Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért engedi anyósom, hogy az...

Miért engedi anyósom, hogy az exmenye lakjon a lakásában, amikor nekünk is szükségünk lenne rá?

Figyelt kérdés

A párommal Debrecenben élünk. Ő munka miatt jött ide, de megismerkedtünk, elvált és összeköltöztünk. Ennek 3 éve. Anyósom Budapesten él, ahol 2 lakása van. Egyikben párom exfelesége lakik a gyerekekkel.

Most végre mind a ketten találtunk munkát Pesten. Nekem teljesen természetes volt, hogy ebben az esetben mi költözünk be a lakásba, hiszen a nőnek semmi köze hozzá. De anyósom kerek-perec kijelentette, hogy a nő marad a gyerekekkel. Mi meg menjünk albérletbe, vegyünk fel hitelt, oldjuk meg ahogy akarjuk.

Hogyan vegyük rá, hogy inkább mi lakhassunk ott?

2014. dec. 2. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
92%

Ha szerinted a gyt+meló elég a nőnek a két gyerek mellett az albérletre (itt most lenyelem, hogy milyen dolognak tartom egyáltalán végiggondolni, hogy két gyereket albérletbe vigyen az anyjuk, mert neked az úgy kényelmesebb lenne), akkor a két dolgozó, gyerektelen felnőttnek miért nincs?

Megjegyzem, mint elvált szülők gyereke, hogy esténként skype-olni meg 3 hetente találkozni, na annak semmi köze nincs a családhoz. És most az apjuk megy vissza Pestre. Nem, nem hozzájuk, nem az anyjukhoz, hanem veled. És még ki is akarod rakni őket. Szerintem nézz tükörbe és köpd le magad!

2014. dec. 2. 20:26
 32/75 anonim ***** válasza:
73%
az unoka meg az egyedül álló édesanya menyen albérletbe szemben 2 keresővel ahol ott a férfi magasabb fizuja...
2014. dec. 2. 20:29
 33/75 anonim ***** válasza:
92%
az unokának több köze van hozzá mint neked
2014. dec. 2. 20:32
 34/75 anonim ***** válasza:
43%

Na, megy megint az észosztás ezerrel :-)))

Csak azt nem értem, egyesek hogy képesek ennyire felhergelni magukat vadidegen emberek hülyeségén :-))))

Szerintetek érdekli, hogy ti mit dumáltok neki?:-))Örül neki, hogy majd felrobbantok :-))

2014. dec. 2. 20:41
 35/75 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy. Tök igaza van anyósodnak.
2014. dec. 2. 21:08
 36/75 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem teljesen természetes volt, hogy ebben az esetben mi költözünk be a lakásba, hiszen a nőnek semmi köze hozzá"

Még mindig több köze van, mint neked.. :) Dolgozd fel valahogy hogy megszívtad, nem jött össze hogy tönkreteszel egy családot és beleülsz a készbe.

2014. dec. 2. 21:09
 37/75 anonim ***** válasza:
89%

"A gyerekek meg pont annyit látták az apjukat, mint előtte. Minden este skypon ő olvas nekik mesét, minden 2-3 hétvégén felutazik hozzájuk, ahogy korábban is."

Ez aztán a nagy "apuka":D

2014. dec. 2. 21:10
 38/75 anonim ***** válasza:
90%
Hát mondjuk én max. akkor adnám a lakást a fiamnak, hogy a gyerekek is nála lennének. Ha nem, akkor nem.
2014. dec. 2. 21:19
 39/75 anonim ***** válasza:
93%

"Nyilván a párom is így gondolja, nem magamtól gondoltam hogy odaköltözünk."

Ja, hogy a párodnak is tök természetes, hogy elveszi a tetőt a gyerekei fölül???

2014. dec. 2. 21:22
 40/75 Quasar07 ***** válasza:
92%

Nagyon elvakult lehet a párod (a nagy 'szerelemtől'?), ha eltűr téged..

Most komolyan.. milyen ember vagy te?

Utcára raknál egy egyedülálló kétgyermekes anyát, csak hogy te elcipelhesd a segged abba a lakásba?

Nagyon aljas vagy te..

2014. dec. 2. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!