Miért engedi anyósom, hogy az exmenye lakjon a lakásában, amikor nekünk is szükségünk lenne rá?
A párommal Debrecenben élünk. Ő munka miatt jött ide, de megismerkedtünk, elvált és összeköltöztünk. Ennek 3 éve. Anyósom Budapesten él, ahol 2 lakása van. Egyikben párom exfelesége lakik a gyerekekkel.
Most végre mind a ketten találtunk munkát Pesten. Nekem teljesen természetes volt, hogy ebben az esetben mi költözünk be a lakásba, hiszen a nőnek semmi köze hozzá. De anyósom kerek-perec kijelentette, hogy a nő marad a gyerekekkel. Mi meg menjünk albérletbe, vegyünk fel hitelt, oldjuk meg ahogy akarjuk.
Hogyan vegyük rá, hogy inkább mi lakhassunk ott?
"Nekem teljesen természetes volt, hogy ebben az esetben mi költözünk be a lakásba, hiszen a nőnek semmi köze hozzá. "
A nőnek köze van hozzá, merthogy az a gyermekeinek az otthona, amit a nagymama a rendelkezésükre bocsátott. Ha lenne fölösleges lakásom és unokáim, természetes lenne, hogy ott laknak és nem kérek tőlük pénzt.
Nem pedig az uj p..uncikát (akihez még semmi közöm, hiszen nem az unokáim anyja, csak egy nő akit a fiam épp d...g) költöztetném oda kirúgva az unokákat.
"3 éve ott lakik ingyen és még én vagyok a rossz meg a számító? "
Még szép, hogy ingyen lakik ott, a nagymama rövidítse meg az unokáit???
Igen, te vagy a számító.
A párod anyja a gyerekek nagymamája, és anyósa a fia volt feleségének. Neked pedig nem anyósod, alapjában véve senkid, mert csak szeretője vagy a fiáénak, és nem a felesége. z apa mennyi tartásdíjat fizet a gyerekeinek? Mert erről nem írtál egy szót sem.
Végy vissza a fene nagy egódból, mert semmi alapod nincs rá.
Ja oké akkor én is ribi leszek hogy frankó legyek a magyaroknak"D
omg...
Kérdező, te egy aljas perszóna vagy, hatalmas arccal (bár nem tudom mire fel). Te nagyobb senki vagy a párod anyjának a szemében, mint az unokái édesanyja, tehát neked jogod ott ingyen lakni még annyira sincs, mint a volt feleségnek.
Hálisten a nagymamát nem kell félteni, mert láthatóan van esze, és nem hagyja magát gerinctelen dolgokra rávenni.
A párod egy szánalmas kis görcs, aki veled is jól ki fog b.aszni idővel. De tudod mit? Meg is érdemled. Én ebben biztos vagyok, mert aki rosszat akar/tesz másnak, az előbb-utóbb úgyis kamatostul visszakap mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!