Mi a véleményetek arról a férfiról, aki saját bevallása szerint azért nem csalja meg soha a feleségét, mert a többi nő mind selejtes?
Ha az én párom ilyet mondana, igencsak elgondolkoznék, hogy engem nem tart-e selejtnek.
Anno azt mondta a párom,mikor a megcsalásról beszélgettünk, hogy ő azért nem tenné meg, mert a kapcsolatunkat nem dobná fel egy-két pásztoróra miatt...és inkább megbeszélné velem ha hiányzik neki valami vagy nem úgy működik ahogy kéne.
(ez azért szebben hagnzik, akkor is ha nem igaz)
Te valami fura lány vagy, fura gondolatvilággal. Elmondta mi történt a munkahelyen, te meg ezt leellenőrizendő felhívtad a munkatársát? Az az ő munkatársa, nem a tiéd. Te is viszonyt tartasz a munkatársával? Aztán milyet, hogy csak igy felhivhatod, hogy kikérdezd mit csinál a férjed a munkahelyen?
Aztán ez a közeledés is, ami ellen a férjed halált megvető bátorsággal küzd, ez miféle? Mit takar ez egész pontosan, a munkatársnő szeretett volna tegezésre váltani az eddigi magázásról, férjed meg meg elszaladt?
Még annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, csak nem merek egyszerre sokat.
"lényegében porig alázott egy nőt, aki közeledett felé."
ööö... nehezen viselik a nők, ha visszautasítják őket.
Öröm hallani, hogy még van hűséges férfi! még ha a riibancok elévetik magukat akkor is!
Én is ezért nem csalom meg, mert kb a nők 99%-ban nincs meg az, amit keresek.
Amúgy meg tényleg nem nehéz megalázni egy nőt, visszautasítás egyet jelent vele, ahigy észrevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!