Ha azt mondják a párotokról, hogy valamikor megölte a saját apját, ti elhinnétek? (nem szívesen beszél az apjárol) volt feleségét és a volt élettársát ittas mámorában tán tényleg megkínozta, kérdezem meg vagy kezdjek el kételkedni benne?
ha ma mar "jol viselkedik" meg 100% nem iszik stb. akkor biztos megvaltozott, barmi is tortent a multban
a legjobb ha ezt vele tisztazod, megmondod mit pletykalnak rola, es tisztazd vele
nem is az a lenyeg szerintem, hogy elhiszed-e, hanem az, hogy 1. igaz-e 2. ha igaz, akkor ezt hogy kezeld 3. ha nem igaz akkor miert mondjak ezt?
Nah pont az utolsó 2 válaszadó miatt felesleges bizonygatni bármit is.
Jól tette a férjed h nem beszél róla. Mert minek? Azért h mindig félve beszélgess vele v úgy feküdjetek le aludni?
A legrosszabb dolog ha menekültök. Úgyis utánatok menne és kicsinálna még jobban talán. Legalábbis én ezt tenném.
Kérdező ha kételkedsz benne h mien is valójában. Jobb lesz neki is meg neked is ha lelépsz. Mert úgyis kiforrná magát a kétely ha nem beszélnétek róla.
18/F
N:
te aztán most jól megválaszoltad: előbb leírod, hogy bizonby te is "kicsinálnád" (?), ha lelépne, utána meg azt írod, hogy mindkettőjüknek jobb, ha elmegy ...
Yzma
Ha esetleg indokkal lép le. Lehet megússza 1hónapig tartó smsEs zaklatással.
Erre gondoltam.
Talán még messzebb kellett volna menniük...
Tisztázd vele mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!