Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szólnátok ha anyósotok a...

Mit szólnátok ha anyósotok a szomszédban lakna, és a baba születése óta egyszer nem kérdezte volna meg hogy segithet e valamit (vagy vigyázhat e a babára egy kicsit?

Figyelt kérdés
,(külön ház és telek!)saját szüleim testvérem nagyon messze laknak,és anyósóm a babám születése után soha nem segitett semmit.Férje 2 éve meghalt teljesen egyedül él,nyugdjias unatkozik.Volt hogy levittem tudna e egy kicsit vigyázni rá,azt mondta most nem ér rá mosogat.Azóta nem kérdem, örül neki.De azért fodrászhoz mindig eljut.....Férjem se szól neki...hogy birnád ki hogy ne szólj ?férjemnek hiába mondom nem szól neki.Tudom az én gyerekem(6 hós)de egyszerüen idegesit a szituáció mert minden nap látom ahogy kint pletykál és unatkozik de az unokájára két percet nem szán....talán más lenne ha a gyerekemnek itt lennének az én szüleim és lenne nagymamája nagypapája...
2014. szept. 23. 09:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
"a tenyérbemászó stilusod " Köszönöm a kioktatást, és amit összehápogtál az 56 után. További jó anyóscsepülést, (nem akarlak ebben a nemes és igen hasznos tevékenységedben megakadályozni:))) Annak aki írta,(bárki is legyen az,na persze, itt el lehet bújni, de elég otromba a kérdező, egyáltalán nem biztos, hogy nem ő volt),( mivel annyira trágár és agresszív, érdemes megemlíteni: "kicsi777"-ről van szó) és most itt lapul valahol, meg további kártékonykodást, trágár tevékenységet - de azért tudja, minden szavunknak, tettünknek következménye van, a világ ok-okozatok szerint működik. Káros, trágár szónak, tettnek káros a következménye is, ami visszahat rá.
2014. szept. 25. 09:23
 72/76 A kérdező kommentje:
könyörögva kérlek ne irj ide többet hogyan szabaduljunk meg töled?nem érdekelnek a kommentjeid fel tudod fogni?Kérlek kötözködj mostantól egy másik oldalon ne itt!
2014. szept. 25. 09:36
 73/76 anonim ***** válasza:

"Bár nem csodálkoznék ha a tenyérbemászó stilusod miatt már ilyen üzeneteket kapnál.."

A trágár priv.kommentelőt megérted, gratulálok. Ez sokat jelent.

Nem zavarlak tovább, mondtam.Törlöm kérdést, ne felelj.

2014. szept. 25. 09:44
 74/76 anonim ***** válasza:
67%
Azért nem teljesen értem, hogy diplomával meg phd-val hogy lehet hadilábon állni a központozással, kisbetűvel kezdeni a mondatot, és a pont után nem hagyni szóközt? Hogy a többivel már ne is szőrözzek.
2014. szept. 25. 11:10
 75/76 A kérdező kommentje:
na-te ezzel ráérsz foglalkozni .?azta te rohadtul unatkozhatsz!a gyerekemet fogom a kezembe örülök hogy egyáltalán le tudok irni egy mondatot nincs idöm ilyenekkel fglalkozni.De ebböl is látszik hogy itt a gyakorin nem az a lényeg hogy ha feltesz valaki egy kérdést hogy mi a gondja hanem hogy hol tudunk valamibe belekötni meg hogy mi a végzettsége.irt nekem több ember is priviben hogy csak kiforgatják itt a szavadat ne foglalkozz velük.ugyhogy most megfogadom a tanácsukat.
2014. szept. 26. 07:17
 76/76 anonim válasza:

En egy 25 eves lany vagyok , es ugyan ez volt velem , en voltam a nagyi utalt unokaja -- nah jo ne fogalmazzak igy , csak 3-4 eves koromig nem lattam , es fogalmam sem volt rola kicsoda . Pedig csak 1 utcaval lakott odeb. Amikor 1-2 eves lehettem ,anyu jart hozza , de egyhama megunta ... 7 evesen kikuldott anyu ,hogy nyariszunizunk ott , o meg haza kuldott azzal hogy mennyetek haza es voltak eleg kemeny dolgok ,amirol nem szivesen beszel az ember ... Evente 1x jarok kihozza , akkor ha kell es muszaly . El kellene neki a segitseg is megoregedet ,mar nem bir ugy mint regen , de en nem veszem ki a kezebol a munkat . Es annyira segitek neki ,ahogy o torodott velem ,szoval semenyire ... Mindig is azt mondta ,hogy a gyerek gyorsan felejt es ha megbant azt ugy is elfelejtem, en viszont ,tudom gyerekek tudjak mindig ki szereti otet , es a fondtos dolgokat megjegyszi , a szeretetet is ugyan ugy mint a rosszat ...

Egyet viszont kernek a KERDEZOTOL , ne kuld at soha hozza a gyerkocot ,ha nem akar menni :*

2014. okt. 8. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!