KOS fiúk mind kibírhatatlanok, hisztisek, akaratosak?
A kos férfiak általában céltudatosak és nagyon ritkán 8vagy sosem) ismerik el, ha hibáztak.
A kos nők borzalmasak! Fentebb olvashatod!
Az én párom is Kos.
Inkább csak hisztis, de akaratosnak nem mondanám. Ő nehezen tud odafigyelni dolgokra, és nem ismeri ezt be. Hirtelen haragú, de könnyen is múlik nála.
Viszont a problémákat nem szereti megbeszélni, inkább "elfelejteni2.
Háát, az én nyilas vagyok, az öcsém kos, mindkettő tűz jegy, és meg kell mondjam, így nem egyszerű az élet :D
Az hogy akaratos, az egy dolog. És makacs. Fantasztikus diplomáciai érzék kell hozzá, hogy lebeszéljük valami új őrültségről... Bár az esetek 90%-ában ez sem jön be.
Ha összeveszünk, mindig neki van igaza -ezt el kell fogadni. Ha mérges, ideges, dühös, szó szerint szét robban a feje! Ilyenkor pusztít is rendesen, de már öt perc hiszti után dalolva megy a dolgára.
Sokszor elég pesszimista, és ha nem érdekli valami akkor nem zavartatja magát, egyszerűen otthagyja.
Gyerekként, ha nem jól nevelik, kezelhetetlen és agresszív lesz, vele csak kedvesen lehet bánni, belül nagyon érzékeny. Lehetetlen bármire is kényszeríteni, ha valaki mégis megpróbálkozik vele, annak már csináltathatják a sírkövet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!