Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen okokra...

Szerintetek milyen okokra vezetheto vissza ha valaki nem mutatja be az elettarsat senkinek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 22:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem szivesen mutogatja vagy a kulseje miatt vagy valami masert szegyenli.
2011. febr. 13. 22:20
 2/16 anonim ***** válasza:
Az exem is ezt csinálta... Hónapokig azt játszotta, hogy mielőtt le akart velem feküdni, imádnivalóan viselkedett, de komolyan, álompasi volt, lehozta vlna a cisllagokat is, amikor megkapta amit akart, akkor pedig nem törődött velem, sőt, nem volt hajlandó velem sehova se elmenni, azt akarta, hogy titkoljuk a kapcsolatunkat... Na én ezt meguntam és kidobtam! Utána még ígért volna fűt-fát, de meg se hallottam! Csak azt sajnáltam, hogy egy évet elpazaroltam rá az életemből!
2011. febr. 13. 22:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
mi 1 éve laktunk együtt már amikor bemutattam a barátaimnak az élettársam, nem szégyelltem most se szégyellem, csak nem adódott úgy alkalom, hogy összehozzam velük, nemigazán járok kocsmázni-bulizni, barátaimmal egy munkakörben dolgozom, ugyhogy kellett spéci alkalom, ahol mindenki ott van, de első perctől tudtak róla
2011. febr. 13. 22:24
 4/16 A kérdező kommentje:
meg hogy be se mutat de nem is tudnak a letezesemrol. mikor szova tettem ,ugyanis adodott alkalom hogy utcan talalkoztunk kolegakkal ,barattal es mintha ott se lennek,kiakadt es azt mondta nem gondol ilyen aprosagokra. hat szerintem ez nem aprosag! vagy neveletlenseg,vagy a tisztelet hianya ,esetleg szegyell,habar nincs oka,vagy eselyt akar meg mas kapcsolatra. mit gondoltok?
2011. febr. 13. 22:42
 5/16 anonim ***** válasza:

ezt marha nagy bunkóságnak tartom. ha szeretek valakit, akkor páromként bemutatom. ennyi.

még a barátaimat is bemutatom egymásnak, ha csak az utcán futunk össze, és még nem ismerik egymást.

mondhatjuk úgy is, h neveletlen a pasid, de akár azt is, h az ilyen nem érdemli meg, h vele töltsd az idődet.

2011. febr. 13. 22:56
 6/16 anonim ***** válasza:
23%
Hát lehet, hogy nem csak esélyt akar, de van is neki más. Amúgy az én pasim is hasonló, 3 éve nem tudom őt megfejteni. Én csak azért nem szakítottam még vele, mert amúgy sincsenek barátai, szóval nincs kinek bemutatni, a családjának pedig bemutatott. Viszont amíg volt közös társaságunk, ott úgy tett, mintha nem léteznék. Én arra gondoltam, hogy szégyell engem, de ezt a mai napig nem tudom 100%-ig bizonyítani. Mindegy, tönkrementünk bele és ti is tönkre fogtok menni.
2011. febr. 13. 23:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Milyen amúgy veled négyszemközt? Családjának bemutatott?
2011. febr. 13. 23:13
 8/16 A kérdező kommentje:
fel eve vagyunk egyutt. a csaladjanak igen bemutatott.
2011. febr. 13. 23:15
 9/16 A kérdező kommentje:
ja ,es nem tul figyelmes tipus .pl. viragot meg sose kaptam es a Valentin naptol se varok semmit.
2011. febr. 13. 23:17
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát, mivel az én páromat 3 éve nem tudom megfejteni, a tiedét se fogom, ez tuti. De elmondhatom, 3 év alatt a sok gondolkozásban milyen lehetőségek fordultak meg a fejemben:

1. Szégyell, mert nem vagyok neki elég jó nő, így nem nagyon mutogat.

2. Azt szégyelli, hogy mennyire szerelmes belém, és más férfi előtt ezt gáz felvállalni, ezért vesz semmibe mások előtt. (Erről találtam egy pszichológiai cikket, és nálunk azért lehetett ilyesmi is, mert nagyon szerelmesnek tűnt, de sose mások előtt.)

3. Azért nem mutat be kollégáinak, mert a munkahelyen több vasat is tart a tűzben.

(Igaz, hogy amúgy se tartja a kapcsolatot a munkatársaival, szóval lehetőség se lenne bemutatkozni, még bemenni is csak kártyával lehet hozzájuk, ráadásul tudnak rólam.)

4. Azért nem vállal fel, mert nem akarja magát kitenni pletykáknak, ha mégis szétmegyünk. Az elején mondta is, hogy nem akarja elkiabálni, járt már úgy hogy valamit elkiabált, aztán nem lett belőle semmi.

5. Megszokta. Az előző nőjét se vállalta fel, mert egy helyen dolgoztak, és féltették az állásukat. Aztán engem se, mert az elején még nálam lakott a volt élettársam, és aztán megszokta, hogy a barátnő az titkolnivaló.

De amit legtöbbször hiszek, az az, hogy szégyell és nem büszke rám. Az új kocsiját azonnal megmutatta a munkatársainak. Nekem már azért is könyörögnöm kellett, hogy ne engedje el a kezem mások előtt.

Néha meg eszembe jut, hogy talán azért se mutat be kollégáknak, mert sok pasi van ott. Végülis én se mutatnám be őt szívesen ha sok csinos fiatal lánnyal dolgoznék együtt. Hacsak lehet, távoltartanám a munkahelyemtől. Ha neki önértékelési problémái lennének, erre azt gondolná, na tessék, nem mutat be a kolléganőinek, biztos szégyell engem.

A fene se tudja. De teljesen tönkrementem ebbe, boldog már nagyon rég nem vagyok vele, hiába figyelmes velem a 4 fal között, én amúgy tényleg nem panaszkodhatok, mert amúgy nagyon figyelmes. Ami probléma volt köztünk, az is amiatt volt, hogy feszült lettem a gondolattól, hogy szégyell, és ez őt legalább annyira megviselte, mint engem.

Azt kell mondanom, ha most, ha 1 év múlva, ha 10 év múlva szétmegyünk, az mind erre lesz visszavezethető, hogy nem vállalt fel és megszületett a fejemben a gondolat: SZÉGYELL. Ott abban a pillanatban vége volt egy nagyon nagy és nagyon boldog szerelemnek.

2011. febr. 14. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!