Fiúk, férfiak, ti milyen tulajdonságok, jellem alapján választotok magatoknak barátnőt, élettársat?
Akin látom a tisztalelkű jóindulatot és őszinteséget.
Mondjuk könnyebb olyan tulajdonságokat írni, hogy MIK NEM jönnek be, azaz taszítanak.
Nem szeretem azt a fajta női attitűdöt, amikor zavarban vagy előtte, olyan a viselkedése, mintha meg kellene neki felelned, és kevés vagy hozzá. Nem szeretem a haszonleső típusokat, de legjobban az taszít, aki olyan "elvárásosan viselkedik". Tehát úgy beszél a férfival, hogy az "ne merjen" másképp vélekedni valamiről, mint ő.
Példa: egyszer volt egy barátnőm, kibontott, hosszú haja volt. A szél úgy a szemébe fújta egy alkalommal, hogy nem tudtam melyik az eleje és a hátulja a fejének. Annyit mertem tőle kérdezni, hogy nem zavarja-e, hogy a szemébe lobog a hosszú haja. Erre arrogánsan, olyan "mégismitképzelsz" stílusban nekem esett, hogy "Akkor most vááágassaaaam leeee?" - nem sokáig jártunk együtt.
mark86
sokat beszélgetek egy lánnyal és ha megtaláljuk a közös hangot akkor van esély egy kapcsolatra! nincs konkrét szempont mert valakinek például jól áll ha szerény,valakinek nem! teljesen egyénfüggő....
"Példa: egyszer volt egy barátnőm, kibontott, hosszú haja volt. A szél úgy a szemébe fújta egy alkalommal, hogy nem tudtam melyik az eleje és a hátulja a fejének. Annyit mertem tőle kérdezni, hogy nem zavarja-e, hogy a szemébe lobog a hosszú haja. Erre arrogánsan, olyan "mégismitképzelsz" stílusban nekem esett, hogy "Akkor most vááágassaaaam leeee?" - nem sokáig jártunk együtt."
Elképesztő néhány nő hogy ki tud akadni a dolgokon :D Én röhögve hátrasimítottam volna a hajam :D És még téged szidott le :D 22/N
Fő szempont, hogy kisebb legyen nálam, (nem ver meg)
előny még, ha néma (nem beszél vissza)
és nyerő, ha árva (nincsen anyós!) :)
Legyen tiszta gondolatai, a legtöbb csaj olyan 20-25 között olyan nagyon mély érzelműnek, és gondolkodásúnak tartja magát... pedig közben sekélyesek.
Ergo, szeretem ha kicsit 1 felé jár a gondolkodásunk, utálom ha sértődékeny, fennakad minden mondaton.. aztán duzzog és ötpercenként kell kérdezni mi a bajod? mibánt? stb. A fentebbi válaszoló is írta a volt csaját, némelyik felnőtt nőként is nevetséges... Ráadásul éreznem kell az őszinteségét, nem kétértelmű. Ne kelljen agyalnom hogy most 'ez' az igazat mondja?, és bíznom kell benne 110%-ig. Ha ezt nem adja meg, akkor ideig óráig működik a kapcs. De semmi komoly nem lesz belőle...
Ja és még 1 dolog: utálom ha gyerekes, szal nekem ne viháncoljon mint egy 13 éves lányka, és az sem árt ha tudja mit akar az élettől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!