Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért csinálja ezt? Ti mit...

Miért csinálja ezt? Ti mit tennétek a helyemben? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Barátommal több mint 3 éve vagyunk együtt. Eddig mindig azt hittem, hogy szeretnek anyósomék, mert így mutatták, főleg anyósom, de egyre inkább azt érzem hogy nem akarja hogy a fiával legyek. Egyetemisták vagyunk, 4 hónapja költöztünk össze, az ő házában lakunk. Féltünk a korai együttéléstől, de szerencsére nagyon jól kijövünk, és már leküzdöttük a kezdeti nehézségeket. Anyósom ellenezte hogy odaköltözzek, sőt, még azt is hogy összetoljuk az ágyakat, és együtt aludjunk. A szemembe- és anyukámék szemébe is- dicsér engem, de a barátomnak telebeszéli a fejét.(Pl. anyukámnak mondta, hogy jól áll nekem ez a kis súlyfelesleg, barátomnak pedig hangoztatja, hogy mennyire megcsúnyultam, hogy híztam.) Mindenbe beleköt, és semmi nem jó neki. Ha már nincs teljesen kitakarítva a lakás, ki van akadva,és főként engem szid. Persze csak a hátam mögött. Értem én, hogy én vagyok a lány, de én tanulni költöztem fel, és szerintem még nem vagyok háziasszony, a házimunkának közösnek kell lennie. Vizsgaidőszakban nem volt úgy időm fullra kinyalni az egész lakást, de azért rend van, és ezen is fennakad. Gondolkodom azon, hogy elköltözzek onnan, ami fáj, mert a barátommal nagyon jól megvagyunk, imádjuk egymást, de én ezt nem bírom. Mit tegyek?
2015. jan. 10. 21:03
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
57%
kulcsa is van? :O
2015. jan. 10. 22:13
 22/41 A kérdező kommentje:
Igen. Ezt meg is mondta egy veszekedésükkor a barátomnak, hogy mivel ő pénzeli, ki-be járkálhat a házban kedve szerint. Valahol ez jogos..
2015. jan. 10. 22:17
 23/41 anonim ***** válasza:
69%
de ez mi már...és ha te éppen sz*rsz és ő egyszer csak megjelenik hogy "hello drágám,hogy állsz a takarítással?"...vagy mi van akkor ha teszem azt éppen szeretkeztek...hát elhiszem hogy ebből eleged van,így nem lehet élni...megértem hogy ki vagy borulva,ez így nagyon nem természetes...ráadásul tanulni se tudsz így hogy beállít és akkor kávéval kínálod meg stb...nagyon nem jogos hogy bármikor csak úgy bejelentés nélkül beállít...szerintem ezt a párodnak is be kell látnia hogy ez így nem oké,és valamit sürgősen változtatni a helyzeten...
2015. jan. 10. 22:24
 24/41 A kérdező kommentje:
De volt olyan is, hogy felkeltünk direkt időben, hogy kitakarítsunk, mert tudtuk, hogy jön, és mivel nem tudott mibe belekötni, azt kifogásolta, hogy a plüssállatok alatt miért nincs letörölgetve?! Ez komoly??? Igazából attól vagyok a legjobban rosszul, hogy a szemembe miért kell jópofizni? Nem kell bunkóznunk egymással, én mindig is tisztelettel beszélek vele, ez most sem lesz másként, a barátomra való tekintettel, de nem kell "öribariknak" lennünk..
2015. jan. 10. 22:28
 25/41 anonim ***** válasza:
80%

de mi ő hogy ellenőrizgetnie kell folyton a rendet meg a berendezést meg mindent?hát könyörgöm ez már rohadtul nem segítség hanem a magán élet és magán szféra teljes figyelmen kívül hagyása...

de mi van a barátoddal őt ezek a dolgok nem zavarják?

2015. jan. 10. 22:32
 26/41 A kérdező kommentje:
De, nyilván zavarják, csak gondolom azért anyagilag függ tőlük. És ki szokta osztani az anyukáját ha arról van szó, de utána sokszor előfordult már, hogy összevesztek, a barátom elmondta a véleményét, aztán hétvégére mindig hazamegyünk saját családunkhoz mindketten, és telebeszéli a fejét..
2015. jan. 10. 22:36
 27/41 anonim ***** válasza:
87%
Na, hát ez felháborító. Ha ingyen laknál ott, még megérteném, de te ALBÉRLETI DÍJAT fizetsz azért, hogy ott lakhass. Namost nézz utána a törvényeknek, ha kiveszel egy albérletet, akkor az baromira nem úgy van, hogy a főbérlő jön megy a lakásban, meg kritizál kedvére. Én még ingyen sem laknék ilyen helyen, nemhogy pénzért. Itt a párod kezében van a megoldás kulcsa. Vagy helyreteszi az anyját, vagy költözzetek el együtt, és a mama ..na nem írok csúnyát, mit csináljon a lakásával. Te eddig is fizettél albérleti díjat, ezentúl is fogsz, párod meg diákmunkával kipótolja, ami hiányzik, aztán slussz. Mondom, ebben az egészben az a lehúzás, hogy te, illetve a szüleid fizettek a SEMMIÉRT. FIZETSZ azért, hogy ne legyen otthonod? Szüleid mit szólnak ehhez? Az enyémek így, ilyen körülménnyek között nem finanszíroznának egy albérletet, hogy gyakorlatilag nem rendelkezhetek a benne lévő térrel, nem tudom, ez így világos-e?
2015. jan. 10. 22:40
 28/41 anonim ***** válasza:
37%
hát ne járjatok haza :D járjatok helyette randizni(mozi,állatkert,múzeum,színház,étterem) mindkettőtöknek jót tenne és egy kicsit összekovácsolódnátok...a szülőkkel meg este skypoltok fél órát aztán kész...gondolj bele ha már most ez van mi lesz később?el kell szakadnotok az anyóstól mert csak rátok telepszik...ha már néhány év múlva esetleg gyereketek lesz akkor meg jön és megmondja a frankót hogy hogy neveld a gyerekedet?tudom hogy nehéz anyagilag,mert tanultok,de diákmunkával esetleg meg tudnátok keresni egy SAJÁT albérlet nagy részét,ahol csak TI vagytok,és csak NEKTEK van a lakáshoz kulcsotok...szerintem sokkal nyugottabb lehetnél így
2015. jan. 10. 22:43
 29/41 A kérdező kommentje:
Szerintem a szüleim rám való tekintettel nem akarnak balhét. Rossz nekik is látni ezt, hogy szenvedek, főleg a mai kibukásom után, anyukám finoman meg is jegyezte, hogy beszéljek barátnőmmel vagy nézzek kolit, mert sajnálnak hogy folyamatos stresszben élek emiatt. Remélem, ha beszélek a barétommal, megoldódik a dolog.
2015. jan. 10. 22:44
 30/41 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek, mi lesz ebből az egészből, eddig tűrtem, nyeltem, nem szóltam a barátom miatt. De most már elég,leültetem a barátom, és elmondom neki a véleményem! Nagyon hálás vagyok mindenkinek!
2015. jan. 10. 22:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!