Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért engedi anyósom, hogy az...

Miért engedi anyósom, hogy az exmenye lakjon a lakásában, amikor nekünk is szükségünk lenne rá?

Figyelt kérdés

A párommal Debrecenben élünk. Ő munka miatt jött ide, de megismerkedtünk, elvált és összeköltöztünk. Ennek 3 éve. Anyósom Budapesten él, ahol 2 lakása van. Egyikben párom exfelesége lakik a gyerekekkel.

Most végre mind a ketten találtunk munkát Pesten. Nekem teljesen természetes volt, hogy ebben az esetben mi költözünk be a lakásba, hiszen a nőnek semmi köze hozzá. De anyósom kerek-perec kijelentette, hogy a nő marad a gyerekekkel. Mi meg menjünk albérletbe, vegyünk fel hitelt, oldjuk meg ahogy akarjuk.

Hogyan vegyük rá, hogy inkább mi lakhassunk ott?

2014. dec. 2. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
89%
Szánalmas kis számító dög vagy “kedves“ kérdező! Bár nem illik de kívánom neked, hogy szülj te is 3 gyereket aztán dobjon téged valami csajért és sipirc albiba. Na majd akkor legyen nagy a pofikád. Kíváncsi lennék azokon a nagy hétvégéken te mennyire veszed ki a részed a gyereknevelésből. Semennyire. Családos pasival jöttél össze akkor fogadd el. Majd ha elmúlik a köd a párod is látja milyen undok vagy a gyerekeivel és kidob.
2014. dec. 2. 23:16
 42/75 anonim ***** válasza:
91%

szerintem teljesen normális, hogy egy nagyi támogatja az unokáit.

az már nem lenne normális, hogy ha egy olyan embert támogatna aki elintézte, hogy ne lehessen egy közös ünnepe a saját gyerekével és unokáival...

az meg elég szomorú, hogy az apa is úgy gondolja, hogy a gyerekei menjenek az utcára mert fizet ő elég tartásdíjat. ennél azért kicsit többről szól az apaság, legalábbis felénk

2014. dec. 3. 00:55
 43/75 anonim ***** válasza:
89%

Jogos, hogy a nagymama nem rakja ki az unokáit.

A másik az, hogy a lakás anyós tulajdona, azt csinál vele, amit akar. Ha akarja eladja és elkaszinózza az árát, ha akarja albérletbe kiadja, ha akarja az unokáinak a lakhatását biztosítja belőle. Még a párodnak sincs hozzá köze.

2014. dec. 3. 02:06
 44/75 anonim ***** válasza:
87%
Mivel anyósodé a lakás, azt költöztet oda, akit ő akar, és nem azt akit te mondasz. Jelenleg hol laktok a pároddal? Mert gondolom nem az utcán...
2014. dec. 3. 05:26
 45/75 anonim ***** válasza:
16%
na megint a NŐI irigység! :-)
2014. dec. 3. 06:04
 46/75 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy otletem, neveljetek ti a ket picit akkor biztos megkapjatok a lakast. Ja h ez igy mar nem buli? Annak a nonek eleg baja van nehogymar a tetot is elvedd a feje flol ahol a parod gyerekeit neveli. Vagy h gondoltad h a gyerekek majd az utcan laknak mig te Minden reggel a futott lakasban iszogatod a kavet?
2014. dec. 3. 09:41
 47/75 A kérdező kommentje:

3 éve ott lakik ingyen és még én vagyok a rossz meg a számító? Ti nem vagytok normálisak.

Ennyi idő alatt simán összegyűjthetett volna egy kis megtakarítást.

Mi most albérletben lakunk Debrecenben, de jó lett volna Budapesten nem albérletre költeni, főleg így, hogy lenne más megoldás. Tudnánk mi is félretenni, a közeljövőben szeretnénk babát vállalni, saját lakást venni.

Az meg, hogy elvettem a párom bárkitől, csak az elhagyott nők önigazolása. Nyilván tökéeltes volt a kapcsolat, csak én gonosz csábító, a férfi akrata ellenére bekavartam. Gondoljátok ezt, ha ettől jobban alszotok :-)

2014. dec. 3. 09:54
 48/75 anonim ***** válasza:
92%

Majd, ha meg lesz a kis csaladod ,gondolj vissza erre a kerdesre.

Azt hiszed konnyu egy anyanak, ket gyermekkel koltozni? Nagyon tevedsz. Vannak olyan alberletek, ahol csaladosokat nem is latjak szivesen, vagy epp kizaro ok. Ezenlivul ott a suli/ ovi.

Nem a valaszadokkal van baj, hanem veled. Egy onzo, szamito no vagy, aki csak magara gondol.

Remelem azanyosod atlat rajtad.

2014. dec. 3. 10:18
 49/75 anonim ***** válasza:
89%
Én valószínűnek tartom, hogy a család előtte is ott lakott, tehát nekik az otthonuk. Amiből a párod lépett ki, tehát mennyetek oda ahova tudtok és nehpogy már más embereknek kelljen ugráliuk mert ti épp akartok vmit. Párod lépett onnan le, ami ráadásul mégcsak nem is az ő ingatlana, tehát nektek KUSS! Pont annyi közötök van ahhoz az ingatlanhoz mint itt bámelyik válaszoló ingatlanához. Nagyon remélem hogy a nagyi nem fogja kitenni az unokáit egy ilyen számító ri..banc miatt. Amúgy meg nem csak a költözés, de akkor a gyerekek valószínüleg sulit és ovit is kell hogy változtassanak, de lehet hogy edzés helyet meg számtalan más dolgot is. Ti meg nem is ebben a városban laktatot eddig, úgyhogy Qva pofátlanok vagytok!
2014. dec. 3. 10:24
 50/75 anonim ***** válasza:
89%

#47 Még mindig nem fogod fel elég ésszel, hogy 2 gyereket raknál utcára????

És mégis miből kellett volna félreraknia a nőnek eleget, abból a rengeteg gyerektartásból?? Miért nem ti raktatok félre a 2 fizetésből?

Szégyelld magad!

2014. dec. 3. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!