Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a férfiról, aki saját bevallása szerint azért nem csalja meg soha a feleségét, mert a többi nő mind selejtes?

Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 08:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem munkatársnő volt, hanem szórakozni mentek mint minden pénteken és ott történt. A munkatársa pedig családi barát, ezért hívtam fel és azért mert megijedtem, amiért olyan feldultan érkezett haza a férjem és nem értem, hogy miért mondott el minden ocsmány féregnek egy idegen nőt, amikor elég lett volna megmondani, hogy házas.
2013. szept. 14. 08:57
 12/22 anonim ***** válasza:
20%

nem te vagy véletlenül az a házashoz "közeledő nő"?

(egy feleség ilyenkor nem őrjöng a női nem istenítésére vágyva)

2013. szept. 14. 09:03
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
Lehet már le is fektette, csak neked színjáték az őrjöngés:))) Normális pasi ezért nem őrjöng, max elmeséli, hogy lepattintott egy nőt!
2013. szept. 14. 09:06
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem, az a gondom, hogy botrányt csapott egy semmiségből a férjem, aki idehaza még csak a hangját sem szokta megemelni.
2013. szept. 14. 09:06
 15/22 anonim ***** válasza:
53%
Nehéz elhinni, hogy a felség tesz fel ilyen kérdést, de hát legyen: Az a véleményem az ilyen férfiről hogy rendes, hűséges ember.
2013. szept. 14. 09:09
 16/22 anonim ***** válasza:
47%

Elment szórakozni, iszogatott, táncikált, jött egy nő aki meg akarta fogni a cuccosát vagy le akarta smárolni és a férjedet ez annyira megviselte hogy még órák múlva is feldúlt volt?

:DD

De miért mire számított, mi lesz egy szórakozóhelyen?:D És hazament és feldúlva neked elmesélte ezt a szörnyű esetet? :DD

Hülye, fáj a hasam már úgy röhögök:D

Figyu, a férjed vagy a legnagyobb ász vagy egy futóbolond, már bocsánat.

De nyugtass meg hogy ti felnőtt emberek vagytok, férj és feleség és most ezt nem egy tinilány kérdezi.

2013. szept. 14. 09:11
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

A lényeg, hogy nem csalja meg:)Én örülnék a feleség helyében, hogy ilyen kapós a férje,és mégse csalja meg,"ellenáll" a selejtes nök ostromának.

Amúgy azokról a nőkről is megvan a véleményem akik"közelednek" felé,holott tudják, van felesége...

A sértett női hiúság beszél belőlük.

2013. szept. 14. 09:38
 18/22 anonim ***** válasza:

Már csak azt nem értem, mindezekből hogyan követezik, hogy azért nem csalt meg téged, mert a többi nő selejtes? Netán minddel volt már dolga? És ha talál egy nem " selejtes" nőt, akkor megfog csalni?

Elég fura reakció az általad leírt esetre. Inkább kérkedni szoktak vele, hogy egy nő akart közeledni.

2013. szept. 14. 10:39
 19/22 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem pont az ellekezője történhetett. Azaz, hogy a nő hatással volt a férjedre, akivel ilyen még soha nem történt amióta házasok vagytok, hogy rajtad kívül egy másik nő is beindította nála a rakétát, vagy mondhatjuk hatással volt a kémiájára, és ettől beparázott. Ezt a helyzetet nem tudta másként kezelni, mint hogy elküldte melegebb éghajlatra gyorsan és durván a nőt, és még otthon is elmondta mindennek, nehogy bárki is észrevegye, hogy mi is történt valójában benne.
2013. szept. 14. 13:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, mint az utolsó, csak ő jobban megtudta fogalmazni:)))
2013. szept. 15. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!