Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért engedi anyósom, hogy az...

Miért engedi anyósom, hogy az exmenye lakjon a lakásában, amikor nekünk is szükségünk lenne rá?

Figyelt kérdés

A párommal Debrecenben élünk. Ő munka miatt jött ide, de megismerkedtünk, elvált és összeköltöztünk. Ennek 3 éve. Anyósom Budapesten él, ahol 2 lakása van. Egyikben párom exfelesége lakik a gyerekekkel.

Most végre mind a ketten találtunk munkát Pesten. Nekem teljesen természetes volt, hogy ebben az esetben mi költözünk be a lakásba, hiszen a nőnek semmi köze hozzá. De anyósom kerek-perec kijelentette, hogy a nő marad a gyerekekkel. Mi meg menjünk albérletbe, vegyünk fel hitelt, oldjuk meg ahogy akarjuk.

Hogyan vegyük rá, hogy inkább mi lakhassunk ott?

2014. dec. 2. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
96%
Te sehogy. Maximum a párodnak van ebbe beleszolasa. Egyébként meg nincs köze hozzá? Az unokái bakker, ébredj már fel.
2014. dec. 2. 19:51
 2/75 anonim ***** válasza:
94%
Szoval elvenned a tetot a gyerek felol? Mar ne haragudj, de szerintem elsosorban az unoka miatt van igy ez az egesz. Most azert koltozzen el az ex, a gyerekkel, mert Te azt mondtad?
2014. dec. 2. 19:52
 3/75 anonim ***** válasza:
90%

1. Nincs közöd a lakásához, az lakik benne, akit ő akar.

2. Teljesen érthető, hogy a 3 unokája fontosabb számára nálad, főleg miután dolgozó férjed van, és képesek vagytok fenntartani magatokat az ő segítsége nélkül is.

Én nem tudom, miért volt számodra természetes, hogy kirakja miattatok az unokáit, szerintem elég egyértelmű volt, hogy maradnak a dolgok a régiben.

2014. dec. 2. 19:52
 4/75 anonim ***** válasza:
88%

Jah gondolom az unokái azok a gyerekek.

Akkor meg jó hogy nem akarja őket az utcára tenni.

Neked semmi közöd ahhoz a lakáshoz,ezt max a párod beszélheti meg az anyjával,de ismétlem: neked SEMMI KÖZÖD HOZZÁ!

2014. dec. 2. 19:53
 5/75 anonim ***** válasza:
87%

Azt hittem egy gyerekrol van szo.

Igy meg vegkepp nem ertem a felhaborodasod. Nektek kettotoknek konnyebb alkalmazkodni, mint a gyerekeknek.

2014. dec. 2. 19:54
 6/75 anonim ***** válasza:
79%

Egyrészt magánügye, hogy ki lakik a lakásában.

Másrészt nem ismerjük az "exmeny" életkörülményeit.

Harmadrészt annak körülményeit sem, hogy hogy jöttél össze a fiával, esetleg az nem tetszhetett neki.

2014. dec. 2. 19:54
 7/75 anonim ***** válasza:
87%
Milyen kedves,bájos személyiség lehet a kérdező....
2014. dec. 2. 19:55
 8/75 anonim ***** válasza:
92%

Az anyósodnak teljes mértékben magánügye, hogy ki lakik benne. Nem értem, hogy hogyan értetted azt a kijelentést, hogy "a nőnek semmi köze hozzá". Az unokái édesanyja, és gondolom sokáig a család része volt. Nem lesz egyik napról a másikra idegen. Inkább dícsérendő, hogy jó viszonyban tudnak maradni, és nem acsarkodnak, mint sokan mások.

Őszintén szólva ha nekem lenne egy lakásom, ahol az unokáim élnének a fiam volt feleségével, én sem tenném ki őket az utcára. Az más kérdés lenne, ha lenne egy üres lakás, akkor nyilván a saját gyereknek kellene adni, de így, hogy már foglalt, érthető, hogy nem dobja ki a saját unokáit...nem?

2014. dec. 2. 19:56
 9/75 A kérdező kommentje:
Nyilván a párom is így gondolja, nem magamtól gondoltam hogy odaköltözünk. Az ex már kapott 3 év haladékot, oldja meg mint minden más elvált nő. Kap elég gyt-t, simán ki tud fizetni egy albérletet vagy egy törlesztőt.
2014. dec. 2. 19:56
 10/75 anonim ***** válasza:
93%
Van egy ismerősöm. aki megcsalta a feleségét és végül elvált a másikért. A férfi anyukája kijelentette, hogy bármennyire is szereti a fiát, de mivel a menyét is szereti és ő volt az áldozat, az unokával együtt, ezért a fia menjen ahova akar a menye és az unoka fog ott maradni a lakásba vele és mindenben őket fogja támogatni. Szerintem elég egoista dolog a párodtól is ha ő is azt várja, hogy majd a saját gyerekeit a nagymama utcára rakja. Te egy álom mostoha lehetsz ilyen felfogással. Az ilyenekről szólnak a gonosz mostohás mesék.
2014. dec. 2. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!