Élettársi kapcsolatban a párod lakásában étek. Van lehetőségetek azt egy kicsit a saját ízlésetekre alakítani?
Én két hónap után rendezkedtem. Nem zavarta, sőt mindig nagyon örült neki, hogy végre otthon lesz a lakásából és mindenben segített.
Nyilván nem úgy rendezkedtem, hogy szó nélkül kihajigáltam mindent, hanem elmondtam, hogy mit lehet megcsinálni, meg hogyan és az miért lenne szebb meg jobb. Totál átrendeztük a meglévő bútorokat is, kifestettünk, virágokat vittem, kiegészítőket, függönyöket cseréltem stb. Komolyabb átalakításba nem kezdtünk, mert tudtuk, hogy úgyis elköltözünk.
Mondjuk én eleve "átalakítással" költöztem be, mert vittem egy macskát is.
Én már akkor rendezkedtem,amikor ott sem laktam.
Rengeteg virág,új függöny,konyha átfestése,sok új használható tárgy bele.
Beköltözéskor vittem sokmindent,akkor is cserélődtek a dolgok,pl ágyat lecseréltük,mert heti 2-3 éjjel jó a kisebb,de állandóra kellett egy nagyobb.
Falra képeket én tettem ki,előtte ezerévesek voltak,még az anyja aggatta ki.Fürdőn is óriásit változtattam,felpolcoztuk,férjenek a piperék.
Előszobába is új akasztók,nem tetszett ami ott volt,és csinált nekem külön tárolót,amiben elfér a rengeteg cipőm.
Nekem ez kellett ahhoz hogy otthon érezzem magam,ő támogatott ebben.
"ezt majd a saját lakásomban tegyem"
ez mit jelent?
ha lesz elég pénzed,akkor külön költöztök?
Ha valaki szeret valaki áldozatot hoz.
Tudom, hogy nehéz egy megszokott lakáson egy barátnő itt-ott változtat, valószínű az első pár hétben én se szeretném, de mivel ő is ott lakik fokozatosan, miért ne? Biztos találunk valamit ami mind a kettőnknek tetszik. Ha az ember komolyan társat szeretne ez igazán nem nagy áldozat, feltéve, ha nem rendezi át az egész kócerájt.
25/N
Nálunk annyira nincs enyém tied, csak papíron, de egymás tulajdona az a mi tulajdonunk.
Én ezt nem bírnám. A szüleimnél is kb hasonló a helyzet mint nálatok és gyűlöltem hogy ez most apáé, ez anyáé, mond apádnak adja oda a kocsit. Amúgy nagyon jó fej szülők de kiráz a hideg ettől. Nálam ez nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!