Hogy tudnám világossá tenni számukra? Akaratosak!
Egy faluba költöztünk anyósékkal,az én családom és barátaim tőlünk 15-20km-re! Azt akarják hogy a gyerekemet/1,5 éves/az ő falujukba hordjam csak és hogy minden délután náluk legyek.A gyerekem láthatóan nem szimpatizál sajna velük,sír ha meglátja őket,elszalad,felvenni se tudják.
Kérdőre vonják,h miért viszem az én szülővárosomba játszótérre,orvoshoz...stb . Egyszerűen nem értenek a szép szóból.Minden héten 1szer viszem anyósékhoz,olyankor 2-3 órát minimum ott vagyunk. Ezenkívül,ha ő lejön akkor látja. De az ritka...van hogy 3hétig nem ér rá lejönni,pedig nem dolgozik! Párom nem szól bele,én meg nem szeretek bunkózni,de kezd a pohár betelni.Hogy állítsam le őket? Igazam van ugye?
Minden nap utazol x ideig autóval(busszal...) hogy elvidd játszótérre a gyereket?
A helyi játszótérrel mi a baj?
Ha téged zavar amit beszélnek akkor ne menj oda ne hívd őket, ha hívnak akkor tedd le a telefont, hogy pl. kell valami a gyereknek stb.
Mondjuk azt én sem értem, hogy ennyit utazol, hogy játszótérre vidd? Az orvost meg pláne nem, a beteg gyereket utaztatod?
Az oké, hogy nem akarsz ott lenni náluk, akkor ne menj. De orvost én mindenképpen keresnék helyben.
anyósék ismeretlenebbek a gyereknek, be lehetne hozzájuk szokatni ha akarnád
amúgy nem értem a problémád. nekem mindegy lenne, hogy a szüleimnél, vagy anyóséknál van e a gyerek
* vagy melyik játszótéren játszik, vagy akármi
kérdezőnek miért nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!