Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan nő...

Mi a véleményetek az olyan nő (k) ről aki a gyerekével szemben az élettársát választja?

Figyelt kérdés

Gondok vannak a gyerekkel, az új társ ezt nehezen viseli, nem tetszik neki, hogy a gyerek miatt van mindig veszekedés közte, és a nő között.

A nő pedig elküldi a gyereket.

( Itt jegyzem meg nem rólam van szó.

Ezt lehet akár általánosságban is érteni, de itt egy konkrét esetről van szó, ami most jutott a tudomásomra, ismerősökről van szó.)

2011. márc. 16. 08:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%
Az a véleményem, hogy az ilyen "nő" nem anya, hanem egy szuka... Egy anya a gyermeke mellett minden körülmények között kiáll.
2011. márc. 16. 09:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

ismerek 2 ilyen nőt is.

az egyik 36 éves, 3 gyereke van, közülük 1 nagykorú, a többi kiskorú még. az apánál hagyta a gyerekeket, miután összeszűrte a levet egy másik fickóval (oda is költözött hozzá).

a másik nő külföldre költözött az új barátjához, a két gyereket (akkor 18 és 14 évesek voltak) itthon hagyta, de nem az apával (neki is új családja van, azokkal él valahol...), hanem itt hagyta nekik a házat, és boldoguljanak ketten ahogy akarnak... félévente egyszer hazajön hozzájuk pár napra, ennyi.

2011. márc. 16. 09:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek olyan családot, ahol az édesapja utálja a saját lányát. Az édesanya minden lehetőséget megfog annak érdekében, hogy ne legyenek egymás közelében. Gyakran küldi őt egy más országba a nagyszülőkhöz.

Ettől függetlenül meg van a véleményem róla. Mi az, hogy lemond a saját lányáról, ha az nem tett olyat, amiért kitagadhatná?

2011. márc. 16. 09:31
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Hát nem sok anyai szeretet szorult belé ha a pasizás fontosabb neki mint a saját gyereke.

Én 28 éves vagyok és 2 gyerekem van ha elválnék vagy meghalna a férjem biztos nem lenne másik pasim.

2011. márc. 16. 09:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

09:51 - szerintem ez is túlzás. Miért jó a gyerekeknek, ha van egy megkeseredett, mártír anyjuk, aki "feláldozza magát értük"?

Szerintem ugyanúgy jogod van boldognak lenni, ha a házasságod bármilyen okból zátonyra futna.

Nem hiszem, hogy egészséges cirka 30 évesen frusztrált turbóanyuvá válni. Persze, van gyászidőszak, de nem a következő 50-60 év.... (értem ezt az általad említett elméleti lehetőségre, hogy valami történne a férjeddel, de kívánom, hogy örökre elméleti kérdés maradjon)

2011. márc. 16. 10:37
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Azt hogy az ilyen nem is anya. Minden nőnek a gyerekének kéne hogy a legfontosabb legyen és nem a pasiknak.
2011. márc. 16. 12:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Pedig férfiak körében milyen gyakori ez! Éppúgy nem elfogadható sem tőle, de sem az "apukáktól" az ilyesmi.
2011. márc. 16. 13:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én az apám kapcsolatába nem fértem bele. 13 éves voltam, mikor anyukám meghalt és az apámnak vagyis az élettársának én nem kellettem, mert neki már volt 2 fia. Túléltem! De egy életre nyomot hagyott bennem.
2011. márc. 16. 13:55
 19/19 anonim válasza:
Partner, gyerek, az mindig problémás, a partnernek kellene inkább ugy viselkednie, hogy elnyerje a gyerek tiszteletét, motto: ...én vagyok az, akire az anyunak szüksége van, tegyünk meg annyit együtt, hogy az anyu jól járhasson.Benne vagy?.." valami hasonlóképpen tudnám inkább elképzelni, s ha a gyerek ennek ellenére önzö és nem tanusit kompromisszum készséget, én - a partner - megyek, s hagyok idöt, mig ...,talán akkor ez a megfelelö.Anyaként biztos, hogy a gyereket választanám szemrehányás nélkül. Egy jólnevelt teenager is megértö ilyen helyzetben, utólag és szégyelli magát annyira, hogy ne kelljen még hallgatnia is: "...ha te nem..., akkor ..."Egyszer minden megoldható, persze csakis türelemmel és odafigyeléssel, a szeretet sajnos nem elég ilyenkor.
2011. márc. 21. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!