Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen okokra...

Szerintetek milyen okokra vezetheto vissza ha valaki nem mutatja be az elettarsat senkinek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 22:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
kedves utolso! sajnalom es egyutt erzek veled! ez a szitu az en szerelmemet is megolte. nagyon megalazo ,meg akkor is nem szegyenerzetbol teszi,hanem mondjuk neveletlensegbol,vagy ami meg rosszabb nemtorodomsegbol. ennyire figyelmen kivul hagyi a parjuk, szerelmuk erzeseit ez azert mar tulzas! es akkor meg csodalkoznak es haborognak ha az ember lanya feminista lesz. hat ok adnak okot nekunk erre. ritka egoista nepseg a ferfinep az tuti. sajnos mi nok akkora marhak vagyunk,hogy mindent elviselunk nekik.anyam sokszor mondta ," kislanyom! annyira sajnallak ,miert nem keresel egy normalis ,szereto,felelossegteljes ferfit mint szegeny apad volt(mar meghalt)? a valaszomaz volt. az olyan ferfiak akik egy eleten at tisztelik a feleseguket es a csaladert elnek ,mar kihaltak mint a dinosaurusok.milyen sajnalatos! azt nem ertem hogy ,azaz ertem ,pont a merhetetlen egoizmusuk miatt nem kepesek eszrevenni es felfogni azt az iratlan torvenyt azaz azt a azta parkapcsolati szabalyt,"TEDD BOLDOGGA A FELESEGEDET ES AKKOR TE IS AZ LESZEL" persze ebbe nem fer bele az egoizmus! hat ez itt a baj. egyebkent en se adok sok idot magunknak,pont ezert mert nem erzek semmit csak langyossagot.ha a parod elolvasna ezt a valaszt es tenyleg szeret lehet hogy segithetne legalabb nektek. sok szerencset!!!
2011. febr. 14. 06:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem figyelmes, akkor egyszerűen mamlasz az illető. A haverom is ilyen: idegen társaságban nem mutatkozik be, nem fog kezet, magától nem is köszön senkinek. A barátnője kezét sem fogja sosem, kb úgy van vele társaságban, mintha a haverja lenne. Vannak ilyenek...
2011. febr. 14. 06:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Hat ne haragudjatok lanyok! Ha tenyleg szegyel titeket, akkor nem szeret titeket. Hany ferfi mutogatja a csunya nojet is, ha szereti? Hisz mindenkinek a parja a legszebb. Ha mar elettarsi viszonyban vagytok es nem mutat be, sot titkol, ott gond van. Nem kellene talalgatni itt, hogy mi, hisz ez egyenenkent valtozo lehet, hanem nala kell rakerdezni, hogy miert erzed ugy, hogy masoknak nem szivesen mutat be es te ezt fontosnak erezned. Lehet, hogy tenyleg nem szegyenrol van szo, de akkor is tudja, hogy neked ez rosszul esik es ha ezt felfogja, akkor tud rajta valtoztatni.
2011. febr. 14. 07:35
 14/16 anonim ***** válasza:

bocsi, de ... miből gondolod, hgoy ezek a ffiak kihaltak? mmint akik a családjukért élnek?

Bőven vannak ilyenek, csak 1) te nem ismersz ilyet 2) nem nagyon hallasz róluk, mert semmilyen olyan botrányuk nincs, amit érdemes lenne felkapni és azon csámcsogni.

Az én férjem például a családjának él. És a barátaim házasságára is ez jellemző. az én környezetemben csupa ilyen ffi van. És mind halálosan fel szoktak háborodni, ha ilyen böszmeséget hallanak. Férjem programozó. És ő erre mindig azt mondja, hogy a kollégáinak 75%-a normális, kissé zárkózó, a nőkhöz nem értő, lojális és családszerető pasi, akiket a nők észre sem vesznek. Ők meg erre panaszkodnak.

Rossz helyen keresgéltél eddig. Keress máshol, ha ilyen pasit akarsz, és ne akarja egy Brad Pittet, egy macsót, egy ffit, aki után döglenek a nők.

2011. febr. 14. 07:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne ítélj azért elhamarkodottan. Vannak nagyon tüskés pasik, akik belül aranyszívet hordanak. Én nem tudom, a tied ilyen-e, de annyit biztos megérdemel, hogy megkérdezd tőle, szégyell-e.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. febr. 14. 17:13
 16/16 A kérdező kommentje:
MEGKERDEZTEM. azt mondja hogy nem szegyell,miert is kellene?lehet hogy megis irto neveletlen? es egyebkent borzaszto trehany is es itthon semmit arrebb nem tenne inkabb atlepi a dolgokat mint felvenne. miert vagyok vele?mert ritka az a pasi aki nem csavarog ,egyaltalan nem iszik ,az osszes penzt fillerre haza adja es soha nem kolt szo nelkul semmire. az agyban se rossz,lehet hogy en is hibas vagyok de olyan langyos a kapcsolat hogy mar csak baratsagot erzek semmi mast.neha ugy erzem hogy nem birom igy tovabb neha meg ugy hogy mar nem is erdekel. boldog nem vagyok,de mar faradt vagyok es nincs kedvem keresgelni ,es nem akarok mar tobb csalodast. vot eleg.belefasultam az egeszbe. addig jutottam hogy nalam feministabb nem hiszem hogy letezik.hat ez van.
2011. febr. 14. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!