Mit szólnátok ha anyósotok a szomszédban lakna, és a baba születése óta egyszer nem kérdezte volna meg hogy segithet e valamit (vagy vigyázhat e a babára egy kicsit?
"Bár nem csodálkoznék ha a tenyérbemászó stilusod miatt már ilyen üzeneteket kapnál.."
A trágár priv.kommentelőt megérted, gratulálok. Ez sokat jelent.
Nem zavarlak tovább, mondtam.Törlöm kérdést, ne felelj.
En egy 25 eves lany vagyok , es ugyan ez volt velem , en voltam a nagyi utalt unokaja -- nah jo ne fogalmazzak igy , csak 3-4 eves koromig nem lattam , es fogalmam sem volt rola kicsoda . Pedig csak 1 utcaval lakott odeb. Amikor 1-2 eves lehettem ,anyu jart hozza , de egyhama megunta ... 7 evesen kikuldott anyu ,hogy nyariszunizunk ott , o meg haza kuldott azzal hogy mennyetek haza es voltak eleg kemeny dolgok ,amirol nem szivesen beszel az ember ... Evente 1x jarok kihozza , akkor ha kell es muszaly . El kellene neki a segitseg is megoregedet ,mar nem bir ugy mint regen , de en nem veszem ki a kezebol a munkat . Es annyira segitek neki ,ahogy o torodott velem ,szoval semenyire ... Mindig is azt mondta ,hogy a gyerek gyorsan felejt es ha megbant azt ugy is elfelejtem, en viszont ,tudom gyerekek tudjak mindig ki szereti otet , es a fondtos dolgokat megjegyszi , a szeretetet is ugyan ugy mint a rosszat ...
Egyet viszont kernek a KERDEZOTOL , ne kuld at soha hozza a gyerkocot ,ha nem akar menni :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!