Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért engedi anyósom, hogy az...

Miért engedi anyósom, hogy az exmenye lakjon a lakásában, amikor nekünk is szükségünk lenne rá?

Figyelt kérdés

A párommal Debrecenben élünk. Ő munka miatt jött ide, de megismerkedtünk, elvált és összeköltöztünk. Ennek 3 éve. Anyósom Budapesten él, ahol 2 lakása van. Egyikben párom exfelesége lakik a gyerekekkel.

Most végre mind a ketten találtunk munkát Pesten. Nekem teljesen természetes volt, hogy ebben az esetben mi költözünk be a lakásba, hiszen a nőnek semmi köze hozzá. De anyósom kerek-perec kijelentette, hogy a nő marad a gyerekekkel. Mi meg menjünk albérletbe, vegyünk fel hitelt, oldjuk meg ahogy akarjuk.

Hogyan vegyük rá, hogy inkább mi lakhassunk ott?

2014. dec. 2. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
95%

Gyakran szeretném azt hinni, hogy az emberek világában már semmin nem lepődöm meg, de szinte minden egyes áldott nap rá kell döbbennem, hogy még mindig van lejjebb...

Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy vannak ilyen emberek.

A többiek előttem már jól leírták a lényeget, csak azt tudnám még hozzáfűzni, hogy én biztosan nem alapoznék olyan emberre, és főleg nem szülnék neki, aki egyszer már otthagyta a párját két gyerekkel. Mert ha majd nekünk is lesz közös gyerek, vagy több, megint megteszi: ismét elmenekül majd inkább az otthoni gondok elől, semhogy megpróbálja megoldani őket, és inkább beújít megint egy másik fiatalabb, szebb, független kiscsajt. Aki aztán majd jelentkezik azzal, immár az én volt párommal az oldalán, hogy takarodjam a gyerek(ek)kel az otthonunkból, ert az már neki kell...(Egyébként ez komoly, hogy a Budapest-Debrecen távolságot nem bírta ki a kapcsolatuk? Más házassága ennél sokkal többet kibír...)

Drukkolok a nagyinak meg az unokáinak!

2014. dec. 3. 11:41
 52/75 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az oldalon mindig a kérdezőnek van igaza, csak akkor nem tudom minek kérdezel? Ha úgysem fogadod el a válaszokat mert "úgy sem ismerjük az egész helyzetet", akkor felesleges kérdezni, igazad van és kész.

Javaslom hogy kérdezd meg a barátnőid akik ismerik a helyzetet, ja persze, ezt nem mered, mert tudod hogy ugyanígy szembeköpnének.

Igen, oldjátok meg ahogy akarjátok, és ne erőltesd a lakástémát, mert ezzel megnehezíted két kisgyerek életét, másrészt összeveszejted a barátod és az anyukáját.

2014. dec. 3. 11:58
 53/75 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem is te vetted el a ferfit a csaladjatol...

De... miert nem koltoztok albiba s veszitek magatokhoz a gyerekeket? Egy albi ami normalis helyen van kb rezsivel 100. 2 gyerek mellett egyedul ez eselytelen. De nyilván nem tudod felmérni a helyzetet. Vegyetek 2 honapra egy albiba magatokhoz őket. S ha pl betegek akkor maradj te otthon s essen ki a fizud. Akkor majd meglátod. Vagy fizessetek ki az albijuk felét. Ja, hogy azt sem... Akkor fogd be...

2014. dec. 3. 12:27
 54/75 anonim ***** válasza:
98%

Kedves Kérdező!

LÉNYEG: "De anyósom kerek-perec kijelentette, hogy a nő marad a gyerekekkel. Mi meg menjünk albérletbe, vegyünk fel hitelt, oldjuk meg ahogy akarjuk." És PONT.

Anyós megmondta, hogy nem. Innentől kezdve tök mindegy ki hol lakik, kinek mi jár, ki rászorultabb. Ha ő ezt már így kijelentette, akkor sehogy ne tudjátok rávenni. Törődj bele...

