Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért engedi anyósom, hogy az...

Miért engedi anyósom, hogy az exmenye lakjon a lakásában, amikor nekünk is szükségünk lenne rá?

Figyelt kérdés

A párommal Debrecenben élünk. Ő munka miatt jött ide, de megismerkedtünk, elvált és összeköltöztünk. Ennek 3 éve. Anyósom Budapesten él, ahol 2 lakása van. Egyikben párom exfelesége lakik a gyerekekkel.

Most végre mind a ketten találtunk munkát Pesten. Nekem teljesen természetes volt, hogy ebben az esetben mi költözünk be a lakásba, hiszen a nőnek semmi köze hozzá. De anyósom kerek-perec kijelentette, hogy a nő marad a gyerekekkel. Mi meg menjünk albérletbe, vegyünk fel hitelt, oldjuk meg ahogy akarjuk.

Hogyan vegyük rá, hogy inkább mi lakhassunk ott?

2014. dec. 2. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
90%
Most leolvasás részletesen, és tényleg kiakaszto vagy. Érzelmileg nem próbálok hatni rád, mert az nem megy, de két tényt leírok. Ha a nő a válás előtt ott élt, és nem a férjed nevén van a lakás, akkor még jogilag is több köze van ahhoz a lakáshoz, mint a férjednek (!!!) kérdezz meg egy jogászt, még ha anyós nem is akarnaká , hogy a nő ott lakjon törvény szerint a gyerekek miatt nem kilakoltathato. Pont. Tehát te csak ne adogass haladékot, kuss a neved ez ügyben. Másik, azt írod, hogy két gyerek mellett tegyen félre pénzt. Tudod mit? Próbáld ki! Napi 8-12 óra munka, két gyerek, háztartás tok egyedül. Elarulom, az a nő örül, hogy luk van a fenekén, és ha nem éheznek, akkor az már szép teljesítmény ma Magyarországon egy egyedülálló anyától. Piszok nehéz, ne akard magadnak.
2014. dec. 3. 23:00
 62/75 anonim ***** válasza:
96%
Még egy dolog, apuka hozzá állása is érdekes. Az én szüleim egész életükben arról álmodoztak, hogy milyen jó lenne a gyerekeik feneke alá rakni egy lakást, és komolyan iszonyat sok pénzt spóroltak, hogy nekem könnyebb legyen az önálló életem elkezdese. Minta apuka meg kilakoltatná a gyerekeit, hogy szépen tudjon élni a friss, ropogós menyasszonyal. Kész...
2014. dec. 3. 23:09
 63/75 anonim ***** válasza:
89%

"Nekem teljesen természetes volt, hogy ebben az esetben mi költözünk be a lakásba, hiszen a nőnek semmi köze hozzá. "

A nőnek köze van hozzá, merthogy az a gyermekeinek az otthona, amit a nagymama a rendelkezésükre bocsátott. Ha lenne fölösleges lakásom és unokáim, természetes lenne, hogy ott laknak és nem kérek tőlük pénzt.

Nem pedig az uj p..uncikát (akihez még semmi közöm, hiszen nem az unokáim anyja, csak egy nő akit a fiam épp d...g) költöztetném oda kirúgva az unokákat.

"3 éve ott lakik ingyen és még én vagyok a rossz meg a számító? "

Még szép, hogy ingyen lakik ott, a nagymama rövidítse meg az unokáit???

Igen, te vagy a számító.

2014. dec. 4. 01:02
 64/75 anonim ***** válasza:
98%
Üzenem anyosodnak : irassa gyorsan az unokák nevére a lakást, vagy jegyeztessen be nekik haszonélvezeti jogot, és akkor ti végleg befoghatjatok, főleg te! Főleg ha anyóssal történik vmi, akkor ahogy fölöttem írták, ,,minta'' apuka ne dobhassa már ki a saját gyerekeit. Másik, anyukának Üzenem, menjen ügyvédhez, és nézzen utána a lelepesi díjnak. Ha anyóst mégis meggyozitek, (remélem, nem), akkor nem lehet pénz nélkül utcára tenni. Kérdező : számodra anyós egy idegen. Miután részint miattad robbant a fia családja, valszeg nem is kedvel. Mi közöd a lakásahoz??? Hogy gondolod, hogy bármit kovetelhetsz tőle? K vagy te neki??!??
2014. dec. 4. 09:01
 65/75 anonim ***** válasza:
97%
Még az jutott eszembe, hogy valszeg anyós pontosan tudja, hogyha beteg lesz, és nagyon idős akkor kire számíthat, és kire nem. Azok az unokák, ha okos gyerekek, akkor nagyon is hálásak lesznek neki később , valszeg már most is szeretik a nagyit, a nagyi életének fontos részei és viszont . Vőlegényed, ha a gyerekeire ilyen kevés ideje volt, mennyire nézett rá az anyjara? Meg tudod mi? Valszeg exmeny is hálás a lakasert. És valszeg ki is mutatja a halajat. Te viszont bicskanyitogato stílusban úgy koveteled ezt a lakást, mintha a jussod lenne, holott közöd nincs hozzá. Ha velem szemben így nyilvánulnal meg, tudod mit kapnál?!! Hadd ne írjam le!
2014. dec. 4. 09:45
 66/75 anonim ***** válasza:
83%
Kérdezõ na,akarsz még tudni valamit?
2014. dec. 4. 17:49
 67/75 anonim ***** válasza:
11%
Hányszor kell jelenteni a kérdés h töröljék??
2014. dec. 4. 19:26
 68/75 anonim ***** válasza:
95%

A párod anyja a gyerekek nagymamája, és anyósa a fia volt feleségének. Neked pedig nem anyósod, alapjában véve senkid, mert csak szeretője vagy a fiáénak, és nem a felesége. z apa mennyi tartásdíjat fizet a gyerekeinek? Mert erről nem írtál egy szót sem.

Végy vissza a fene nagy egódból, mert semmi alapod nincs rá.

2014. dec. 4. 23:16
 69/75 anonim ***** válasza:
7%

Ja oké akkor én is ribi leszek hogy frankó legyek a magyaroknak"D

omg...

2014. dec. 5. 08:18
 70/75 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, te egy aljas perszóna vagy, hatalmas arccal (bár nem tudom mire fel). Te nagyobb senki vagy a párod anyjának a szemében, mint az unokái édesanyja, tehát neked jogod ott ingyen lakni még annyira sincs, mint a volt feleségnek.

Hálisten a nagymamát nem kell félteni, mert láthatóan van esze, és nem hagyja magát gerinctelen dolgokra rávenni.

A párod egy szánalmas kis görcs, aki veled is jól ki fog b.aszni idővel. De tudod mit? Meg is érdemled. Én ebben biztos vagyok, mert aki rosszat akar/tesz másnak, az előbb-utóbb úgyis kamatostul visszakap mindent.

2014. dec. 10. 13:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!