barátnőcskéjét, te meg a nyugalmas életedre vágysz, ők meg pont telibeszarják a te házadban a te akaratodat, és még takarítani sem hajlandóak.

Basszus ott élsz, a MINIMUM hogy KÖZÖS A HÁZIMUNKA, igen!

Eltart, etet, takarít utánad, és még csodálod, hogy utál? Hát én nem...

2015. jan. 10. 21:12
 3/41 A kérdező kommentje:
Nem velük lakom, ketten lakunk a barátommal. Neki vettek egy házat, mert távol tanul az otthonától.
2015. jan. 10. 21:17
 4/41 A kérdező kommentje:
Nem tart el, nem etet és nem takarít utánam! Anyukám minden hétvégén pakol egy heti kaját, én takarítok! A pénzt is anyáék adják, illetve van ösztöndíjam, bocsi ha félreérthetően fogalmaztam.
2015. jan. 10. 21:18
 5/41 anonim ***** válasza:
7%

Hogy tudtál úgy beköltözni, hogy eleve nem fogadtak szívesen???

Basszus, én csak akkor költöznék anyósék házába, ha nagyon nem lenne más választásom, még akkor is, ha imádnak és ők hívnak, de úgy, hogy eleve ellenzi??? Most komolyan ezt hogy kell elképzelni?

- Juliska, nem akarom, hogy ideköltözz.

- Nem baj mama, jövök akkor is?

Én ezt nem teljesen értem, ha nem akarják, hogy menjek, nem megyek, egyértelmű. Ha ráerőszakoltad magad, ne csodálkozz, hogy nem bír.

N26

2015. jan. 10. 21:19
 6/41 anonim ***** válasza:
81%
Ezt a barátodnak kellene rendeznie az anyjával.
2015. jan. 10. 21:19
 7/41 A kérdező kommentje:
Nem erőszakoltam, a ház a barátom nevén van. Teljesen más városban lakunk 2 órányira anyóséktól.A barátom ragaszkodott hozzá, hogyha már eg városban tanulunk, én legyek a lakótársa, és lakbért is fizetek nekik.
2015. jan. 10. 21:20
 8/41 anonim ***** válasza:
89%

Jaaa, így más, bocs, tényleg úgy tűnt, mintha az ő házában élnél akarata ellenére.

Hát így meg le kell szarni. Igen, ő vette a kérót, de a fiának, úgyhogy a fia dönt, nem ő. Ne vedd nagyon a szívedre, sok nő nem felel meg az anyósnak, mégis élnek ;)

Nyilván nem tetszel neki, nem ilyen nőt képzel a fiának, de hálistennek ebbe nincs beleszólása.

5-ös voltam

2015. jan. 10. 21:21
 9/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom meddig bírom. Az összeköltözésig úgy tűnt minden oké, és a szememben most is "imád" meg állandóan "drágámnak" szólít..és gonoszkodik, van hogy "véletlenül" később jönnek meg a számlák, és egy hónapban 2 havi lakbért kell fizetnünk, pedig nem vagyunk eleresztve anyagilag és ezt ő is tudja. Olyan is előfordult, hogy állította, hogy nem fizettük ki nekik még az albérletet, és kétszer fizettette ki a lakbért. Szerintem ez túlzás.
2015. jan. 10. 21:24
 10/41 anonim ***** válasza:
84%

Öhm, egy pillanat... lakbért kér a saját fiától? Az egy dolog, hogy tőled, de a fiától???

Amúgy ez is milyen már, hogy egyetemisták vagytok, és jaj, ne toljátok össze az ágyakat... édes istenem, hol él a kedves mama? :D

Megint 5-ös voltam, bocsi, de ezen a lakbéren kiakadtam...

2015. jan. 10. 21:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!