Nemrég megismerkedtem egy férfival akinek van két kisfia. A baj az, hogy ő nem tudja elfelejteni a halott feleségét, mindenhol az ő képei vannak. Szerintetek van így értelme a kapcsolatunknak?
A képek a gyerekek miatt is kint lehetnek, nagy törés lenne nekik ha levenné őket...
Ha kölcsönös a szimpátia próbáld meg, de szerintem a képek maradni fognak a gyerekek miatt. Téged zavar ha az anyjuk képe kint van a falon?
Első vagyok.
Ha csak a képei vannak kint, akkor nincs gond. Nem várhatod el tőle, hogy nyomtalanul elfelejtse őt, ráadásul ott vannak a gyerekek is.
Ha viszont úgy értetted (illetve én értettem így), hogy nem kész egy új kapcsolatra, vagy esetleg csak menekülne, mert ezt látod rajta (NEM a fényképek miatt), akkor annak nincs értelme.
Az miért baj?
Én a gyerekek szemével tudom nézni ezt a dolgot.
Ha egy ismeretlen nő miatt apám eltüntetné a halott anyám képeit,én biztos kiakadnék rá,nem is kicsit!
"Nem vagyok féltékeny de ezt nem tudom elfogadni."
Így jártál!
Ha apámnak lenne ilyen nője (sajnos nekem is elhunyt édesanyám 6 éve),én meg őt nem tudnám elfogadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!