Ti képesek lennétek a saját Anyukátokra rontást küldeni, mert nem vesz nektek telefont? O. o
hmm..ma nemm rég láttam a kintlévő kérdést ,így szólt : "Anyu nem engedte meg, hogy vegyek egy másik mobilt, pedig nem is drága. Hogyan szórjak rá egy kis rontást, hogy öcsém mindig lepisilje pelenkázáskor?"
Atya viláág!! Hova fajulunk emberek? A saját Anyukáját és a kis öccsét ? pfff.... GÁZ !! Nagyon kiakadtam ezen a kérdésen..hülye gondolom lány ..már elnézést ,gondolom mindene meg van és csak a divat kedvéért lenne képes a saját családját elátkozni ? O.o OMG.. ja és a vicc az egészben ,hogy szerintem azt sem tudja mit beszél,hogy mit jelent az ,hogy "rontás" és ,hogy az egyszer vissza száll..!! Remélem elolvastad a válaszomat is a kérdésedre ! :) Remélem ,hogy egy kicsit elgondolkodsz a sok válaszon ! Kívánom,hogy meg legyen a szaros telefonod és ,hogy boldog légy ! ;)
vudu babát csinálnék okostelefonnal a kezében, kivenném a kezéből s beletennék egy butatelefont
nemes bosszu
#8, ezen besírtam! You made my day!
Egyébként rontást, persze, bárkire, bármikor bármennyit. Kb. ugyanaz, mint ha azt mondanám, hogy csípjen meg a Hókuszpók.
Csak hát ugye ez a veréb komolyan gondolta... "Kicsit" tényleg felborult a világ, mintha túlságosan is fogyasztókká lettünk volna kora gyerekkorunktól. Talán mégsem kéne úgy 8..10 éves koráig tévét és egyéb, fogyasztásra ösztönző dolgot (nem csak reklámokat!) látnia a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!