Miért engedi anyósom, hogy az exmenye lakjon a lakásában, amikor nekünk is szükségünk lenne rá?
A párommal Debrecenben élünk. Ő munka miatt jött ide, de megismerkedtünk, elvált és összeköltöztünk. Ennek 3 éve. Anyósom Budapesten él, ahol 2 lakása van. Egyikben párom exfelesége lakik a gyerekekkel.
Most végre mind a ketten találtunk munkát Pesten. Nekem teljesen természetes volt, hogy ebben az esetben mi költözünk be a lakásba, hiszen a nőnek semmi köze hozzá. De anyósom kerek-perec kijelentette, hogy a nő marad a gyerekekkel. Mi meg menjünk albérletbe, vegyünk fel hitelt, oldjuk meg ahogy akarjuk.
Hogyan vegyük rá, hogy inkább mi lakhassunk ott?
Az, hogy mennyi ideje dolgozott ott, mikor megismerkedtetek, nagyon mellékes - házas volt, nem? Csak nehogy ti is ilyen rettenetes (Budapest-Debrecen) távolságba kerüljetek egymástól...
A férj sem hibátlan, de azért úgy csinálni, mintha az előző élete, a felesége, a gyerekei nem lettek volna, vagy mintha ki kéne törölni őket mint egy tévedést...nagy tévedés. És nagy hiba, nagy elbizakodottságra is vall.
Nem miattam nem megy a gyerekeihez, válás előtt is csak 2-3 hetente tudott felmenni Pestre.
Még ha anyósom eddig így is gondolta, azért a fia kérésére átgondolhatná a dolgot.
Felesége vagy már?
Megkaptad a férjet elég az neked, gyüjtsetek,hogy legyen lakásotok.Egyébként még az is lehet, hogy most ujra összehozza a közelség a családot,erre is készülj fel.
"hiszen a nõnek semmi köze hozzá"
Ember hol élsz te?
Neked ez egy lecke egy életre,hogy nem veszünk mindent természetesen!!!!
Istenem, annyira biztos vagyok benne, hogy te kezdted elnyomni ezt az oda koltozest.A parod meg birka modjara kovet. Ahelyett, hogy helyre rakna.
Az unokaknak ugyan annyi joguk van ott lakni, mint parodnak. Emeszd meg, es kezdj el nezni alberletet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!