Szerintetek milyen okokra vezetheto vissza ha valaki nem mutatja be az elettarsat senkinek?
bocsi, de ... miből gondolod, hgoy ezek a ffiak kihaltak? mmint akik a családjukért élnek?
Bőven vannak ilyenek, csak 1) te nem ismersz ilyet 2) nem nagyon hallasz róluk, mert semmilyen olyan botrányuk nincs, amit érdemes lenne felkapni és azon csámcsogni.
Az én férjem például a családjának él. És a barátaim házasságára is ez jellemző. az én környezetemben csupa ilyen ffi van. És mind halálosan fel szoktak háborodni, ha ilyen böszmeséget hallanak. Férjem programozó. És ő erre mindig azt mondja, hogy a kollégáinak 75%-a normális, kissé zárkózó, a nőkhöz nem értő, lojális és családszerető pasi, akiket a nők észre sem vesznek. Ők meg erre panaszkodnak.
Rossz helyen keresgéltél eddig. Keress máshol, ha ilyen pasit akarsz, és ne akarja egy Brad Pittet, egy macsót, egy ffit, aki után döglenek a nők.
Ne ítélj azért elhamarkodottan. Vannak nagyon tüskés pasik, akik belül aranyszívet hordanak. Én nem tudom, a tied ilyen-e, de annyit biztos megérdemel, hogy megkérdezd tőle, szégyell-e.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!