2014. dec. 3. 14:38
 55/75 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi a durva kérdező? Az anyukák általában a pici fiuk seggecskéjét nyalják, őket tutujgatják, tehát akkor, ha anyuka nem minden módon igyekszik el lehetetleníteni, hogy a gyerekek az anyjukkal legyenek, és a fiacskájának intézni őket stb. hanem ilyen szinten inkább őket támogatja, akkor a hapsid egy nagyon nagy tetű lehet, amit anyós is belát. Lehet nem tudsz ám te mindent.
2014. dec. 3. 14:58
 56/75 anonim ***** válasza:
91%
Úristen, Kérdező, téged fogyatékosnak sem merlek nyilvánítani, mert az sértés lenne rájuk nézve... Szerinted két gyerekkel albérletben milyen életszínvonalon élnének meg? Ebbe belegondoltál már? Vagy abba, hogy olyan emberrel akarsz együtt élni, gyereket szülni, akiket az ilyen kis agyhalott p*csák, mint Te simán befolyásolnak olyannyira, hogy képes lenne a tető elvenni a gyerekei feje felől (amit mellesleg az Ő nagyanyjuk ad)? Mindegy, majd nemsokára úgyis meg fogod ezt tapasztalni, amikor téged hagy ott egy-két gyerek múlva, mert látom bár, hogy abban a hitben vagy, hogy nem miattad hagyta ott a családját, de ez attól még így van... Szerinted jókedvéből ment ennyire távol dolgozni a gyerekeitől meg a feleségétől? Szerintem nem, szerintem a pénz a miatt. És, ha majd esetleg ti is megszorultok, és elmegy dolgozni messzebbre, ahol majd talál egy másik menyecskét, akkor mit fogsz csinálni? Majd mondod megint, hogy hát a távolság tette tönkre, nem a másik nő? Gondolom, hogy majd akkor is így fogod látni... Tudod, mit kellett volna tenned első körben, ha lenne egy kis eszed meg gerinced? Meghallod, hogy házas a pasi, és lelépni. És akkor most nem kellene mások feje felől elcsaklizgatni a tetőt, meg hisztizni, amikor kiosztanak, mert egy utolsó kis riherongy vagy, aki ennyire képes: elvenni, ami megtetszik neki.
2014. dec. 3. 15:02
 57/75 anonim ***** válasza:
30%
anyós akkor járna a legjobban ha kiadná albérletbe ki mondta neked hogy csak úgy ingyen ottlakhatok
2014. dec. 3. 18:27
 58/75 anonim ***** válasza:
100%
Logikusan: most 2 rokona lakik a lakásában, és egy félig-meddig rokon. Ha ti laknátok, akkor csak 1 rokon, +egy idegen. Ráadásul ez a rokon ("apa")nem is szorul rá. Ha csak ésszerűen nézzük is így helyes, hát még ha belegondolunk, erkölcsileg kit hogy ítéljünk meg...Nekem hiába lenne a fiam, fel is út, le is út, ha ilyen. Nem ilyennek nevelem a gyerekeimet, és ha egyik ilyenné válik, nekem nem lesz a fiam.Én embert nevelek, és elvárom, hogy aszerint viselkedjenek...
2014. dec. 3. 21:18
 59/75 anonim ***** válasza:
95%
Maradjatok Debrecenben és menjetek a szüleitek lakásába élni.Igy tudtok spórolni, Bp.-i házat felejtsétek el örökre.
2014. dec. 3. 21:34
 60/75 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el a többi hozzá szólast, de nem az unokák miatt? Hiszen a nő gyerekei anyós unokái is, nektek meg ha jól ertem, nincs még gyereketek. Én saját szüleim és anyósomek is úgy imádják az unokáikat, hogy bármi történne, csak az unokák érdekeit néznék, ez biztos. És ez így helyes.
2014. dec. 3. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!