Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan nő...

Mi a véleményetek az olyan nő (k) ről aki a gyerekével szemben az élettársát választja?

Figyelt kérdés

Gondok vannak a gyerekkel, az új társ ezt nehezen viseli, nem tetszik neki, hogy a gyerek miatt van mindig veszekedés közte, és a nő között.

A nő pedig elküldi a gyereket.

( Itt jegyzem meg nem rólam van szó.

Ezt lehet akár általánosságban is érteni, de itt egy konkrét esetről van szó, ami most jutott a tudomásomra, ismerősökről van szó.)

2011. márc. 16. 08:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs! Mi az, hogy elküldi a gyereket? Mennyi idős "gyerek"-ről van szó?
2011. márc. 16. 09:02
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyermek már felnőttkorú, akkor meg lehet érteni.

Ha még nem akkor azért a szülőnek a gyermeke mellett lenne a helye, még ha nagyon nehéz is. Vagy esetleg mire a gyermek felnő már nem tud uj kapcsolatot létesíteni, ezt vállalni kellene.

2011. márc. 16. 09:02
 3/19 A kérdező kommentje:

Végül is konkrétan nem tudom mit jelent.Gondolom, hogy ne lakjon velük.

Még suliba jár, 16 éves.

2011. márc. 16. 09:03
 4/19 A kérdező kommentje:
4 gyerek van, ebből kettő lakik velük.Ők költöztek oda a férfi házába.
2011. márc. 16. 09:06
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kamasz lánnyal léptem bele a jelenlegi házasságomba, de az tuti, hogy nincs az a pasi, akiért "elengedtem" volna a gyerekem kezét! Szóval finoman fejeztem ki magam! Az ilyen anyáról pedig meg van a véleményem, de az nem tűr nyomdafestéket!
2011. márc. 16. 09:09
 6/19 anonim ***** válasza:

Gondolom, ez az élethelyzet azért kicsit összetettebb, mint ami 3 sorban ide lett írva. Persze, ha egyszer megszüli, akkor egy életre felelős érte, szóval ha így nézzük, az ilyen nő csak szemét lehet. De valahogy eljutottak idáig, kapcsolat, válás, akármi, 16 éves gyerek már annyira nem kicsi, meg mi van a másik hárommal, meg az ő apjukkal?

Szóval ez a kérdés inkább olyan, mint a Rorschach-teszt, pacányi infó mellett mindenki azt lát bele, amit akar.

2011. márc. 16. 09:14
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyám kétszer tette ezt velem.

Túléltem, egész jóban vagyunk, de soha nem fogok tudni megnyílni előtte.

2011. márc. 16. 09:18
 8/19 anonim ***** válasza:
49%

Ez abszolút nem pacányi dolog, 16 éves gyereket ne dobjon ki az anyja egy sz*aros pasi miatt.

Eleve ha pasi szereti a nőt akkor nem kér ilyet.

Ebből csak azt fogja látni a pasi is, h a nő a kedvemért még a gyerekét is kirakta, szal h kutya.

Amúgy meg jó nagy szánalom az ilyen nő, mint a legtöbb.

2011. márc. 16. 09:19
 9/19 anonim ***** válasza:
Az én anyukám pont ilyen volt ha felbukkant egy lehetséges élettárs egyből óriási teher voltam neki.Akadály voltam abban hogy boldogan élje életét.....Azt nem értem az ilyenek miért vállalnak gyereket.....
2011. márc. 16. 09:20
 10/19 anonim ***** válasza:
32%
Az, hogy ha muszáj választania, akkor válasza azt akit jobban szeret / boldogabb lenne vele. Ha "elküldi" a gyereket, akkor ez van.
2011. márc. 16. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!