Mi a véleményetek az olyan nő (k) ről aki a gyerekével szemben az élettársát választja?
Gondok vannak a gyerekkel, az új társ ezt nehezen viseli, nem tetszik neki, hogy a gyerek miatt van mindig veszekedés közte, és a nő között.
A nő pedig elküldi a gyereket.
( Itt jegyzem meg nem rólam van szó.
Ezt lehet akár általánosságban is érteni, de itt egy konkrét esetről van szó, ami most jutott a tudomásomra, ismerősökről van szó.)
ismerek 2 ilyen nőt is.
az egyik 36 éves, 3 gyereke van, közülük 1 nagykorú, a többi kiskorú még. az apánál hagyta a gyerekeket, miután összeszűrte a levet egy másik fickóval (oda is költözött hozzá).
a másik nő külföldre költözött az új barátjához, a két gyereket (akkor 18 és 14 évesek voltak) itthon hagyta, de nem az apával (neki is új családja van, azokkal él valahol...), hanem itt hagyta nekik a házat, és boldoguljanak ketten ahogy akarnak... félévente egyszer hazajön hozzájuk pár napra, ennyi.
Én ismerek olyan családot, ahol az édesapja utálja a saját lányát. Az édesanya minden lehetőséget megfog annak érdekében, hogy ne legyenek egymás közelében. Gyakran küldi őt egy más országba a nagyszülőkhöz.
Ettől függetlenül meg van a véleményem róla. Mi az, hogy lemond a saját lányáról, ha az nem tett olyat, amiért kitagadhatná?
Hát nem sok anyai szeretet szorult belé ha a pasizás fontosabb neki mint a saját gyereke.
Én 28 éves vagyok és 2 gyerekem van ha elválnék vagy meghalna a férjem biztos nem lenne másik pasim.
09:51 - szerintem ez is túlzás. Miért jó a gyerekeknek, ha van egy megkeseredett, mártír anyjuk, aki "feláldozza magát értük"?
Szerintem ugyanúgy jogod van boldognak lenni, ha a házasságod bármilyen okból zátonyra futna.
Nem hiszem, hogy egészséges cirka 30 évesen frusztrált turbóanyuvá válni. Persze, van gyászidőszak, de nem a következő 50-60 év.... (értem ezt az általad említett elméleti lehetőségre, hogy valami történne a férjeddel, de kívánom, hogy örökre elméleti kérdés maradjon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!