Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » KOS fiúk mind kibírhatatlanok,...

KOS fiúk mind kibírhatatlanok, hisztisek, akaratosak?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom ez a legrosszabb párosítás, KOS+FIÚ....vélemények?:)
2011. máj. 20. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
többnyire.És még ezen felül meg is vannak róla győződve,hogy igazuk van.
2011. máj. 20. 23:09
 2/9 anonim válasza:
100%
Az én párom kos. Az egyik legjobb természetű ember, akit ismerek. Viszont én (nő) is kos vagyok, és mindaz igaz rám, amit írtál. Én inkább hisztis, akaratos, kibírhatatlan kos nőkkel találkoztam eddig.
2011. máj. 20. 23:15
 3/9 anonim válasza:
100%

A kos férfiak általában céltudatosak és nagyon ritkán 8vagy sosem) ismerik el, ha hibáztak.

A kos nők borzalmasak! Fentebb olvashatod!

2011. máj. 20. 23:21
 4/9 anonim válasza:
100%

Az én párom is Kos.

Inkább csak hisztis, de akaratosnak nem mondanám. Ő nehezen tud odafigyelni dolgokra, és nem ismeri ezt be. Hirtelen haragú, de könnyen is múlik nála.

Viszont a problémákat nem szereti megbeszélni, inkább "elfelejteni2.

2011. máj. 20. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én párom is kos:) Kevés olyan birka természetű férfit hordott a hátán a föld, mint őt.viszont ha valamit a fejébe vesz, akkor ember legyen a helyén, aki eltántorítja..
2011. máj. 20. 23:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az egész család kos. Én is. Borzalmasak vagyunk összezárva.... :D Mindenki kiabál mindenkivel :D :D :D
2011. máj. 21. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Háát, az én nyilas vagyok, az öcsém kos, mindkettő tűz jegy, és meg kell mondjam, így nem egyszerű az élet :D

Az hogy akaratos, az egy dolog. És makacs. Fantasztikus diplomáciai érzék kell hozzá, hogy lebeszéljük valami új őrültségről... Bár az esetek 90%-ában ez sem jön be.

Ha összeveszünk, mindig neki van igaza -ezt el kell fogadni. Ha mérges, ideges, dühös, szó szerint szét robban a feje! Ilyenkor pusztít is rendesen, de már öt perc hiszti után dalolva megy a dolgára.

Sokszor elég pesszimista, és ha nem érdekli valami akkor nem zavartatja magát, egyszerűen otthagyja.

Gyerekként, ha nem jól nevelik, kezelhetetlen és agresszív lesz, vele csak kedvesen lehet bánni, belül nagyon érzékeny. Lehetetlen bármire is kényszeríteni, ha valaki mégis megpróbálkozik vele, annak már csináltathatják a sírkövet...

2011. máj. 21. 19:05
 8/9 anonim válasza:
az a fiú aki tetszik nekem kos és én is az vagyok. Legtöbbször egyre gondolunk,szóval nem igaz az,hogy kos-kossal nem lehet boldog ,igaz ha valamiben nem értünk egyet, egyikünk dönt, majd egy következő ügyben a másikunk. Viszont az biztos, hogy mindig igazunk van. :):):)
2011. máj. 23. 19:48
 9/9 anonim válasza:
ismerek egy kos fiút, azt hittem elég jól, igazából tényleg hisztis, önző, és kicsit álszent. de én ennek ellenére jófej embernek tartom, mert nem csak ezek a tulajdonságai...
2011. jún. 9. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!