Miért csinálja ezt? Ti mit tennétek a helyemben? Bővebben lent.
Jó hát ne is haragudj, de onnéttól, hogy odaköltöztél valakinek a házába, aki azt ellenezte és ezt ki is fejezte neked, szerintem ne csodálkozz.
Majd 30 év múlva megérted, ha a 18 éves kisfiad oda akarja költöztetni az aktuális barátnőcskéjét, te meg a nyugalmas életedre vágysz, ők meg pont telibeszarják a te házadban a te akaratodat, és még takarítani sem hajlandóak.
Basszus ott élsz, a MINIMUM hogy KÖZÖS A HÁZIMUNKA, igen!
Eltart, etet, takarít utánad, és még csodálod, hogy utál? Hát én nem...
Hogy tudtál úgy beköltözni, hogy eleve nem fogadtak szívesen???
Basszus, én csak akkor költöznék anyósék házába, ha nagyon nem lenne más választásom, még akkor is, ha imádnak és ők hívnak, de úgy, hogy eleve ellenzi??? Most komolyan ezt hogy kell elképzelni?
- Juliska, nem akarom, hogy ideköltözz.
- Nem baj mama, jövök akkor is?
Én ezt nem teljesen értem, ha nem akarják, hogy menjek, nem megyek, egyértelmű. Ha ráerőszakoltad magad, ne csodálkozz, hogy nem bír.
N26
Jaaa, így más, bocs, tényleg úgy tűnt, mintha az ő házában élnél akarata ellenére.
Hát így meg le kell szarni. Igen, ő vette a kérót, de a fiának, úgyhogy a fia dönt, nem ő. Ne vedd nagyon a szívedre, sok nő nem felel meg az anyósnak, mégis élnek ;)
Nyilván nem tetszel neki, nem ilyen nőt képzel a fiának, de hálistennek ebbe nincs beleszólása.
5-ös voltam
Öhm, egy pillanat... lakbért kér a saját fiától? Az egy dolog, hogy tőled, de a fiától???
Amúgy ez is milyen már, hogy egyetemisták vagytok, és jaj, ne toljátok össze az ágyakat... édes istenem, hol él a kedves mama? :D
Megint 5-ös voltam, bocsi, de ezen a lakbéren kiakadtam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!